A szerk. ajánlja fórum
Legfrissebb anyag: 2023. február. 14.

A szerk. ajánlja fő téma:

Ha hozzá szeretnél szólni a fórumhoz, jelentkezz be!
Ha még nincs nálunk felhasználóneved, regisztrálj egyet!
Robi 2013. április. 5.
Sziasztok kedves Autós szakértők. Kérlek világosítsatok fel hogy szabad e nekem egy 2 éves SX4 2.0 DDIS autómba Küberl Tuning-boxot tennem? Végülis csak egy gyárban készült segédberendezésről van szó, és a sok előnye mellett milyen hátrányokra számíthatok? Ez specifikus a dpf-el is ahogy a gyártó honlapján olvasható. Köszönöm a segítségüket.
Glorius 2013. március. 11.
Érdekes volt "A legolcsóbb prémiumautók" című kis összefoglaló. Említésre kerülnek az Audi, BMW, Mercedes, Volvo és a Lexus belépő modelljei. Felmerült bennem, hogy mely márkák számítanak "prémiumnak"? Mitől függ a prémiumság: a márka önmeghatározásától, a közvélemény ítéletétől vagy az ártól? Ha az árakat nézzük, akár ebbe a körbe tartozhat(na) az Alfa Romeo Giulietta (5,395 millió HUF), vagy a Lancia Delta (5,256 millió HUF) is.
dg1 2011. október. 16.
Először tájékozódni kell, mert amit összehordtak ebben az ügyben az komolytalan. Ez úgy ahogy van butaság. Eygébként nem is értem az Autóklubot, hogy hogyan adhat ki tiltatokást újságcikkrészletek ismeretében. Ha ezt , vagy ennek a koncepciónak egy részét komolyan gondolja bárki is, akkor tényleg kitalálunk valami akciót. De kreatívnak kell lenni mert manapság egy egyszerű tiltatozás nem lépi át az ingerküszöböt.
varadiandras 2011. október. 14.
Szervezzetek már egy megmozdulást a baleseti-adó ellen! Ott leszek !!!!
Bezár
Bezár
Bezár
Bezár
Bezár
Bezár
Bezár
Bezár