BMW
Legfrissebb anyag: 2023. február. 9.
BMW fórum
Blog legújabb hírei
Hírek, 2019. szeptember. 1.
AS
Bemutatkozott a BMW X6 harmadik generációja, ami még nagyobb lett az elődjénél, érdekessége a megvilágított hűtőmaszk.
Hírek, 2016. szeptember. 29.
AS
Még egy szabadidő-terepjárónak találna helyet a kínálatában a BMW. A nagyobb típusok mintájára az X1 sportos vonalvezetésű változata lehetne az új X2.
Hírek, 2016. július. 29.
AS
Most már biztos, hogy lépcsőshátú karosszériával is elkészült a BMW 1-es sorozata, bár egy kissé különbözik a nálunk kapható ferdehátútól, hiszen elsőkerék-hajtású.
Hírek, 2016. május. 5.
AS
A megalapításának századik évfordulóját a 7-es sorozat csúcsfelszereltségű, limitált szériás modelljével ünnepli a BMW.
Hírek, 2016. március. 4.
AS
Az új generációs 7-es sorozat eddigi legerősebb és legdrágább változatát mutatta be a BMW: a 6,6 literes, dupla turbós V12-es motorral szerelt M760Li-t.
Hírek, 2016. január. 6.
AS
Leleplezte legújabb tanulmányautóját a BMW, az i8 Spyder alapjára épített i Vision Future Interaction Concept pedig az autózás jövőjét vetíti elénk.
Hírek, 2015. november. 30.
AS
Kompakt méretű lépcsőshátú autó tanulmányát mutatta be a BMW, az újdonság szériagyártású változata az 1-es vagy 2-es sorozat legújabb tagja lehet.
Bemutató, 2015. október. 7.
AS
A versenypályákra szánták a BMW M4 legújabb és legerősebb változatát, a GTS ugyanis nagyobb teljesítményű és könnyebb is a szériamodellnél.
Hírek, 2015. október. 3.
AS
M Performance kivitelben is megjelent a BMW kisebbik kupéformájú szabadidő-terepjárója, a turbós hathengeressel szerelt X4.
Hírek, 2015. augusztus. 17.
AS
Újra bemutatta 3.0 CSL Hommage tanulmányautóját a BMW, a retró stílusú kupé ezúttal a gyári motorsport-részleg klasszikus színeiben pompázik.
Bemutató, 2015. június. 15.
AS
Hivatalosan is bemutatkozott a BMW 7-es sorozatának legújabb generációja, amely nagyobb és gazdagabban felszerelt, mégis könnyebb és takarékosabb az elődjénél.
Hírek, 2015. május. 13.
AS
Az idei Concours d’Elegance Villa d’Este kiállításra újabb klasszikus modelljét eleveníti fel a BMW, ezúttal a 3.0 CSL újragondolására került sor.
Hírek, 2019. május. 29.
AS
Megjelent a BMW 1-es sorozat harmadik generációja, ami immár ugyanarra az elsőkerék-hajtású, keresztmotoros alapra épül, mint a 2-es Active Tourer, az X1 és az X2 vagy az összes újabb MINI.
Hírek, 2016. augusztus. 10.
AS
Közzétette az új 5-os sorozat első hivatalos képeit a BMW. A limuzin ezeken a fotókon még álca alatt látható, de egy érdekességet már elárultak róla.
Hírek, 2016. május. 9.
AS
Már nagyobb kapacitású akkumulátorral is kínálja az i3-at a BMW, így a 170 lóerős elektromos autóval akár 300 kilométert is meg lehet tenni egy feltöltéssel.
Hírek, 2016. május. 5.
AS
Az országban a legnagyobb és legmodernebb, de a régióban is egyedülálló lesz a Wallis Motor Pest új BMW és MINI márkakereskedése, amely már épül a budapesti Hungária körúton, a házi naperőművel is felszerelt komplexum őszre készül el.
Hírek, 2016. február. 12.
AS
A 7-es sorozatból eddig még nem készített M7-es változatot a BMW, a német gyártó típusainak átalakítására szakosodott Alpina azonban előállt a helyére illő B7-essel.
Hírek, 2015. december. 10.
AS
A BMW M50d modellek háromliteres, hathengeres dízelmotorját szerelte be az 1-es sorozatba a német tuningcég AC Schnitzer.
Bemutató, 2015. október. 14.
AS
A BMW legújabb kompakt sportmodellje a 370 lóerős hathengeres motorral szerelt, hátsókerék-hajtású M2 Coupé, amelynek sportprogramja driftelni is enged.
Hírek, 2015. október. 3.
AS
További kategóriák
Két plug-in hibrid típust is bemutatott a BMW a Frankfurti Autószalonon: a 3-as sorozatból és a 2-es Active Tourer modellből is készült konnektoros változat.
Hírek, 2015. augusztus. 17.
AS
Koncepcióautóként mutatkozott be, de szinte biztosra vehető, hogy hamarosan gyártásba kerül a BMW M4 még sportosabb változata, a GTS.
Hírek, 2015. július. 3.
AS
Megmutatta legújabb prototípusát a BMW, a 2-es Active Tourer alapjára épített, konnektorról tölthető hibrid autó hamarosan sorozatgyártásba kerülhet.
Bemutató, 2015. június. 4.
AS
Teljesen új alapokra épül a BMW legkisebb szabadidő-terepjárójának új generációja, az X1, amelynek alapmodellje már elsőkerék-hajtású.
Hírek, 2015. május. 12.
AS
A formája alig változott, a motorházfedél alatt azonban jelentős újdonságokkal szolgál a BMW 3-as sorozatának ráncfelvarrott változata, amelyből háromhengeres benzines és konnektoros hibrid is lesz.
A LEGÚJABB SZÁMUNK
Autó és Stílus
Keresd az újságárusoknál, töltsd le digitális formában vagy fizesd elő kedvezménnyel!
ELŐFIZETÉS
Autó és Stílus előfizetés
DIGITÁLIS MAGAZIN
Autó és Stílus digitális magazin

Autó és Stílus digitális magazin
Blog korábbi hírei
Bezár
Bezár
Bezár
Bezár
Bezár
Bezár