Aston Martin
Legfrissebb anyag: 2016. május. 30.
Aston Martin fórum
Hírek, 2016. május. 30.
AS
Ilyen, amikor az olasz stílus találkozik egy legendás brit sportkocsival: a Zagato álmodott új karosszériát az Aston Martin Vanquish számára, a különlegességből ötvendarabos széria készül.
Hírek, 2015. szeptember. 4.
AS
Az új James Bond-film bemutatójára limitált szériát készített a DB9 GT-ből az Aston Martin, a 007-es kiadáshoz pedig különleges kiegészítők is járnak.
Hírek, 2015. március. 11.
AS
Elektromos hajtású szabadidő-terepjáró tanulmányát mutatta be az Aston Martin, ami azt jelenti, hogy a sportkocsi-márka is beszállhat az egyre bővülő kategóriába.
Hírek, 2014. október. 20.
AS
Felélesztette a Lagonda nevet új luxusautójához az Aston Martin, és meg is mutatta az első képeket a csak kiválasztott vevők számára elérhető limuzinról.
Hírek, 2013. szeptember. 30.
AS
Kikerül az Aston Martin kínálatából a Cygnet: a Toyota iQ alapjára épülő, de annál sokkal drágább városi kisautót csak a márka sportautói mellé lehetett venni.
Hírek, 2013. május. 29.
AS
Bemutatta a V12 Vantage megújult változatát az Aston Martin: a hatliteres, tizenkét hengeres motorral szerelt sportkocsi jelenleg a márka kínálatának leggyorsabbja.
Hírek, 2013. január. 29.
AS
Még erősebb változatot mutatott be négyajtós sportkocsijából az Aston Martin: a Rapide S feltűnőbb, gyorsabb és tisztább lett.
Hírek, 2012. június. 25.
AS
Leporolta a Vanquish nevet az Aston Martin, ez a típus váltja majd a DBS-t a brit sportkocsi-márka kínálatának csúcsán.
Hírek, 2010. december. 10.
AS
Már nem is szuperautónak, hanem rögtön hiperautónak nevezik az Aston Martin One 77-et, melyből már 60 példány gazdára talált.
Hírek, 2010. november. 4.
AS
Már egy ideje tudni, hogy az Aston Martin szakít a hagyományokkal és egy kisautót dob piacra, mely a Cygnet nevet kapta.
Hírek, 2010. szeptember. 22.
AS
A mindössze 77 példányban készülő Aston Martin One-77 lesz a világ legerősebb szériagyártású szívómotors autója, mivel végső teljesítményét 760 lóerőben határozták meg.
Hírek, 2016. április. 19.
AS
A legújabb James Bond-filmben szereplő, mindössze tíz példányban készített DB10 ihlette a legújabb Aston Martin formáját.
Hírek, 2015. március. 17.
AS
Az elektromos hajtású Karmáról ismert Henrik Fisker dolgozta át az Aston Martin sportkocsiját, a Vanquish alapjára épített Thunderbolt kis szériában készülhet.
Hírek, 2014. december. 5.
AS
Megmutatták a jövőre bemutatkozó új James Bond-film autóját: az izgalmas formájú DB10 prototípust külön a forgatás kedvéért tervezte és építette meg az Aston Martin.
Hírek, 2014. július. 29.
AS
Korlátozott példányszámban, csak a kiválasztott vevők számára lesz elérhető az Aston Martin új luxusautója, amelyhez felélesztik a Lagonda nevet.
Hírek, 2013. június. 21.
AS
Nyitott tetős változatban is elkészült az Aston Martin újdonsága: a Vanquish Volante csomagtere nagyobb az elődénél, a tetőt pedig menet közben is lehet nyitni-csukni.
Hírek, 2013. február. 26.
AS
Az Aston Martin Rapide alapjaira épített kombi karosszériás sportautót a Bertone a két cég együttműködésének hatvanadik évfordulójára.
Fotó, 2013. január. 21.
AS
Háromszáz méter magasba emelték az Aston Martin legújabb modelljét a márka alapításának százéves évfordulója alkalmából: a Vanquish a dubai Burdzs al-Arab leszállópályáján landolt.
Hírek, 2011. július. 4.
AS
Honlapjának egyik sarkában az Aston Martin elárulta, hogy limitált példányszámban megvásárolható lesz a Zagato által tervezett sportautójuk.
Hírek, 2010. november. 26.
AS
Az Aston Martin átdolgozta és felfrissítette a nagy sikerű GT4 versenyautóját a 2011-es évre.
Hírek, 2010. szeptember. 28.
AS
Az Aston Martin közzétette az első fotókat a könnyített karosszériás Vantage roadster verziójáról.
A LEGÚJABB SZÁMUNK
Autó és Stílus
Keresd az újságárusoknál, töltsd le digitális formában vagy fizesd elő kedvezménnyel!
ELŐFIZETÉS
Autó és Stílus előfizetés
DIGITÁLIS MAGAZIN
Autó és Stílus digitális magazin

Autó és Stílus digitális magazin
Bezár
Bezár
Bezár
Bezár
Bezár
Bezár