Bentley
Legfrissebb anyag: 2015. szeptember. 22.
Bentley fórum
Hírek, 2015. szeptember. 22.
AS
A márka története során most először készített szabadidő-terepjárót a Bentley, és rögtön a világ leggyorsabbjával állt elő, a Bentayga háromszázzal is képes száguldani.
Hírek, 2015. február. 19.
AS
Megújult a Bentley túrakocsijának második generációja, a Continental GT még igényesebb utasteret kapott, és a tizenkét hengeres motorját is átdolgozták.
Hírek, 2014. november. 28.
AS
Grand Convertible néven mutatott be kabriót a Bentley, az egyelőre prototípusként kiállított autó hamarosan gyártásba kerülhet.
Hírek, 2014. április. 10.
AS
Plug-in hibrid modell prototípusát mutatja be a Bentley: a Mulsanne karosszériája alá kerülő hajtáslánc a márka szabadidő-autójában lesz először rendelhető.
Fotó, 2013. január. 24.
AS
Az idei évre új extrafelszerelésekkel gazdagodott a Bentley négyajtós limuzinja: a Mulsanne opciós listáján új fejtámaszt, lábtartót, függönyöket, bőröndszettet és mobil irodát találunk.
Hírek, 2012. október. 27.
AS
Elődjétől veszi át a leggyorsabb Bentley címet a Continental GT Speed új generációja, amelynek hatliteres, tizenkét hengeres motorja 625 lóerőre képes.
Hírek, 2012. január. 10.
AS
Meghaladta a százmilliót a kínai utakon közlekedő autók száma. A Bentley és a Rolls-Royce autóiból száz év után most először Kínában kelt el a legtöbb.
Hírek, 2011. január. 14.
AS
Ezentúl egyszerre öt példány készül majd a szuper exkluzív sportkombiból.
Hírek, 2010. október. 26.
AS
Az előző Continental GT igen szépen fogyott, összesen 23 ezer darabot adtak el belőle, és most a Bentley azt a célt tűzte ki, hogy a modellfrissítést követően az új Continental GT-vel is hasonló eredményeket fog elérni.
Hírek, 2015. március. 4.
AS
Sportautó tanulmányával készült a genfi autókiállításra a Bentley, az EXP 10 Speed 6 szériaváltozata nem egy jelenlegi modell utódja, hanem egy teljesen új típus lenne a kínálatban.
Hírek, 2015. január. 22.
AS
Bejelentette a Bentley, hogy a hamarosan bemutatkozó és jövőre gyártásba kerülő új szabadidő-terepjárója a Bentayga nevet kapja.
Hírek, 2014. június. 18.
AS
Közúti használatra alkalmas változatban is elkészítette GT3-as versenyautóját a Bentley, a Continental győri gyártású V8-as motorja ehhez még erősebbé vált.
Hírek, 2014. március. 20.
AS
Sejtelmes képet tett közzé a Bentley arról a modellről, amellyel a szabadidő-terepjárók kategóriájában is megvetné a lábát a brit gyártó.
Hírek, 2013. január. 3.
AS
Egyszerre akár négyen is utazhatnak háromszáz km/órás sebesség felett a Bentley Continental GTC legerősebb változatában.
Hírek, 2012. március. 7.
AS
Szabadidő-terepjáróval állt elő a Bentley a genfi autószalonon. Az EXP 9 F formáját még szokni kell, technikája azonban kielégítheti a vevőközönség igényeit.
Hírek, 2011. szeptember. 12.
AS
A Continental GT megújulása után a nyitott tetős modell második generációját is bemutatta a Bentley. A GTC nagyobb, erősebb, jobban felszerelt kabrió lett.
Hírek, 2010. november. 23.
AS
Az új Porsche-főnök Matthias Müller az újságírók kérdésére elárulta, hogy egy Bentley-vel való együttműködés formálódik, mely során közösen fejlesztett padlólemezen osztozhatnak.
Hírek, 2010. szeptember. 13.
AS
Úgy nevezik, hogy Bentley Virtualiser, ha mindenáron le akarjuk fordítani, akkor "virtualizáló". Ez pedig nem más, mint a leendő 2011-es Continental GT online konfigurátor programja, ám ezúttal a hangsúly nem a funkciókon sokkal inkább a látványon van.
A LEGÚJABB SZÁMUNK
Autó és Stílus
Keresd az újságárusoknál, töltsd le digitális formában vagy fizesd elő kedvezménnyel!
ELŐFIZETÉS
Autó és Stílus előfizetés
DIGITÁLIS MAGAZIN
Autó és Stílus digitális magazin

Autó és Stílus digitális magazin
Bezár
Bezár
Bezár
Bezár
Bezár
Bezár