AS archívum
Legfrissebb anyag: 2021. március. 11.
Blog legújabb hírei
Hírek, 2013. március. 29.
AS
Összehasonlítottuk a piac két legkedvezőbb árú családi autóját, a Dacia Logant és a Peugeot 301-et. Tesztpályán vizsgáltuk az elektronikus menetstabilizálókat, lerántjuk a leplet a legdrágább szuper-sportautókról, eláruljuk, melyek a legjobb nyári gumik, vezettük az Év Autóját, és vettünk egy Ferrarit is! Az Autó és Stílus áprilisi számát keresse az újságárusoknál!
Hírek, 2013. február. 4.
AS
Hat modern kisautót vizsgáltunk meg nagy összehasonlító tesztünkön, kipróbáltuk az új Range Rovert, bemutatjuk a legkeresettebb autókat, megkeressük a legjobban fűtő típusokat, visszatekintünk a legkülönlegesebb pápamobilokra, és a gázautózás jövőjéről is írunk az Autó és Stílus februári számában. Keresse az újságárusoknál!
Hírek, 2012. december. 17.
AS
Kihirdették a 2013-as Év autója díj döntőseinek listáját, az újdonságok között kisautót, kompaktot, de sportkocsit is találunk, és koreai jelölt is van a címre.
Hírek, 2012. október. 27.
AS
Megjelent az Autó és Stílus novemberi száma! Kipróbáltuk az 560 lóerős BMW M5-öt és a 125 milliós Rolls-Royce Phantom Drophead Coupét, nagy minőségtesztünkön szétszedtük a Golfot és öt riválisát, képes riportunkban bemutatjuk, mióta kékek a budapesti buszok, és felfedjük a Magyar Autóklub százmilliós veszteségét. Már az újságárusoknál!
Fotó, 2012. október. 2.
AS
A Dacia Sanderótól a Lamborghini Gallardóig a 2012-es Párizsi Autószalon több mint félszáz újdonsága helyszíni képeinken.
Hírek, 2012. szeptember. 3.
AS
Átfogó teszten vizsgáltuk hét kompakt autó komfortját a hátsó ülésen ülve, három hibrid limuzint hasonlítottunk össze, bemutatjuk a londoni olimpia autóit és eláruljuk, miért olyan nehéz megszoknunk a jobbkormányos közlekedést. Az Autó és Stílus szeptemberi számát keresse az újságárusoknál!
Hírek, 2012. július. 2.
AS
Kis családi egyterű autókat hasonlítottunk össze, egymás mellé állítottuk a legdivatosabb szabadidő-autót egy legendás elődjével, sorba vettük a BMW negyven éves M részlegének legizgalmasabb modelljeit, bemutatjuk az Év Autója zsűri új magyar tagját és felhívjuk a figyelmet a Magyar Autóklub körülötti helyzetre – az Autó és Stílus július-augusztusi számát keresse az újságárusoknál!
Hírek, 2012. május. 2.
AS
Nagy hibridtesztben csap össze a Peugeot 3008 és a Toyota Prius, felfedjük a jövőre érkező Porsche 918 Spyder titkait, betekintünk a kulisszák mögé a kecskeméti Mercedes-gyárban és eláruljuk, milyen szabálysértésért mekkora fixbírság jár – már az újságárusoknál az Autó és Stílus májusi száma.
Hírek, 2012. március. 14.
AS
Forgatható autók, motorhangok és videók teszik izgalmassá azt a sokoldalúan forgatható autós albumot, amit táblagépre lehet letölteni.
Hírek, 2012. február. 27.
AS
Elsőként nálunk járt teszten a BMW 328i, ebből az alkalomból felelevenítjük az előző generációkhoz kötődő emlékeinket. Bemutatjuk a legtakarékosabb autókat, a legérdekesebb Malév-gépeket és az új típusú akkumulátorokat, elemezzük az autópálya-matrica és a MÁV biztosító helyzetét. Kipróbáljuk az új Honda Civicet és a Jaguar XF-et – az Autó és Stílus márciusi számát keresse az újságárusoknál!
Hírek, 2011. november. 25.
AS
Elsőként nálunk járt teszten a BMW 1-es M Coupé, egy rendhagyó összehasonlítás keretében a MINI John Cooper Works ellen. Az élményautók mellett megfizethető kiskocsikat és terepjárókat is kipróbáltunk, Lexust tankoltunk és eláruljuk, mit tud az F1-be visszatérő Kimi Räikkönen – az Autó és Stílus decemberi számában.
Hírek, 2011. szeptember. 29.
AS
Részletes mérésekkel teszteltük az első kombi-összkerékhajtású Ferrarit, az FF-et! Elsőként nálunk járt teszten a BMW 120d és a Nissan 370Z Roadster. Leleplezzük a Magyar Autóklub működését, megmutatjuk, hogyan vezet Sebestyén Balázs, és első kézből árulunk el részleteket az új mentőautókról. Mindez és még sok más téma az AUTÓ2 Autó és Stílus ma megjelent októberi számában!
Hírek, 2013. március. 4.
AS
Elsőként teszteltük a jelenleg legerősebb 3-as BMW-t, az ActiveHybrid kivitelt, három olcsónak szánt családi autót hasonlítottunk össze, megmutatjuk, milyen az új jogosítvány és hogyan ellenőrzik az autópálya-matricákat, valamint visszaemlékezünk a rendszerváltás-kori autóeladásokra. Az Autó és Stílus márciusi számát keresse az újságárusoknál!
Videó, 2012. december. 24.
AS
Karácsonyra a BMW és a Mercedes-Benz is elkészítette saját videós üdvözletét: az M135i-ben a világ leggyorsabb karácsonyi dalát éneklik el, az SLS AMG-vel pedig az ünnepi asztalra készítenek meglepetést.
Hírek, 2012. december. 1.
AS
Részletes mérésekkel teszteltük a hetes Golfot, összehasonlítottuk a prémium kompakt kategória újdonságait, kipróbáltuk a BMW M6-ost, egy napot dolgoztunk a Suzuki-gyárban és beszámolunk kaliforniai autós élményeinkről. Az Autó és Stílus decemberi-januári számát keresse az újságárusoknál!
Hírek, 2012. október. 2.
AS
Megjelent az Autó és Stílus októberi száma, benne négy sportkompakt küzd a Toyota GT86 ellen, bemutatjuk a hetes Golfot és a korábbi generációkat, megmutatjuk, hogyan lehet százmillió forintot elkölteni három merőben különböző luxusautóra, eláruljuk, melyik közlekedési bírságok csökkentek, és beszélgetünk az ország legjobb női autóvezetőjével.
Hírek, 2012. szeptember. 26.
AS
Szeptember utolsó szombatján több mint ötven öreg jármű indul Veszprémből Balatonlelle felé, a mintegy 230 km-es útvonalon néhány ügyességi feladattal is meg kell küzdeniük.
Hírek, 2012. július. 3.
AS
Kedden éjjel elhunyt az autóipar egyik legismertebb formatervezője, Sergio Pininfarina, akinek nevéhez számos legendás autó alakja köthető.
Hírek, 2012. május. 25.
AS
Bemutatjuk a rekordáron piacra kerülő Dacia Lodgy-t, teszteltük a BMW és a Lexus prémiumkompaktjait, valamint a Chevrolet Camarót. Eláruljuk, a mentődobozon kívül miért büntethet a rendőr, megmutatjuk a kamerával figyelő rendőrautókat és beszélgettünk a KRESZ módosítását szorgalmazó képviselővel. Keresse az Autó és Stílus júniusi számát az újságárusoknál!
Hírek, 2012. március. 30.
AS
Összehasonlítottuk a piac legolcsóbb városi minijeit, hazavezettük az első magyar Opel Astrát, kipróbáltunk egy elektromos teherautót, összevetettük a régi és új BMW 328i-t és bemutatjuk a repülő autókat – az Autó és Stílus áprilisi számát keresse az újságárusoknál!
Fotó, 2012. március. 7.
AS
Daciától Ferrariig a 82. Genfi Autószalon félszáz újdonsága helyszíni képeinken.
Hírek, 2012. január. 27.
AS
Soha nem volt ilyen drága benzin, de tíz éve nem volt ilyen olcsó autó – eláruljuk a részleteket. Összeszedtük, milyen költségekkel jár az autózás 2012-ben. Kipróbáltuk az új magyar Volkswagen Crafter mentőautók végsebességét, és elsőként teszteltük a BMW 6-os Coupét – az Autó és Stílus februári számában.
Hírek, 2011. október. 27.
AS
Ferrari 599 GTO, Lamborghini Aventador, McLaren MP4-12C és Porsche 911 GT3 RS 4.0 teszt: a legjobb 2,89 másodperc alatt letudta a százas sprintet! Teszteltük még az új Toyota Yarist és Hyundai Velostert is, megmutatjuk hogyan vezet Szunai Linda szépségkirálynő és felébresztjük a szendergő Magyar Autóklubot. Mindez és még sok más téma az AUTÓ2 Autó és Stílus ma megjelent novemberi számában.
Hírek, 2011. augusztus. 25.
AS
Luxusautókat és megfizethető családi autókat is összehasonlítottunk: teszten az Audi A6, BMW 5-ös és Mercedes E, valamint az Astra, Focus, i30 és Octavia. Kerékbilincséről és autós élményeiről mesél Gyurcsány Ferenc. Mindent elárulunk a változóban lévő regisztrációs adóról. Mindez és még sok más téma az AUTÓ2 Autó és Stílus ma megjelent szeptemberi számában!
A LEGÚJABB SZÁMUNK
Autó és Stílus
Keresd az újságárusoknál, töltsd le digitális formában vagy fizesd elő kedvezménnyel!
ELŐFIZETÉS
Autó és Stílus előfizetés
DIGITÁLIS MAGAZIN
Autó és Stílus digitális magazin

Autó és Stílus digitális magazin
Blog korábbi hírei
Bezár
Bezár
Bezár
Bezár
Bezár
Bezár