Cadillac
Legfrissebb anyag: 2015. április. 1.
Cadillac fórum
Hír, 2015. április. 1.
Auto2
Új néven vezeti be legnagyobb limuzinját a Cadillac, az öt méternél is hosszabb CT6-ban négy- és hathengeres motorokat találunk.
Hír, 2014. augusztus. 8.
Auto2
Megújítja luxusmárkáját a General Motors, ezért a Cadillac új emblémájáról lehagyta a hagyományos babérkoszorút: a CTS új frontrészt kapott.
Hír, 2013. október. 9.
Auto2
Bemutatkozott a Cadillac egyik legnépszerűbb modelljének következő generációja: az öt méternél is hosszabb Escalade nyolchengeres motorral készül.
Hír, 2011. december. 7.
Auto2
Vadonatúj limuzint mutatott be a Cadillac, az XTS érdekessége pedig nem a formája vagy a hajtáslánca, hanem a jövőt idéző műszerfala. Nézze meg videón, hogyan működik!
Hír, 2014. december. 22.
Auto2
A márka száztizenkét éves történetének legerősebb szériagyártású autóját mutatta be a Cadillac, az új CTS-V feltöltött V8-asa ugyanis 640 lóerőre képes.
Hír, 2014. január. 27.
Auto2
Középkategóriás kupéval bővül a Cadillac kínálata: az ATS alapjaira épített kétajtós az Audi A5 Coupé és a BMW 4-es Coupé piaci ellenfele lehet.
Hír, 2012. január. 12.
Auto2
A Saab 9-3 alapjaira épült BTS után sikeresebb recept szerint tervezett autót a Cadillac: az ATS hátsókerék-hajtásos lesz.
Hír, 2011. június. 18.
Auto2
Van nekem egy Skoda Rapid kabrióm, amit hely- és pénzhiány miatt el akarok adni. Nem megy. Pedig igazi csajozós autó, mondtam kollégáimnak, bízva abban, hogy szlenges mondatom felkelti az érdeklődésüket. Ezután összeszedtünk öt feltünő autót, 1,5 millió alatt de nem tudtunk dönteni. Megkérdeztük Alekoszt is, ha már találkoztunk. Ő döntött, ime a meglepő válasz...
Legfrissebb fórumbejegyzések
Bezár
Bezár
Bezár
Bezár
Bezár
Bezár