Cadillac
Legfrissebb anyag: 2020. augusztus. 8.
Cadillac fórum
Hírek, 2020. augusztus. 8.
AS
A Cadillac bemutatta az első elektromos autóját, és a Lyriq a tanulmányautóhoz nagyon hasonló formában kerül majd gyártásba.
Hírek, 2014. december. 22.
AS
A márka száztizenkét éves történetének legerősebb szériagyártású autóját mutatta be a Cadillac, az új CTS-V feltöltött V8-asa ugyanis 640 lóerőre képes.
Hírek, 2014. január. 27.
AS
Középkategóriás kupéval bővül a Cadillac kínálata: az ATS alapjaira épített kétajtós az Audi A5 Coupé és a BMW 4-es Coupé piaci ellenfele lehet.
Hírek, 2012. január. 12.
AS
A Saab 9-3 alapjaira épült BTS után sikeresebb recept szerint tervezett autót a Cadillac: az ATS hátsókerék-hajtásos lesz.
Hírek, 2011. június. 18.
AS
Van nekem egy Skoda Rapid kabrióm, amit hely- és pénzhiány miatt el akarok adni. Nem megy. Pedig igazi csajozós autó, mondtam kollégáimnak, bízva abban, hogy szlenges mondatom felkelti az érdeklődésüket. Ezután összeszedtünk öt feltünő autót, 1,5 millió alatt de nem tudtunk dönteni. Megkérdeztük Alekoszt is, ha már találkoztunk. Ő döntött, ime a meglepő válasz...
Hírek, 2015. április. 1.
AS
Új néven vezeti be legnagyobb limuzinját a Cadillac, az öt méternél is hosszabb CT6-ban négy- és hathengeres motorokat találunk.
Hírek, 2014. augusztus. 8.
AS
Megújítja luxusmárkáját a General Motors, ezért a Cadillac új emblémájáról lehagyta a hagyományos babérkoszorút: a CTS új frontrészt kapott.
Hírek, 2013. október. 9.
AS
Bemutatkozott a Cadillac egyik legnépszerűbb modelljének következő generációja: az öt méternél is hosszabb Escalade nyolchengeres motorral készül.
Hírek, 2011. december. 7.
AS
Vadonatúj limuzint mutatott be a Cadillac, az XTS érdekessége pedig nem a formája vagy a hajtáslánca, hanem a jövőt idéző műszerfala. Nézze meg videón, hogyan működik!
A LEGÚJABB SZÁMUNK
Autó és Stílus
Keresd az újságárusoknál, töltsd le digitális formában vagy fizesd elő kedvezménnyel!
ELŐFIZETÉS
Autó és Stílus előfizetés
DIGITÁLIS MAGAZIN
Autó és Stílus digitális magazin

Autó és Stílus digitális magazin
Bezár
Bezár
Bezár
Bezár
Bezár
Bezár