Chevrolet
Legfrissebb anyag: 2016. január. 7.
Chevrolet fórum
Hírek, 2016. január. 7.
AS
A lépcsőshátú után ötajtós ferdehátú karosszériával is bemutatkozott a Chevrolet Cruze második generációja, amelyet nálunk már nem forgalmaznak.
Hírek, 2015. június. 26.
AS
Az új generációs Camaro nyitott tetős változatban is bemutatkozott, a Chevrolet kabrió izomautója pedig merevebb, könnyebb és takarékosabb az elődjénél.
Hírek, 2015. május. 18.
AS
Megmutatta a Camaro hatodik generációját a Chevrolet, az elődjénél kisebb és könnyebb sportkocsi négyhengeres motorral is kapható lesz, de V8-as változata is készül.
Hírek, 2015. április. 1.
AS
Az elődjénél sportosabb formával, tágasabb utastérrel és kisebb motorokkal mutatkozott be a Chevrolet Malibu kilencedik generációja.
Hírek, 2015. január. 12.
AS
Bemutatkozott a Chevrolet Volt második generációja, a hatótáv-növelő benzinmotorral szerelt elektromos autó vonzóbb formát és hatékonyabb hajtásláncot kapott.
Hírek, 2014. augusztus. 26.
AS
Az első fotó után részleteiben is bemutatkozott a Cruze második generációja, amelyet a Chevrolet európai kivonulása miatt mi már nem ismerhetünk meg.
Hírek, 2014. június. 16.
AS
Teljesen új modellt fejlesztett a Cruze utódjaként a Chevrolet, a második generációs kompakt autó Kínában debütált, de hozzánk már nem jut el.
Hírek, 2014. január. 18.
AS
Megkezdődött a Chevrolet márka piaci kivezetésének előkészítése Magyarországon is, a budaörsi székhelyű Chevrolet Central and Eastern Europe az anyavállalat tavaly decemberi bejelentése után azonnal nekilátott a szervezésének.
Hírek, 2013. március. 29.
AS
Modellfrissítésen esik át a retró formájú Chevrolet Camaro, amely egyben új csúcsváltozatot is kap: visszatér a legendás Z/28 típusjelzés.
Hírek, 2013. február. 14.
AS
Európában is elérhető lesz az Egyesült Államokban már bemutatott elektromos hajtású Chevrolet Spark: a bemutatót a genfi autószalonon tartják.
Hírek, 2012. augusztus. 14.
AS
A formáját és nevét már megismertük, most néhány további információ is kiderült a Chevrolet Traxról.
Hírek, 2012. április. 4.
AS
A márka átalakított arculatát vezeti be a Chevrolet nagy limuzinja, az Egyesült Államok piacára tervezett Impala legújabb generációja.
Hírek, 2016. január. 7.
AS
Bemutatta új elektromos autójának szériagyártásra kész változatát a Chevrolet. A 320 kilométeres hatótávú Bolt a későbbiekben Opel-emblémával nálunk is megjelenhet.
Hírek, 2015. június. 7.
AS
Új modell ízelítőjét tette közzé a Chevrolet, a sejtelmes képen a Cruze második generációja látható, amely már nem jut el hozzánk.
Hírek, 2015. április. 3.
AS
Bemutatkozott a Chevrolet Spark új generációja, a márka európai kivonulása miatt azonban csak a világ más piacain forgalmazzák majd az Opel Karl testvérmodelljét.
Hírek, 2015. január. 13.
AS
A hatótáv-növelő benzinmotorral szerelt Volt mellett egy másik elektromos autót is bemutatott a Chevrolet a detroiti autószalonon. A tiszta üzemű Bolt néhány éven belül gyártásba kerülhet.
Hírek, 2015. január. 5.
AS
A detroiti autószalonon mutatja be a Volt második generációját a Chevrolet, a tölthető hibrid autóról azonban már most elárultak néhány részletet.
Hírek, 2014. augusztus. 14.
AS
Az új generációs Niva prototípusát állítja ki a Lada és a General Motors oroszországi leányvállalata az augusztus végi Moszkvai Autószalonon.
Hírek, 2014. április. 1.
AS
A bemutatója előtt álcázás nélkül sikerült lefényképezni Kínában a Chevrolet Cruze második generációját, ami hozzánk már biztosan nem jut el.
Hírek, 2013. december. 6.
AS
2016-tól kivonul az európai piacról a Chevrolet, amitől az Opel megerősödését várja a General Motors. Ismét megpróbálkoznak a Cadillac európai elterjesztésével.
Hírek, 2013. március. 12.
AS
Nem sokkal a kupé után elkészült az új Chevrolet Corvette Stingray nyitott kivitele is, amely vászontetőt kapott.
Hírek, 2013. január. 15.
AS
Kétség kívül a legjobban várt autó a Detroiti Autószalon újdonságai közül a Corvette új generációja, amely megkapta a legendás Stingray nevet is.
Hírek, 2012. május. 15.
AS
Testvérmodellt kap az Opel Mokka, a Chevrolet-emblémás kivitel idén ősszel mutatkozik be és a Trax nevet kapja.
Hírek, 2012. március. 13.
AS
Minden eddiginél szorosabban kapcsolódik mobiltelefonunkhoz a Chevrolet új multimédiás egysége, amely az Aveo és Cruze modellekhez lesz elérhető.
A LEGÚJABB SZÁMUNK
Autó és Stílus
Keresd az újságárusoknál, töltsd le digitális formában vagy fizesd elő kedvezménnyel!
ELŐFIZETÉS
Autó és Stílus előfizetés
DIGITÁLIS MAGAZIN
Autó és Stílus digitális magazin

Autó és Stílus digitális magazin
Blog korábbi hírei
Bezár
Bezár
Bezár
Bezár
Bezár
Bezár