Chevrolet
Legfrissebb anyag: 2016. január. 7.
Chevrolet fórum
Hírek, 2016. január. 7.
AS
A lépcsőshátú után ötajtós ferdehátú karosszériával is bemutatkozott a Chevrolet Cruze második generációja, amelyet nálunk már nem forgalmaznak.
Hírek, 2015. június. 26.
AS
Az új generációs Camaro nyitott tetős változatban is bemutatkozott, a Chevrolet kabrió izomautója pedig merevebb, könnyebb és takarékosabb az elődjénél.
Hírek, 2015. május. 18.
AS
Megmutatta a Camaro hatodik generációját a Chevrolet, az elődjénél kisebb és könnyebb sportkocsi négyhengeres motorral is kapható lesz, de V8-as változata is készül.
Hírek, 2015. április. 1.
AS
Az elődjénél sportosabb formával, tágasabb utastérrel és kisebb motorokkal mutatkozott be a Chevrolet Malibu kilencedik generációja.
Hírek, 2015. január. 12.
AS
Bemutatkozott a Chevrolet Volt második generációja, a hatótáv-növelő benzinmotorral szerelt elektromos autó vonzóbb formát és hatékonyabb hajtásláncot kapott.
Hírek, 2014. augusztus. 26.
AS
Az első fotó után részleteiben is bemutatkozott a Cruze második generációja, amelyet a Chevrolet európai kivonulása miatt mi már nem ismerhetünk meg.
Hírek, 2014. június. 16.
AS
Teljesen új modellt fejlesztett a Cruze utódjaként a Chevrolet, a második generációs kompakt autó Kínában debütált, de hozzánk már nem jut el.
Hírek, 2014. január. 18.
AS
Megkezdődött a Chevrolet márka piaci kivezetésének előkészítése Magyarországon is, a budaörsi székhelyű Chevrolet Central and Eastern Europe az anyavállalat tavaly decemberi bejelentése után azonnal nekilátott a szervezésének.
Hírek, 2013. március. 29.
AS
Modellfrissítésen esik át a retró formájú Chevrolet Camaro, amely egyben új csúcsváltozatot is kap: visszatér a legendás Z/28 típusjelzés.
Hírek, 2013. február. 14.
AS
Európában is elérhető lesz az Egyesült Államokban már bemutatott elektromos hajtású Chevrolet Spark: a bemutatót a genfi autószalonon tartják.
Hírek, 2012. augusztus. 14.
AS
A formáját és nevét már megismertük, most néhány további információ is kiderült a Chevrolet Traxról.
Hírek, 2012. április. 4.
AS
A márka átalakított arculatát vezeti be a Chevrolet nagy limuzinja, az Egyesült Államok piacára tervezett Impala legújabb generációja.
Hírek, 2016. január. 7.
AS
Bemutatta új elektromos autójának szériagyártásra kész változatát a Chevrolet. A 320 kilométeres hatótávú Bolt a későbbiekben Opel-emblémával nálunk is megjelenhet.
Hírek, 2015. június. 7.
AS
Új modell ízelítőjét tette közzé a Chevrolet, a sejtelmes képen a Cruze második generációja látható, amely már nem jut el hozzánk.
Hírek, 2015. április. 3.
AS
Bemutatkozott a Chevrolet Spark új generációja, a márka európai kivonulása miatt azonban csak a világ más piacain forgalmazzák majd az Opel Karl testvérmodelljét.
Hírek, 2015. január. 13.
AS
A hatótáv-növelő benzinmotorral szerelt Volt mellett egy másik elektromos autót is bemutatott a Chevrolet a detroiti autószalonon. A tiszta üzemű Bolt néhány éven belül gyártásba kerülhet.
Hírek, 2015. január. 5.
AS
A detroiti autószalonon mutatja be a Volt második generációját a Chevrolet, a tölthető hibrid autóról azonban már most elárultak néhány részletet.
Hírek, 2014. augusztus. 14.
AS
Az új generációs Niva prototípusát állítja ki a Lada és a General Motors oroszországi leányvállalata az augusztus végi Moszkvai Autószalonon.
Hírek, 2014. április. 1.
AS
A bemutatója előtt álcázás nélkül sikerült lefényképezni Kínában a Chevrolet Cruze második generációját, ami hozzánk már biztosan nem jut el.
Hírek, 2013. december. 6.
AS
2016-tól kivonul az európai piacról a Chevrolet, amitől az Opel megerősödését várja a General Motors. Ismét megpróbálkoznak a Cadillac európai elterjesztésével.
Hírek, 2013. március. 12.
AS
Nem sokkal a kupé után elkészült az új Chevrolet Corvette Stingray nyitott kivitele is, amely vászontetőt kapott.
Hírek, 2013. január. 15.
AS
Kétség kívül a legjobban várt autó a Detroiti Autószalon újdonságai közül a Corvette új generációja, amely megkapta a legendás Stingray nevet is.
Hírek, 2012. május. 15.
AS
Testvérmodellt kap az Opel Mokka, a Chevrolet-emblémás kivitel idén ősszel mutatkozik be és a Trax nevet kapja.
Hírek, 2012. március. 13.
AS
Minden eddiginél szorosabban kapcsolódik mobiltelefonunkhoz a Chevrolet új multimédiás egysége, amely az Aveo és Cruze modellekhez lesz elérhető.
Legfrissebb fórumbejegyzések
Blog korábbi hírei
Bezár
Bezár
Bezár
Bezár
Bezár
Bezár