Citroën
Legfrissebb anyag: 2022. január. 13.
Citroën fórum
Hírek, 2022. január. 13.
AS
A Citroën bemutatta a C5 Aircross megújult változatát, ami megkapta a francia márka új arcát, de a technikája ezúttal nem változott.
Hírek, 2021. február. 17.
AS
A Citroën bemutatta a kisebbik szabadidő-autójának ráncfelvarrott változatát, a praktikus és vidám C3 Aircross teljesen új arcot kapott.
Hírek, 2020. június. 17.
AS
A Citroën újraértelmezte a kompakt autót, és egy olyan egyedi formájú ötajtós crossoverrel állt elő, amiből tisztán elektromos hajtású változat is lesz.
Hírek, 2020. március. 10.
AS
Az Ami a márka századik születésnapjára egy éve készült tanulmányautó gyártásba kerülő változata.
Hírek, 2016. november. 14.
AS
Modellfrissítésen esett át a Citroën kedvező áron kínált családi lépcsőshátúja, a C-Elysée, amely ebből az alkalomból új frontrészt és hátsó lámpákat, valamint naprakész infotainment rendszert kapott.
Bemutató, 2016. július. 7.
AS
Stílust váltott a Citroën kisautója, a harmadik generációs C3 külső megjelenése és belső kialakítása ugyanis az egyedi C4 Cactust idézi.
Hírek, 2016. május. 9.
AS
Finoman módosították a Citroën egyterűjének formáját. A C4 Picasso és Grand C4 Picasso külalakja nem tér el jelentősen az eddigitől, de kínálata és felszereltsége is gazdagabbá vált.
Hírek, 2016. április. 28.
AS
A személyszállító kivitelek után haszonjárműként is bemutatkozott a PSA és a Toyota közös fejlesztésű furgonja, a Citroen Jumpy, Peugeot Expert és Toyota Proace.
Hírek, 2016. január. 28.
AS
Új formát kapott a Citroën prémiummárkájának legkisebb modellje, az akár 208 lóerős turbós motorral és kabrióként is rendelhető DS 3.
Hírek, 2015. december. 1.
AS
Folytatódik a PSA Peugeot Citroën és a Toyota együttműködése, amelynek keretén belül a három márka közösen fejlesztett kisbuszt mutatott be.
Bemutató, 2015. augusztus. 31.
AS
Citroën felirat nélkül érkezik az önálló márkává vált DS prémiumkompaktja, a márka új stíluselemeit magára öltő DS 4 szabadidő-autós Crossback kivitelben is rendelhető lesz.
Bemutató, 2015. február. 17.
AS
Önálló márkává válik az európai piacon is a DS, ezért a modellfrissítésen átesett DS 5 már Citroën-embléma nélküli külsőt kapott.
Hírek, 2021. április. 12.
AS
A Citroën bemutatta a C5 új generációját, ami egy tágas és kényelmes crossover lett, és már az elejétől fogva kapható lesz plug-in hibrid változatban.
Hírek, 2020. július. 6.
AS
Az első képek és információk után a Citroën több részletet is elárult és megmutatott az új C4-ről. A crossover stílusú kompakt ötajtós modell a benzines és dízel mellett teljesen elektromos változatban is kapható lesz.
Hírek, 2020. június. 11.
AS
Még színesebb egyéniség lett a Citroën nagyra nőtt kisautója, és a felszereltsége is bővült a személyre szabható C3-nak.
Hírek, 2017. március. 27.
AS
Franciás stílust hoz a középkategóriás crossoverek közé a DS első önálló modellje, a DS 7 Crossback, amit a genfi autószalonon lepleztek le.
Hírek, 2016. szeptember. 22.
AS
Újabb lélegzetelállító formájú tanulmányautóval állt elő a Citroen. A CXperience névre keresztelt koncepció nevével és áramvonalas formájával is a hajdani limuzint idézi.
Hírek, 2016. június. 8.
AS
Teljesen új modellt mutatott be C6 néven a Citroën. A nagyautó második generációja szinte mindenben eltér elődjétől, és nem is tervezik az európai forgalmazását.
Hírek, 2016. május. 5.
AS
Közzétett néhány képet készülő új versenyautójáról a Citroën Racing. A képek érdekessége az, hogy a raliautó a hivatalosan még be sem mutatott C3-ason alapul.
Bemutató, 2016. február. 5.
AS
SpaceTourer néven mutatkozott be a Citroën új kisbusza, amely háromféle hosszúsággal, modern felszerelésekkel és takarékos dízelmotorokkal érkezik.
Bemutató, 2015. december. 11.
AS
E-Mehari néven mutatta be legújabb modelljét a Citroën: a legendás Méhari szellemi örököse egy elektromos hajtású, nyitott tetős strandautó lesz.
Bemutató, 2015. szeptember. 2.
AS
Cactus M névre keresztelt fiatalos tanulmányautójával megmutatja a Citroën, milyen lenne a legendás Méhari strandautó napjainkban.
Bemutató, 2015. április. 8.
AS
A C4 Cactus után egy szabadidő-terepjáró tanulmányával állt elő a Citroën, a konnektorról tölthető hibrid Aircross Concept valósággá is válhat.
Hírek, 2015. február. 5.
AS
A stílusa változatlanul megnyerő, a motorkínálata azonban teljesen átalakult: az alapváltozatok után most a DS4 nagyobb teljesítményű motorjait cserélték újakra.
A LEGÚJABB SZÁMUNK
Autó és Stílus
Keresd az újságárusoknál, töltsd le digitális formában vagy fizesd elő kedvezménnyel!
ELŐFIZETÉS
Autó és Stílus előfizetés
DIGITÁLIS MAGAZIN
Autó és Stílus digitális magazin

Autó és Stílus digitális magazin
Blog korábbi hírei
Bezár
Bezár
Bezár
Bezár
Bezár
Bezár