Citroën
Legfrissebb anyag: 2020. június. 17.
Citroën fórum
Hírek, 2020. június. 17.
AS
A Citroën újraértelmezte a kompakt autót, és egy olyan egyedi formájú ötajtós crossoverrel állt elő, amiből tisztán elektromos hajtású változat is lesz.
Hírek, 2020. március. 10.
AS
Az Ami a márka századik születésnapjára egy éve készült tanulmányautó gyártásba kerülő változata.
Hírek, 2016. november. 14.
AS
Modellfrissítésen esett át a Citroën kedvező áron kínált családi lépcsőshátúja, a C-Elysée, amely ebből az alkalomból új frontrészt és hátsó lámpákat, valamint naprakész infotainment rendszert kapott.
Bemutató, 2016. július. 7.
AS
Stílust váltott a Citroën kisautója, a harmadik generációs C3 külső megjelenése és belső kialakítása ugyanis az egyedi C4 Cactust idézi.
Hírek, 2016. május. 9.
AS
Finoman módosították a Citroën egyterűjének formáját. A C4 Picasso és Grand C4 Picasso külalakja nem tér el jelentősen az eddigitől, de kínálata és felszereltsége is gazdagabbá vált.
Hírek, 2016. április. 28.
AS
A személyszállító kivitelek után haszonjárműként is bemutatkozott a PSA és a Toyota közös fejlesztésű furgonja, a Citroen Jumpy, Peugeot Expert és Toyota Proace.
Hírek, 2016. január. 28.
AS
Új formát kapott a Citroën prémiummárkájának legkisebb modellje, az akár 208 lóerős turbós motorral és kabrióként is rendelhető DS 3.
Hírek, 2015. december. 1.
AS
Folytatódik a PSA Peugeot Citroën és a Toyota együttműködése, amelynek keretén belül a három márka közösen fejlesztett kisbuszt mutatott be.
Bemutató, 2015. augusztus. 31.
AS
Citroën felirat nélkül érkezik az önálló márkává vált DS prémiumkompaktja, a márka új stíluselemeit magára öltő DS 4 szabadidő-autós Crossback kivitelben is rendelhető lesz.
Bemutató, 2015. február. 17.
AS
Önálló márkává válik az európai piacon is a DS, ezért a modellfrissítésen átesett DS 5 már Citroën-embléma nélküli külsőt kapott.
Hírek, 2014. december. 10.
AS
Az innovatív C4 Cactus után hagyományos kompaktját sem hanyagolta el a Citroën: az ötajtós C4 új lámpákat, gazdagabb felszereltséget és takarékosabb motorokat kapott.
Teszt, 2014. december. 1.
AS
Nem csak a maffiózók, de olykor az autógyártók is szoktak visszautasíthatatlan ajánlatot tenni. A Citroënnél például ilyen a C3 legjobb konfigurációja, az erősebbik háromhengeres motorral szerelt Exclusive.
Hírek, 2020. június. 11.
AS
Még színesebb egyéniség lett a Citroën nagyra nőtt kisautója, és a felszereltsége is bővült a személyre szabható C3-nak.
Hírek, 2017. március. 27.
AS
Franciás stílust hoz a középkategóriás crossoverek közé a DS első önálló modellje, a DS 7 Crossback, amit a genfi autószalonon lepleztek le.
Hírek, 2016. szeptember. 22.
AS
Újabb lélegzetelállító formájú tanulmányautóval állt elő a Citroen. A CXperience névre keresztelt koncepció nevével és áramvonalas formájával is a hajdani limuzint idézi.
Hírek, 2016. június. 8.
AS
Teljesen új modellt mutatott be C6 néven a Citroën. A nagyautó második generációja szinte mindenben eltér elődjétől, és nem is tervezik az európai forgalmazását.
Hírek, 2016. május. 5.
AS
Közzétett néhány képet készülő új versenyautójáról a Citroën Racing. A képek érdekessége az, hogy a raliautó a hivatalosan még be sem mutatott C3-ason alapul.
Bemutató, 2016. február. 5.
AS
SpaceTourer néven mutatkozott be a Citroën új kisbusza, amely háromféle hosszúsággal, modern felszerelésekkel és takarékos dízelmotorokkal érkezik.
Bemutató, 2015. december. 11.
AS
E-Mehari néven mutatta be legújabb modelljét a Citroën: a legendás Méhari szellemi örököse egy elektromos hajtású, nyitott tetős strandautó lesz.
Bemutató, 2015. szeptember. 2.
AS
Cactus M névre keresztelt fiatalos tanulmányautójával megmutatja a Citroën, milyen lenne a legendás Méhari strandautó napjainkban.
Bemutató, 2015. április. 8.
AS
A C4 Cactus után egy szabadidő-terepjáró tanulmányával állt elő a Citroën, a konnektorról tölthető hibrid Aircross Concept valósággá is válhat.
Hírek, 2015. február. 5.
AS
A stílusa változatlanul megnyerő, a motorkínálata azonban teljesen átalakult: az alapváltozatok után most a DS4 nagyobb teljesítményű motorjait cserélték újakra.
Bemutató, 2014. december. 4.
AS
Nem csak egyedi külsőt, de kisebb koccanások elleni védelmet is nyújtanak azok a speciális poliuretán anyagból készült védőelemek, amelyeket a Citroën C4 Cactus számára fejlesztett ki a BASF.
Hírek, 2014. október. 22.
AS
A tervezettnél is nagyobb az érdeklődés a C4 Cactus iránt Európában, ezért a termelés bővítésére van szükség abban a gyárban, amelyet nemrég még a bezárás fenyegetett.
Legfrissebb fórumbejegyzések
Blog korábbi hírei
Bezár
Bezár
Bezár
Bezár
Bezár
Bezár