Citroën
Legfrissebb anyag: 2022. január. 13.
Citroën fórum
Blog legújabb hírei
Hírek, 2014. december. 10.
AS
Az innovatív C4 Cactus után hagyományos kompaktját sem hanyagolta el a Citroën: az ötajtós C4 új lámpákat, gazdagabb felszereltséget és takarékosabb motorokat kapott.
Teszt, 2014. december. 1.
AS
Nem csak a maffiózók, de olykor az autógyártók is szoktak visszautasíthatatlan ajánlatot tenni. A Citroënnél például ilyen a C3 legjobb konfigurációja, az erősebbik háromhengeres motorral szerelt Exclusive.
Hírek, 2014. szeptember. 29.
AS
A C1 legújabb változatát a szabadidő-terepjárókéhoz hasonló karosszériaelemekkel öltöztette fel a Citroën.
Hírek, 2014. szeptember. 5.
AS
Divine DS néven mutatott be tanulmányautót a Citroën, a futurisztikus kompakt sportmodellen a márkára jellemző eleganciával és szokatlan megoldásokkal egyaránt találkozhatunk.
Hírek, 2014. április. 28.
AS
Története során először versenyez Magyarországon a Citroën Racing, amelynek három pilótája két futam után vezeti a túrakocsi-világbajnokság mezőnyét.
Hírek, 2014. április. 23.
AS
Megújult a PSA és a Fiat közös haszonjármű-családja: a Jumper, Ducato és Boxer új formát, gazdagabb felszereltséget és takarékosabb motorokat kapott.
Hírek, 2014. április. 7.
AS
Sportos lépcsőshátú modell prototípusát mutatja be a Citroën a pekingi autószalonon: a kínai piac számára készített DS 5LS R kivitele 300 lóerőre képes.
Hírek, 2014. február. 25.
AS
Különc formájával tűnik ki testvérmodelljei közül a Citroën C1 új generációja, azokhoz hasonlóan vászontető és érintőképernyő is rendelhető lesz hozzá.
Hírek, 2014. február. 10.
AS
1972-ben izgalmas prototípust készített a Citroën és a Michelin: a tízkerekű DS kombi autóbusz- és teherautó-abroncsok tesztelésére szolgált.
Hírek, 2013. december. 20.
AS
Bemutatkozott a Citroën DS modellsorozatának első lépcsőshátú tagja, az 5LS, amelyet kifejezetten a kínai piac számára fejlesztettek.
Hírek, 2013. július. 25.
AS
Miután bejelentette, hogy Sebastien Loeb indul a túrakocsi-világbajnokság jövő évi futamain, most megmutatta a Citroën, hogy milyen lesz a C-Elysée alapjára épített versenyautója.
Hírek, 2013. július. 1.
AS
Az előző generációhoz hasonlóan ezúttal is elkészült a Citroën C4 Picasso nagyobb változata: a hétüléses modell nem lett hosszabb, mégis tágasabbá vált.
Bemutató, 2014. december. 4.
AS
Nem csak egyedi külsőt, de kisebb koccanások elleni védelmet is nyújtanak azok a speciális poliuretán anyagból készült védőelemek, amelyeket a Citroën C4 Cactus számára fejlesztett ki a BASF.
Hírek, 2014. október. 22.
AS
A tervezettnél is nagyobb az érdeklődés a C4 Cactus iránt Európában, ezért a termelés bővítésére van szükség abban a gyárban, amelyet nemrég még a bezárás fenyegetett.
Hírek, 2014. szeptember. 19.
AS
A Citroën és a Peugeot is sűrített levegős hibrid hajtással szerelt prototípust mutat be a Párizsi Autószalonon, a különleges C4 Cactus és 208 mindössze 2 litert fogyaszt százon.
Hírek, 2014. május. 23.
AS
Új formában folytatja pályafutását a Citroën prémium kisautója, a DS3 egyedi formájú LED-es xenonfényszórót és még takarékosabb dízelmotorokat kapott.
Hírek, 2014. április. 24.
AS
Szabadidő-autó prototípusával jelentkezett a Citroën a pekingi autószalonon: a kompakt méretű C-XR Concept hamarosan gyártásba kerülhet.
Hírek, 2014. április. 18.
AS
Szabadidő-autót mutatott be a Citroën, a DS prémium márkajelzés alatt készülő crossover a tervek szerint csak a kínai piacon lesz kapható.
Hírek, 2014. február. 28.
AS
A genfi autószalonon bemutatkozó új C1-ből sportos tanulmányt is készített a Citroën, a kiskocsit pedig a házigazdák örömére a svájci nemzeti színekbe öltöztette.
Hírek, 2014. február. 21.
AS
A C5 Tourert szabadidő-autós külsővel látta el a Citroën, a könnyebb terepakadályok leküzdéséről az emelhető hidropneumatikus felfüggesztés gondoskodik.
Hírek, 2014. február. 5.
AS
Szinte alig változott a tanulmányautóhoz képest a Citroën új kompakt szabadidő-autója: a C4 Cactus egyedi formával és megoldásokkal kerül piacra.
Hírek, 2013. szeptember. 5.
AS
Egy kompakt tanulmányautóval példázza a Citroën azt, milyenek lesznek a C-sorozatba tartozó modelljei: a Cactus szériaváltozata akár jövőre piacra kerülhet.
Hírek, 2013. július. 11.
AS
A DS3 Cabrio alapjaira is elkészítette a több mint kétszáz lóerős Racing kivitelt a Citroën, igaz, egyelőre csak prototípusként.
Hírek, 2013. május. 23.
AS
Egy spanyol autószállító tréleren sikerült lefényképezni a Citroën C4 Picasso nagytestvérének egyik előszériás példányát.
A LEGÚJABB SZÁMUNK
Autó és Stílus
Keresd az újságárusoknál, töltsd le digitális formában vagy fizesd elő kedvezménnyel!
ELŐFIZETÉS
Autó és Stílus előfizetés
DIGITÁLIS MAGAZIN
Autó és Stílus digitális magazin

Autó és Stílus digitális magazin
Blog korábbi hírei
Bezár
Bezár
Bezár
Bezár
Bezár
Bezár