Citroën
Legfrissebb anyag: 2020. március. 10.
Citroën fórum
Blog legújabb hírei
Hírek, 2014. szeptember. 5.
AS
Divine DS néven mutatott be tanulmányautót a Citroën, a futurisztikus kompakt sportmodellen a márkára jellemző eleganciával és szokatlan megoldásokkal egyaránt találkozhatunk.
Hírek, 2014. április. 28.
AS
Története során először versenyez Magyarországon a Citroën Racing, amelynek három pilótája két futam után vezeti a túrakocsi-világbajnokság mezőnyét.
Hírek, 2014. április. 23.
AS
Megújult a PSA és a Fiat közös haszonjármű-családja: a Jumper, Ducato és Boxer új formát, gazdagabb felszereltséget és takarékosabb motorokat kapott.
Hírek, 2014. április. 7.
AS
Sportos lépcsőshátú modell prototípusát mutatja be a Citroën a pekingi autószalonon: a kínai piac számára készített DS 5LS R kivitele 300 lóerőre képes.
Hírek, 2014. február. 25.
AS
Különc formájával tűnik ki testvérmodelljei közül a Citroën C1 új generációja, azokhoz hasonlóan vászontető és érintőképernyő is rendelhető lesz hozzá.
Hírek, 2014. február. 10.
AS
1972-ben izgalmas prototípust készített a Citroën és a Michelin: a tízkerekű DS kombi autóbusz- és teherautó-abroncsok tesztelésére szolgált.
Hírek, 2013. december. 20.
AS
Bemutatkozott a Citroën DS modellsorozatának első lépcsőshátú tagja, az 5LS, amelyet kifejezetten a kínai piac számára fejlesztettek.
Hírek, 2013. július. 25.
AS
Miután bejelentette, hogy Sebastien Loeb indul a túrakocsi-világbajnokság jövő évi futamain, most megmutatta a Citroën, hogy milyen lesz a C-Elysée alapjára épített versenyautója.
Hírek, 2013. július. 1.
AS
Az előző generációhoz hasonlóan ezúttal is elkészült a Citroën C4 Picasso nagyobb változata: a hétüléses modell nem lett hosszabb, mégis tágasabbá vált.
Hírek, 2013. április. 11.
AS
Az előzetes részletfotó után teljes egészében láthatóvá vált a Citroën szabadidő-autója, amelyet a sanghaji autószalonon mutatnak be.
Hírek, 2013. április. 2.
AS
Genfben még csak tanulmányautóként állították ki, most pedig itt a szériagyártású kivitele a C4 Picasso új generációjának, amit még kényelmesebbé tettek a tervezők.
Hírek, 2012. augusztus. 31.
AS
Párizsban, az autószalonon mutatkozik be a Citroën DS3 nyitható tetős változata: a tetőkeret a helyén marad, csak a tetőtől és a hátsó szélvédőtől lehet megszabadulni.
Hírek, 2014. május. 23.
AS
Új formában folytatja pályafutását a Citroën prémium kisautója, a DS3 egyedi formájú LED-es xenonfényszórót és még takarékosabb dízelmotorokat kapott.
Hírek, 2014. április. 24.
AS
Szabadidő-autó prototípusával jelentkezett a Citroën a pekingi autószalonon: a kompakt méretű C-XR Concept hamarosan gyártásba kerülhet.
Hírek, 2014. április. 18.
AS
Szabadidő-autót mutatott be a Citroën, a DS prémium márkajelzés alatt készülő crossover a tervek szerint csak a kínai piacon lesz kapható.
Hírek, 2014. február. 28.
AS
A genfi autószalonon bemutatkozó új C1-ből sportos tanulmányt is készített a Citroën, a kiskocsit pedig a házigazdák örömére a svájci nemzeti színekbe öltöztette.
Hírek, 2014. február. 21.
AS
A C5 Tourert szabadidő-autós külsővel látta el a Citroën, a könnyebb terepakadályok leküzdéséről az emelhető hidropneumatikus felfüggesztés gondoskodik.
Hírek, 2014. február. 5.
AS
Szinte alig változott a tanulmányautóhoz képest a Citroën új kompakt szabadidő-autója: a C4 Cactus egyedi formával és megoldásokkal kerül piacra.
Hírek, 2013. szeptember. 5.
AS
Egy kompakt tanulmányautóval példázza a Citroën azt, milyenek lesznek a C-sorozatba tartozó modelljei: a Cactus szériaváltozata akár jövőre piacra kerülhet.
Hírek, 2013. július. 11.
AS
A DS3 Cabrio alapjaira is elkészítette a több mint kétszáz lóerős Racing kivitelt a Citroën, igaz, egyelőre csak prototípusként.
Hírek, 2013. május. 23.
AS
Egy spanyol autószállító tréleren sikerült lefényképezni a Citroën C4 Picasso nagytestvérének egyik előszériás példányát.
Hírek, 2013. április. 8.
AS
Egy előzetes képet és videót tett közzé a Citroën az új tanulmányautójáról: a DS sorozatba érkező crossover modell prototípusát a Sanghaji Autószalonon leplezik le.
Hírek, 2013. február. 7.
AS
A francia Citroen a Genfi Autószalonra a Technospace tanulmányautóval készül, amellyel a C4 Picasso új generációját kívánja előrevetíteni.
Hírek, 2012. július. 23.
AS
A városi minik után könnyű haszonjármű-kategóriában is együttműködési megállapodást kötött a PSA Peugeot Citroën és a Toyota.
Legfrissebb fórumbejegyzések
Blog korábbi hírei
Bezár
Bezár
Bezár
Bezár
Bezár
Bezár