Citroën
Legfrissebb anyag: 2022. január. 13.
Citroën fórum
Blog legújabb hírei
Hírek, 2013. április. 11.
AS
Az előzetes részletfotó után teljes egészében láthatóvá vált a Citroën szabadidő-autója, amelyet a sanghaji autószalonon mutatnak be.
Hírek, 2013. április. 2.
AS
Genfben még csak tanulmányautóként állították ki, most pedig itt a szériagyártású kivitele a C4 Picasso új generációjának, amit még kényelmesebbé tettek a tervezők.
Hírek, 2012. augusztus. 31.
AS
Párizsban, az autószalonon mutatkozik be a Citroën DS3 nyitható tetős változata: a tetőkeret a helyén marad, csak a tetőtől és a hátsó szélvédőtől lehet megszabadulni.
Hírek, 2012. július. 9.
AS
További kategóriák
Új alapmotort kap a Citroën C3 és DS3: a két francia kisautóban is megjelenik a Peugeot 208-asban bemutatott háromhengeres benzines erőforrás.
Hírek, 2012. április. 18.
AS
Villanyautóval bővítette gépkocsiparkját a Magyar Villamos Művek. A cégcsoport ezzel is jelezni akarja elkötelezettségét a szén-dioxid-kibocsátás nélküli közlekedés iránt.
Hírek, 2012. március. 23.
AS
Még a C6-nál is nagyobb luxusautó prototípusával készül a Citroën a közelgő pekingi autószalonra, a koncepcióról már néhány részletet nyilvánosságra hoztak.
Hírek, 2012. február. 24.
AS
A DS3 után a DS4 alapjain is elkészítette a sportos Racing kivitelt a Citroën, az ötajtós sportkompaktot igen erős turbómotorral szerelték.
Hírek, 2011. október. 3.
AS
Újabb japán műszaki alapokra épülő szabadidő-autóval bővül a Citroën és a Peugeot kínálata: a C4 Aircross és a 4008 a Mitsubishi ASX felhasználásával készült el.
Teszt, 2011. július. 11.
AS
Az egyik német, a másik francia. Az egyik benzines, a másik dízel. Az egyik kézi váltós, a másik automata. Mégis egy a cél: minél kevesebbet fogyasztani anélkül, hogy a környezettudatosság bármifajta kompromisszumra kényszerítené a tulajdonost. Tesztünkben a Citroën és a Volkswagen takarékos kompaktjai mérkőznek meg egymással.
Hírek, 2011. április. 18.
AS
Sanghajban mutatja be a Citroen a legújabb DS modelljét, a DS5-öst.
Hírek, 2010. október. 4.
AS
A DS3 és a napokban Párizsban leleplezett DS4 után a Citroën még több DS modellt tervez.
Hírek, 2010. szeptember. 28.
AS
A Citroën közzétett pár képet a párizsi autószalonon hamarosan bemutatkozó DS3 WRC raliautójáról.
Hírek, 2013. április. 8.
AS
Egy előzetes képet és videót tett közzé a Citroën az új tanulmányautójáról: a DS sorozatba érkező crossover modell prototípusát a Sanghaji Autószalonon leplezik le.
Hírek, 2013. február. 7.
AS
A francia Citroen a Genfi Autószalonra a Technospace tanulmányautóval készül, amellyel a C4 Picasso új generációját kívánja előrevetíteni.
Hírek, 2012. július. 23.
AS
A városi minik után könnyű haszonjármű-kategóriában is együttműködési megállapodást kötött a PSA Peugeot Citroën és a Toyota.
Hírek, 2012. június. 21.
AS
Két lépcsőshátú kompakt autót is bemutatott a Citroën, amelyek a C4 alapjaira épülnek. A C-Elysée és a C4 L a világ különböző piacain lehet sikeres.
Hírek, 2012. április. 16.
AS
Kombi-limuzin tanulmányautóval állt elő a Citroën, a pekingi autószalonon bemutatkozó Numero 9 turbós benzinmotorral kombinált tölthető hibrid hajtást kapott.
Hírek, 2012. március. 21.
AS
Megérkezett a magyarországi piacra a Citroën DS sorozatának csúcsmodellje, a lenyűgöző formájú DS5 pedig akár dízel-hibrid hajtással is rendelhető.
Hírek, 2012. február. 7.
AS
Frissítésen esett át a Citroën és a Peugeot közös dobozos családi egyterű autója: a Berlingo és Partner külsejét a márkák új arculatához igazították.
Hírek, 2011. szeptember. 8.
AS
Futurisztikus, mégis múltidéző kisbusz tanulmányát mutatja be a Citroën a frankfurti autószalonon: a Tubik kilenc személyes.
Videó, 2011. július. 11.
AS
Itt a nyár, elő a lakóautókkal... de milyenekkel? A Top Gearben három őrült lakóautóval indultak nyaralni.
Hírek, 2010. október. 27.
AS
A PSA Peugeot Citroën és egy kínai vállalat, a Changan Automobile Group összefogtak, hogy elhódítsák a kínai luxusautó-piacot a németektől.
Hírek, 2010. szeptember. 29.
AS
A párizsi autószalonon mutatkozik be az átdolgozott Citroën C4 Picasso és Grand Picasso.
A LEGÚJABB SZÁMUNK
Autó és Stílus
Keresd az újságárusoknál, töltsd le digitális formában vagy fizesd elő kedvezménnyel!
ELŐFIZETÉS
Autó és Stílus előfizetés
DIGITÁLIS MAGAZIN
Autó és Stílus digitális magazin

Autó és Stílus digitális magazin
Bezár
Bezár
Bezár
Bezár
Bezár
Bezár