Dacia
Legfrissebb anyag: 2020. október. 16.
Dacia fórum
Hírek, 2020. október. 16.
AS
A Dacia Spring a piac legolcsóbb elektromos autója lesz, a magyarországi ára 6,5 millió forinttól indul, állami támogatással 4 millióra mérsékelhető.
Hírek, 2020. szeptember. 7.
AS
További kategóriák
Még csak néhány képet mutatott a Dacia a Sandero és a Logan harmadik generációjáról, de már ezeken is látszik, hogy formásabbak lesznek az elődjüknél.
Hírek, 2015. június. 22.
AS
További kategóriák
Két különleges változat készült a Dacia-modellek alapjaira, a Sandero sportváltozata és a Duster platós kiadása azonban valószínűleg nem jut el hozzánk.
Hírek, 2015. április. 2.
AS
A Duster nemrégiben végrehajtott modellfrissítése után azokon a piacokon is megújult a szabadidő-terepjáró, ahol nem Dacia, hanem Renault-márkajelzéssel forgalmazzák.
Hírek, 2014. szeptember. 22.
AS
További kategóriák
Szabadidő-autós külsőbe öltöztette nagyterű autóit a Dacia: a Lodgy és a Dokker is elérhetővé vált a Sandero kínálatából ismerős Stepway kivitelben.
Hírek, 2013. október. 18.
AS
Johannesburgban mutatkozott be a dél-afrikai piacon Renault márkanéven kapható Dacia Duster alaposan átalakított prototípusa.
Hírek, 2013. augusztus. 28.
AS
Közzétette az első képeket a Duster modellfrissített változatáról a Dacia. Az ősszel bemutatkozó újdonság csak részleteiben változik.
Hírek, 2013. május. 29.
AS
A Dacia ősszel mutatja be a Duster hobbiterepjáró frissítését, amelyen a gyártó csapata éppen Spanyolországban dolgozik.
Hírek, 2013. február. 9.
AS
A Dacia Duster sikerét bizonyítja, hogy a román autógyár nemrég elkészítette a modell 400 ezredik darabját.
Hírek, 2012. december. 6.
AS
Megérkezett a magyarországi piacra az új Dacia Sandero: a második generáció nem csak modernebb technikájú és igényesebb kialakítású, de gazdagabb felszereltségű is elődjénél.
Hírek, 2012. október. 9.
AS
Az első képek után az új Sandero és Logan néhány műszaki részletét is elárulta a Dacia: háromhengeres turbós motorral is készül az autó. Továbbra is lesz szabadidős külsejű Stepway kivitele.
Hírek, 2012. május. 21.
AS
A Lodgy még meg sem érkezett, de máris kiderült, hogy a vele azonos alapokra épülő, ötszemélyes, tolóajtós Dokker lesz a Dacia következő újdonsága.
Hírek, 2020. szeptember. 29.
AS
További kategóriák
A Dacia bemutatta a Sandero és a Logan harmadik generációját, ami formásabb külsővel, modern technikával és gazdagabb felszereltséggel érkezik.
Hírek, 2017. február. 20.
AS
További kategóriák
Csaknem a kínálata felég egyszerre újította meg a Dacia. A Sandero és Logan különböző változatainak felfrissített kiadása már megvásárolható a kereskedésekben.
Hírek, 2015. május. 26.
AS
A legkisebb városi autók közé érkezik a Renault crossovere, a Kwid, amely ha eljut hozzánk, akkor Dacia márkajelzéssel kerülhet forgalomba nálunk.
Bemutató, 2014. november. 4.
AS
Jelenleg nem kínál pick-up modellt a Dacia, de a hírek szerint hamarosan platós típussal bővül a márka kínálata. A Duster alapjára már többféle prototípus is készült.
Hírek, 2014. február. 21.
AS
A Dacia videón mutatja meg, hogyan készülnek autói a pitesti gyárban, a zenei aláfestés a különböző gépek zajának felhasználásával készült.
Hírek, 2013. szeptember. 10.
AS
Kiderültek a részletek a Dacia Duster modellfrissítéséről: a megújult szabadidő-autó megkapja az 1,2 literes, négyhengeres turbómotor 125 lóerős változatát.
Hírek, 2013. június. 3.
AS
Számos pletyka keringett az utóbbi időben arról, hogy a Dacia egy városi kisautót tervez, ám ezeket a híreket most a vállalatcsoport egyik vezető tisztségviselője cáfolta meg.
Hírek, 2013. március. 5.
AS
Az egyik legolcsóbb és legtágasabb kombinak ígérkezik az új Dacia Logan MCV kivitele, amelyet a genfi autószalonon mutattak be.
Bemutató, 2012. december. 7.
AS
Részletes képsorozaton megmutatjuk, mit kínál kétmillió forintért a most bemutatott új Dacia Sandero alapmodellje.
Hírek, 2012. október. 25.
AS
A Dacia Duster adta az alapjait a Renault tanulmányautójának, amelyet a brazíliai autókiállításon mutattak be.
Hírek, 2012. szeptember. 17.
AS
Egy francia magazin még a Párizsi Autószalonon tartandó bemutató előtt hozzájutott a Dacia Logan és Sandero következő generációjának sajtófotóihoz.
Hírek, 2012. március. 7.
AS
Genfben mutatták be a Dacia új egyterű autóját, és a Lodgy nem csak tágas utastere miatt figyelemreméltó, hanem azért is, mert turbós benzinmotor is kapható lesz hozzá.
A LEGÚJABB SZÁMUNK
Autó és Stílus
Keresd az újságárusoknál, töltsd le digitális formában vagy fizesd elő kedvezménnyel!
ELŐFIZETÉS
Autó és Stílus előfizetés
DIGITÁLIS MAGAZIN
Autó és Stílus digitális magazin
Legfrissebb fórumbejegyzések
Blog korábbi hírei
Bezár
Bezár
Bezár
Bezár
Bezár
Bezár