Dacia
Legfrissebb anyag: 2017. február. 20.
Dacia fórum
Hír, 2017. február. 20.
Auto2
További kategóriák
Csaknem a kínálata felég egyszerre újította meg a Dacia. A Sandero és Logan különböző változatainak felfrissített kiadása már megvásárolható a kereskedésekben.
Hír, 2015. május. 26.
Auto2
A legkisebb városi autók közé érkezik a Renault crossovere, a Kwid, amely ha eljut hozzánk, akkor Dacia márkajelzéssel kerülhet forgalomba nálunk.
Bemutató, 2014. november. 4.
Auto2
Jelenleg nem kínál pick-up modellt a Dacia, de a hírek szerint hamarosan platós típussal bővül a márka kínálata. A Duster alapjára már többféle prototípus is készült.
Hír, 2014. február. 21.
Auto2
A Dacia videón mutatja meg, hogyan készülnek autói a pitesti gyárban, a zenei aláfestés a különböző gépek zajának felhasználásával készült.
Hír, 2013. szeptember. 10.
Auto2
Kiderültek a részletek a Dacia Duster modellfrissítéséről: a megújult szabadidő-autó megkapja az 1,2 literes, négyhengeres turbómotor 125 lóerős változatát.
Hír, 2013. június. 3.
Auto2
Számos pletyka keringett az utóbbi időben arról, hogy a Dacia egy városi kisautót tervez, ám ezeket a híreket most a vállalatcsoport egyik vezető tisztségviselője cáfolta meg.
Hír, 2013. március. 5.
Auto2
Az egyik legolcsóbb és legtágasabb kombinak ígérkezik az új Dacia Logan MCV kivitele, amelyet a genfi autószalonon mutattak be.
Bemutató, 2012. december. 7.
Auto2
Részletes képsorozaton megmutatjuk, mit kínál kétmillió forintért a most bemutatott új Dacia Sandero alapmodellje.
Hír, 2012. október. 25.
Auto2
A Dacia Duster adta az alapjait a Renault tanulmányautójának, amelyet a brazíliai autókiállításon mutattak be.
Hír, 2012. szeptember. 17.
Auto2
Egy francia magazin még a Párizsi Autószalonon tartandó bemutató előtt hozzájutott a Dacia Logan és Sandero következő generációjának sajtófotóihoz.
Hír, 2012. március. 7.
Auto2
Genfben mutatták be a Dacia új egyterű autóját, és a Lodgy nem csak tágas utastere miatt figyelemreméltó, hanem azért is, mert turbós benzinmotor is kapható lesz hozzá.
Hír, 2011. november. 15.
Auto2
Lodgy Glace néven mutatta be új jégversenyautóját a Dacia, ami azt jelenti, hogy hamarosan várható a márka családi egyterű autójának a premierje is.
Hír, 2015. június. 22.
Auto2
További kategóriák
Két különleges változat készült a Dacia-modellek alapjaira, a Sandero sportváltozata és a Duster platós kiadása azonban valószínűleg nem jut el hozzánk.
Hír, 2015. április. 2.
Auto2
A Duster nemrégiben végrehajtott modellfrissítése után azokon a piacokon is megújult a szabadidő-terepjáró, ahol nem Dacia, hanem Renault-márkajelzéssel forgalmazzák.
Hír, 2014. szeptember. 22.
Auto2
További kategóriák
Szabadidő-autós külsőbe öltöztette nagyterű autóit a Dacia: a Lodgy és a Dokker is elérhetővé vált a Sandero kínálatából ismerős Stepway kivitelben.
Hír, 2013. október. 18.
Auto2
Johannesburgban mutatkozott be a dél-afrikai piacon Renault márkanéven kapható Dacia Duster alaposan átalakított prototípusa.
Hír, 2013. augusztus. 28.
Auto2
Közzétette az első képeket a Duster modellfrissített változatáról a Dacia. Az ősszel bemutatkozó újdonság csak részleteiben változik.
Hír, 2013. május. 29.
Auto2
A Dacia ősszel mutatja be a Duster hobbiterepjáró frissítését, amelyen a gyártó csapata éppen Spanyolországban dolgozik.
Hír, 2013. február. 9.
Auto2
A Dacia Duster sikerét bizonyítja, hogy a román autógyár nemrég elkészítette a modell 400 ezredik darabját.
Hír, 2012. december. 6.
Auto2
Megérkezett a magyarországi piacra az új Dacia Sandero: a második generáció nem csak modernebb technikájú és igényesebb kialakítású, de gazdagabb felszereltségű is elődjénél.
Hír, 2012. október. 9.
Auto2
Az első képek után az új Sandero és Logan néhány műszaki részletét is elárulta a Dacia: háromhengeres turbós motorral is készül az autó. Továbbra is lesz szabadidős külsejű Stepway kivitele.
Hír, 2012. május. 21.
Auto2
A Lodgy még meg sem érkezett, de máris kiderült, hogy a vele azonos alapokra épülő, ötszemélyes, tolóajtós Dokker lesz a Dacia következő újdonsága.
Hír, 2012. január. 5.
Auto2
Megjelentek az első képek a Dacia új egyterű autójáról, a hétszemélyes Lodgy részleteit a genfi autószalonon árulják el.
Legfrissebb fórumbejegyzések
Bezár
Bezár
Bezár
Bezár
Bezár
Bezár