Dodge
Legfrissebb anyag: 2014. augusztus. 14.
Dodge fórum
Hírek, 2014. augusztus. 14.
AS
707 lóerős teljesítményével a legerősebb szériagyártású négyajtós limuzinnak számít a Dodge Charger most bemutatott SRT Hellcat kivitele.
Hírek, 2012. április. 6.
AS
A legendás amerikai sportkocsi vadonatúj generációja erősebb, mint valaha: 8,4 literes tízhengeres motorja 640 lóerős, de menetteljesítményeiről még nincsenek adatok.
Hírek, 2012. január. 8.
AS
Sportos lépcsőshátú kompaktot mutat be a Dodge a detroiti autószalonon. Nem is látszik, hogy az igazán eltalált formájú Dart az Alfa Romeo Giulietta alapjaira épül.
Hírek, 2010. október. 6.
AS
Öt év után elérkezettnek látták az időt, hogy megújítsák a Dodge Chargert. A retróstílusú amerikai limuzin az eredetire jobban hasonlító front- és hátsó részt kapott.
Hírek, 2014. június. 27.
AS
Haszonjárműveit az Egyesült Államokban is forgalmazni kezdte a Fiat a Dodge önálló márkájaként létrehozott Ram néven, ezúttal a Dobló került a tengerentúlra.
Hírek, 2012. február. 16.
Donci
Hivatalosan nem erősítették meg, de a Hyundai sebességváltóját használhatja a Chrysler az újonnan bemutatott Dodge Darthoz.
Hírek, 2011. december. 7.
AS
Az amerikai alapú Fiat és Lancia modellek után hamarosan megérkezik az első olasz alapokra épített Dodge is: a Dart bemutatóját a januári detroiti autószalonon tartják.
A LEGÚJABB SZÁMUNK
Autó és Stílus
Keresd az újságárusoknál, töltsd le digitális formában vagy fizesd elő kedvezménnyel!
ELŐFIZETÉS
Autó és Stílus előfizetés
DIGITÁLIS MAGAZIN
Autó és Stílus digitális magazin

Autó és Stílus digitális magazin
Bezár
Bezár
Bezár
Bezár
Bezár
Bezár