Fiat
Legfrissebb anyag: 2021. január. 6.
Fiat fórum
Hírek, 2021. január. 6.
AS
A Fiat tisztán elektromos hajtású változatban mutatta be az 500-as új generációját, és a gazdagon felszerelt csúcsmodell után itt a szerényebb hatótávú alapváltozat is.
Hírek, 2020. október. 27.
AS
A Fiat felfrissítette a kompakt autóját, a Tipo új arcot és modernebb belsőt kapott, a kínálatba háromhengeres motor és szabadidős Cross változat is érkezik.
Hírek, 2020. április. 9.
AS
Megjelent a Fiat 500 új generációja, ami megtartotta stílusát, de minden részlete vadonatúj, és tisztán elektromos hajtású autóként érkezik.
Hírek, 2016. március. 4.
AS
Teljessé vált a Fiat új kompakt modellcsaládja azzal, hogy a lépcsőshátú után ötajtós ferdehátú és kombi karosszériával is bemutatkozott a Tipo.
Hírek, 2015. december. 15.
AS
Még éppen csak elkezdődött a forgalmazása hazájában, máris elismerést kapott az új Fiat Tipo, ár-érték arányával ugyanis az Autobest díjának győztese lett.
Hírek, 2015. november. 27.
AS
124 Spider néven mutatta be nyitott tetős sportkocsiját a Fiat, és bár az újdonság a Mazda MX-5 alapjára épül, sok mindenben különbözik tőle.
Hírek, 2015. október. 30.
AS
A Fiat haszonjárművei számára nyitott új márkakereskedést Budapesten a Pappas Auto Magyarország, amely a márka hazai értékesítésének 15 százalékát adja.
Hírek, 2015. október. 16.
AS
Jól ismert név tér vissza a Fiat kínálatába, az Aegea néven bemutatott kompakt lépcsőshátú modell ugyanis hamarosan Tipo néven lesz kapható.
Bemutató, 2015. július. 3.
AS
Bemutatása óta most először újult meg alaposan a Fiat retró stílusú kisautója, az 500-as, amelyet kívül-belül frissebb formába hoztak.
Hírek, 2015. május. 12.
AS
Megmutatta az első részletet új kompakt lépcsőshátú modelljéről a Fiat, amely a Linea utódja lesz a kínálatban, és a márka törökországi gyárában készül majd.
Hírek, 2014. november. 13.
AS
A Fiat 127 és a Renault R4 után újabb népautót képzelt el mai formájában Obendorfer Dávid formatervező, aki ezúttal a Fiat 600 modern változatát tervezte meg.
Hírek, 2014. október. 4.
AS
A legújabb Jeeppel közös alapokra épülő stílusos Fiat 500X erős motorokkal, összkerékhajtással és kilencfokozatú automatával is kérhető.
Hírek, 2020. november. 1.
AS
Elektromos hajtással jelent meg a vadonatúj Fiat 500, most pedig itt egy érdekes változata plusz egy oldalajtóval, hogy hátra is könnyebb legyen beszállni.
Hírek, 2020. június. 9.
AS
Elektromos autóként, ígéretes hatótávval érkezik a Fiat 500 új generációja, amit a vászontetős kabrió után keménytetős változatban is bemutatott az olasz gyártó.
Hírek, 2016. május. 4.
AS
Brazíliában mutatkozott be a Fiat legújabb kisautója, a Pandánál is kisebb Mobi, amely az Uno néven kínált városi mini helyét veszi át a kínálatban.
Bemutató, 2016. február. 16.
AS
Már rendelhető a kereskedésekben a Fiat új kompakt családi autója. A kedvező alapáron érkező modell két évtizedes kihagyás után ismét a Tipo nevet kapja.
Bemutató, 2015. december. 10.
AS
A jövő év elején kerül a kereskedésekbe a Fiat új kompakt családi autója, amely két évtizedes kihagyás után ismét a Tipo nevet kapja. A gyártó most részleteket is elárult a típusról.
Hírek, 2015. november. 12.
AS
Fullback néven mutatta be új pick-up modelljét a Fiat, a jövőre piacra kerülő platós újdonság tulajdonképpen a Mitsubishi L200 átnevezett változata.
Hírek, 2015. október. 27.
AS
Platós terepjáróval bővíti kínálatát a Fiat, a Toro névre keresztelt modell elsőként a brazil piacon mutatkozik be, itt az első fotó róla.
Hírek, 2015. július. 20.
AS
A megújult Fiat 500-ból máris elkészült az első különleges kiadás: egy művész borjúbőrrel díszített, piknikkosárral felszerelt modellt alkotott.
Hírek, 2015. május. 26.
AS
Az isztambuli autószalonon Aegea néven mutatkozott be a Fiat kompakt lépcsőshátú autója, a Linea utódja ezzel a Bravo modellcsaládot válthatja majd.
Teszt, 2014. december. 8.
AS
A divatos Fiat 500 sok mindenre jó, de családot egészen biztosan nem lehet vele szállítani. Erre a problémára jelent megoldást a hasonló stílusú, de jóval praktikusabb 500L.
Hírek, 2014. november. 10.
AS
Szokatlan autó tanulmányát leplezte le a Fiat: a Sao Paulói Autószalonon bemutatott FCC4 Concept az olasz márka platós terepjáróját vetíti előre.
Hírek, 2014. szeptember. 5.
AS
A Pandához hasonló praktikus kisautót árul a brazil piacon a Fiat, az Uno pedig kívül és belül is megújultan folytatja dél-amerikai pályafutását.
A LEGÚJABB SZÁMUNK
Autó és Stílus
Keresd az újságárusoknál, töltsd le digitális formában vagy fizesd elő kedvezménnyel!
ELŐFIZETÉS
Autó és Stílus előfizetés
DIGITÁLIS MAGAZIN
Autó és Stílus digitális magazin

Autó és Stílus digitális magazin
Blog korábbi hírei
Bezár
Bezár
Bezár
Bezár
Bezár
Bezár