Ford
Legfrissebb anyag: 2023. március. 21.
Ford fórum
Hírek, 2023. március. 21.
AS
Ismerős néven mutatta be új elektromos szabadidő-autóját a Ford, és az Explorer divatos formája alatt a Volkswagenekből ismerős technika dolgozik.
Hírek, 2021. április. 21.
AS
A Ford bemutatott egy középkategóriás crossovert Evos néven, ami azért érdekes, mert ehhez hasonló modell lehet a jövőre búcsúzó Mondeo utódja.
Hírek, 2020. október. 2.
AS
A Fiesta után a Puma is elkészült a sportos ST változatban, ugyanazzal a motorral, amit a kisautóban is kedveltünk.
Hírek, 2020. július. 14.
AS
A kilencvenes évek után visszatér a Ford legendás modellje, és az elődjéhez hasonlóan az új Bronco is igazi terepjáró lesz, amit kétféle karosszériával gyártanak majd.
Hírek, 2020. január. 6.
AS
Mustang Mach-E néven mutatta be az elektromos autóját a Ford, az újdonság egy kupéformájú crossover.
Bemutató, 2017. január. 17.
AS
A Ford sikeres izomautója még jobb lett a modellfrissítéssel. A Mustang új külsőt, igényesebb belsőt és több extrát kap, és vezetni is nagyobb élmény lesz.
Hírek, 2016. október. 11.
AS
Egészen mostanáig csak háromajtós karosszériával árulta a Fiesta ST-t a Ford, de mostantól ötajtósként is kínálják, így még többek számára lehet érdekes választás.
Hírek, 2016. július. 19.
AS
Több más Ford-modell után a Kuga is megjelenik Vignale kivitelben, elegánsabb külsővel, igényesebb belsővel és gazdag felszereltséggel.
Hírek, 2016. június. 7.
AS
A háromszoros olimpiai, világ- és Európa-bajnok vízilabdázó Kiss Gergelyt választották a Ford Mustang magyarországi nagykövetévé.
Hírek, 2016. április. 29.
AS
Sikeres a Mustang új generációja, hiszen többet adnak el belőle Németországban, mint a németek két kedvencéből, az Audi TT-ből és a Porsche 911-esből, és nálunk is vezeti az eladási listákat.
Hírek, 2016. február. 25.
AS
Takarékos dízelmotorral, átfésült külsővel és új infotainment rendszerrel mutatkozott be a második generációs Ford Kuga modellfrissített kiadása.
Hírek, 2015. november. 18.
AS
Escape néven kínálja szabadidő-terepjáróját a Ford az Egyesült Államokban, az európai Kuga testvérmodellje pedig már bemutatkozott ráncfelvarrott változatban.
Hírek, 2021. október. 19.
AS
A Fiesta után a Focus is megújult, a Ford kompakt modellje új orr-részt és nagy érintőképernyőt kapott, a kínálatban pedig a 280 lóerős benzines ST is megmaradt.
Hírek, 2020. november. 17.
AS
A mild hibrid és a zöld rendszámos plug-in hibrid után a Ford bemutatta a Kuga hibrid változatát, ami a dízelek alternatívája lehet.
Hírek, 2020. július. 27.
AS
Az igazi terepjáró mellett kompakt méretű szabadidő-autóként is bemutatkozott a Ford Bronco, ami az aszfaltról letérve is megállja a helyét.
Bemutató, 2020. május. 4.
AS
A céges autók és családi modellek közt eddig is erős volt a Ford, a Mondeo pedig mostantól még érdekesebb lehet ezeknek a vevőknek, egy kisebb ráncfelvarrással együtt a hibrid hajtás már a kombihoz is elérhető.
Hírek, 2019. április. 16.
AS
Bemutatkozott a vadonatúj Ford Kuga. A 4,58 méter hosszú szabadidő-autó 9 centivel hosszabb, 4 centivel szélesebb és 2-vel alacsonyabb az elődjénél, a tengelytávja két centivel 2,71 méteresre bővült, a tömege 90 kilogrammal csökkent.
Bemutató, 2016. november. 29.
AS
Egyszerre négyféle kivitelben mutatta be a Fiesta vadonatúj generációját a Ford, a népszerű kisautónak sportos, elegáns és szabadidős változata is lesz.
Hírek, 2016. augusztus. 17.
AS
Az új Focus RS hiába a Ford legerősebb kompaktja, akad, akinek még ez sem elég. Számukra kínál megoldást a Mountune.
Hírek, 2016. június. 8.
AS
A minik helyett a kisautók kategóriájába érkezik a Fiesta kistestvére, az ötajtós Ka+, amelynek 3,93 méter hosszú karosszériája tágasabb utasteret ígér, még mindig kedvező áron.
Hírek, 2016. június. 7.
AS
A szénszálas anyagból készült karosszériájú új Ford GT akár szénszál-műgyantából készített kerekekkel is rendelhető, így jelentősen csökken a rugózatlan tömege.
Hírek, 2016. április. 20.
AS
A konkurensekhez igazodva a Ford is bemutatta a Fiesta ST még izmosabb kivitelét, amelyben az 1,6 literes turbós motor már 200 lóerős teljesítményre képes.
Hírek, 2016. január. 12.
AS
Még csak alig több mint egy éve vezette be Európában az új Mondeót a Ford, de az Egyesült Államokban Fusion néven kapható kivitele máris megkapta a modellfrissítést.
Hírek, 2015. november. 3.
AS
A Ford háromdimenziós nyomtatási technológiával is fejleszti új modelljeit, ezek kicsinyített makettjét pedig otthon kinyomtatható változatban is kínálja.
A LEGÚJABB SZÁMUNK
Autó és Stílus
Keresd az újságárusoknál, töltsd le digitális formában vagy fizesd elő kedvezménnyel!
ELŐFIZETÉS
Autó és Stílus előfizetés
DIGITÁLIS MAGAZIN
Autó és Stílus digitális magazin

Autó és Stílus digitális magazin
Blog korábbi hírei
Bezár
Bezár
Bezár
Bezár
Bezár
Bezár