Ford
Legfrissebb anyag: 2021. október. 19.
Ford fórum
Blog legújabb hírei
Hírek, 2015. április. 3.
AS
Az S-Max után a Galaxy új generációját is bemutatta a Ford, a márka legnagyobb típusa nem csak térkínálatával, hanem modern felszereléseivel is hódíthat.
Hírek, 2015. március. 12.
AS
Az európai igényeknek megfelelően szabta át kisméretű szabadidő-autóját a Ford, ennek megfelelően az Ecosport már nem a hátán hordja a pótkerekét.
Bemutató, 2015. február. 4.
AS
Bemutatkozott a Focus RS harmadik generációja, amelyet négyhengeres turbómotorral, és az elődöktől eltérően összkerékhajtással szereltek.
Hírek, 2015. január. 26.
AS
Hamarosan leleplezi a Focus RS harmadik generációját a Ford, a videón már látható kompakt sportmodellt az új Mustang turbómotorjával szerelik.
Teszt, 2015. január. 9.
AS
A Focus ST motorja tette izgalmassá az előző Kuga benzines változatát, és bár a Ford új szabadidő-terepjárója már nem olyan izgalmas hangú, minden más téren jobbá vált.
Hírek, 2014. november. 17.
AS
A Ranger alapjaira épül a Ford legújabb terepjárója, az Everest, amelyet nem kimondottan városi használatra, hanem igazi terepjárásra terveztek.
Hírek, 2014. szeptember. 18.
AS
Új formába hozták a Ford kompakt egyterűjét, az ötszemélyes C-Max és a hétüléses Grand C-Max is új motorokkal és újabb szolgáltatásokkal gazdagodott.
Hírek, 2014. augusztus. 7.
AS
Egy év késéssel, idén ősszel kerül az európai kereskedésekbe a Ford Mondeo új generációja, amely ezer köbcentis turbómotorral és hibrid hajtással is elérhető lesz.
Hírek, 2014. június. 27.
AS
A Ford ezer köbcentiméteres, háromhengeres Ecoboost turbómotorja sorozatban harmadszor kapta meg az Év motorja elismerést.
Hírek, 2014. június. 25.
AS
A Kuga fölé érkezik a kínálatban a Ford új szabadidő-terepjárója, amely az Egyesült Államok után ezúttal Európában is kapható lesz.
Hírek, 2014. április. 29.
AS
Visszatér az Escort a Ford kínálatába, igaz, nem az európai piacon: a kínai kereskedésekben a Focus olcsóbb alternatívája lesz.
Hírek, 2014. február. 24.
AS
Bemutatta a Focus modellfrissített változatát a Ford: a kompakt sikermodell kívül-belül megújult, és a motorkínálata is gazdagodott.
Hírek, 2015. március. 23.
AS
Megjelent a Ford Ranger jelenlegi generációjának modellfrissített kiadása, a platós terepjáró személyautósabb belső teret kapott.
Hírek, 2015. február. 6.
AS
Most először az európai piacon is kapható lesz a Ford Mustang, és már a sportkocsi magyarországi árát is bejelentették, ami a stílusához és képességeihez mérten rendkívül kedvezőnek tűnik.
Hírek, 2015. január. 27.
AS
Az új F-150 alapjaira is elkészítette a Raptor változatot a Ford, a turbómotorral szerelt pick-up a nagysebességű terepezéstől sem riad vissza.
Hírek, 2015. január. 12.
AS
Az idei detroiti autószalon sztárja kétséget kizáróan a Ford GT legújabb generációja, amellyel az amerikai gyártó egy évtized után tér vissza a szuper-sportkocsik kategóriájába.
Videó, 2014. november. 17.
AS
A látványos autós manővereiről ismert Ken Block a legújabb videójához egyedi autót épített: a Gymkhana hetedik részében egy összkerékhajtású Ford Mustangot vezet.
Bemutató, 2014. október. 22.
AS
Az ötven éves Mustang új generációján mutatja meg a Ford, hogyan jutott el egy ilyen legendás típus modern újraértelmezése az első vázlatoktól a sorozatgyártásig.
Hírek, 2014. szeptember. 16.
AS
A tanulmányautó után sorozatgyártásra kész változatban is bemutatta hétszemélyes középkategóriájú egyterűjét a Ford, az S-Max sportosabb és gazdagabban felszerelt lesz.
Hírek, 2014. június. 27.
AS
Az ezer köbcentis, háromhengeres turbómotor teljesítményét tovább növelte a Ford, a 140 lóerős változatot a Black Edition és Red Edition modellek kapják meg.
Hírek, 2014. június. 27.
AS
Megújult a Ford sportkompaktja, a ráncfelvarráson átesett Focus ST pedig már erős dízelmotorral is választható lesz.
Videó, 2014. május. 9.
AS
Az új Transit raktere olyan nagy, hogy egy autó is megfordul benne, és ez ezúttal nem túlzás: a Ford kisfilmjén a Top Gear műsorából ismert Peel mutatja be a manővert.
Hírek, 2014. április. 9.
AS
Prémiumváltozatban is bemutatta az új generációs S-Max prototípusát a Ford: a Vignale kivitel különleges külső és igényes belső kialakítású lesz.
Hírek, 2014. február. 5.
AS
Egyszerre két kivitelben is bemutatta az új Ka lépcsőshátú változatát a Ford: a hosszabb a dél-amerikai, a rövidebb pedig az indiai piacra készült.
A LEGÚJABB SZÁMUNK
Autó és Stílus
Keresd az újságárusoknál, töltsd le digitális formában vagy fizesd elő kedvezménnyel!
ELŐFIZETÉS
Autó és Stílus előfizetés
DIGITÁLIS MAGAZIN
Autó és Stílus digitális magazin

Autó és Stílus digitális magazin
Blog korábbi hírei
Bezár
Bezár
Bezár
Bezár
Bezár
Bezár