Honda
Legfrissebb anyag: 2023. január. 16.
Honda fórum
Hírek, 2023. január. 16.
AS
A Honda bemutatta a hibrid kisautójának felfrissített változatát, ami finoman megújult külsőt, sportos kiadást és erősebb hajtásláncot kapott.
Hírek, 2021. február. 18.
AS
A Honda megmutatta az első képeket az új HR-V-ről, és a kompakt crossover új generációja már csak hibrid hajtással lesz kapható.
Hírek, 2019. november. 21.
AS
A Honda bemutatta a Jazz új generációját. A kisautó megtartotta az egyterű formát, de a dizájnja barátságosabb lett, és a divatnak megfelelően szabadidős változatban is kapható lesz.
Egyéb, 2016. szeptember. 29.
AS
Az új generációs Civic európai premierjére egy meglepetést is tartogatott a Honda. Megmutatták az új Type R prototípusát, ami jövőre kerül sorozatgyártásba.
Hírek, 2016. február. 12.
AS
Az idei genfi autószalonon egy látványos prototípussal mutatja meg a Honda, milyen lesz a Civic tizedik generációjának ötajtós változata.
Hírek, 2015. október. 30.
AS
A Civic hamarosan érkező utódja számára kis hengerűrtartalmú, turbós erőforrásokat fejlesztett a Honda, a kínálat ezer köbcentis háromhengeressel indul.
Hírek, 2015. október. 3.
AS
Lépcsőshátúként mutatkozott be a Honda Civic tizedik generációja, de az európai piacra egy kicsivel később az errefelé népszerűbb ferdehátú változat is készül majd.
Hírek, 2015. július. 7.
AS
Véget ért a Honda európai rekordkísérlete, amelyen egy dízelmotoros Civic kombival a szabványosnál is kisebb üzemanyag-fogyasztás elérése volt a cél.
Hírek, 2015. április. 3.
AS
Feltűnő sportkupé prototípusát állította ki a New York-i autószalonon a Honda, a Civic Coupé a kompakt modell tengerentúli változatának jövőjét vetíti előre.
Bemutató, 2015. március. 3.
AS
Minden idők legerősebb Civic modellje lett az új Type R, amely 310 lóerős kétliteres turbómotort, valamint a versenyautókéhoz hasonló aerodinamikai elemeket kapott.
Hírek, 2015. február. 11.
AS
Még mindig nem mutatta meg a teljes autót, de néhány részletet már elárult és megmutatott a hamarosan érkező új Civic Type-R-ről a Honda.
Hírek, 2014. december. 29.
AS
Erős és takarékos dízelmotorral, kilencfokozatú sebességváltóval és mobiltelefon-integrációra képes infotainment rendszerrel érkezik a megújult Honda CR-V.
Hírek, 2021. április. 22.
AS
A Honda az európai piacra szánt változatban is bemutatta a HR-V új generációját, amely csak hibrid hajtással lesz kapható.
Hírek, 2020. november. 18.
AS
Máris itt a Civic következő generációjának előzetese, a Honda kompakt autója ebben a formában kerül gyártásba jövőre.
Hírek, 2019. október. 22.
AS
A Honda a frankfurti autószalonon megmutatta az elektromos kisautójának gyártásba kerülő változatát.
Bemutató, 2016. szeptember. 23.
AS
Megmutatta a Honda a Civic legújabb generációját, amely továbbra is sportos, karakteres formát kap, és csak turbós motorokkal készül majd.
Hírek, 2015. november. 30.
AS
Két népszerű és sikeres sportolónk mostantól a mindennapokban is versenytempóra képes autóval közlekedhet: Gyurta Dániel és Michelisz Norbert is átvehette új, 310 lóerős Honda Civic Type R-jét.
Hírek, 2015. október. 9.
AS
Bemutatkozott a Honda új üzemanyagcellás autójának szériagyártásra kész változata, a hidrogénnel tankolható, károsanyag-kibocsátás nélküli FCV.
Bemutató, 2015. július. 24.
AS
A japán után az európai piacra szánt kivitelben is bemutatkozott a Honda Jazz harmadik generációja, amely még praktikusabb, mint korábban.
Hírek, 2015. június. 1.
AS
Egész Európát bejárja az a Civic Tourer, amellyel üzemanyag-takarékossági világrekord megdöntésére készül a Honda két munkatársa.
Hírek, 2015. március. 31.
AS
Mini nyitott sportkocsival jelentkezett a Honda, a tanulmányautóból valósággá vált S660 egyelőre csak Japánban kerül piacra.
Bemutató, 2015. február. 20.
AS
Európában dízelmotorral is kapható lesz a Honda praktikus kiskategóriás szabadidő-autója, amelyhez felélesztik az egykor sikeres HR-V típusjelzést.
Bemutató, 2015. január. 15.
AS
Már a sorozatgyártásra szánt változatban mutatkozott be az NSX új generációja, amelynek a menetteljesítményeiről egyelőre nem árultak el részleteket, de még az idén kapható lesz.
Hírek, 2014. október. 7.
AS
Minden eddigi sportautójánál gyorsabbnak ígéri a Civic Type R új generációját a Honda, a sportos kompakt sorozatgyártása már nincs messze.
A LEGÚJABB SZÁMUNK
Autó és Stílus
Keresd az újságárusoknál, töltsd le digitális formában vagy fizesd elő kedvezménnyel!
ELŐFIZETÉS
Autó és Stílus előfizetés
DIGITÁLIS MAGAZIN
Autó és Stílus digitális magazin

Autó és Stílus digitális magazin
Blog korábbi hírei
Bezár
Bezár
Bezár
Bezár
Bezár
Bezár