Honda
Legfrissebb anyag: 2016. szeptember. 29.
Honda fórum
Egyéb, 2016. szeptember. 29.
Auto2
Az új generációs Civic európai premierjére egy meglepetést is tartogatott a Honda. Megmutatták az új Type R prototípusát, ami jövőre kerül sorozatgyártásba.
Hír, 2016. február. 12.
Auto2
Az idei genfi autószalonon egy látványos prototípussal mutatja meg a Honda, milyen lesz a Civic tizedik generációjának ötajtós változata.
Hír, 2015. október. 30.
Auto2
A Civic hamarosan érkező utódja számára kis hengerűrtartalmú, turbós erőforrásokat fejlesztett a Honda, a kínálat ezer köbcentis háromhengeressel indul.
Hír, 2015. október. 3.
Auto2
Lépcsőshátúként mutatkozott be a Honda Civic tizedik generációja, de az európai piacra egy kicsivel később az errefelé népszerűbb ferdehátú változat is készül majd.
Hír, 2015. július. 7.
Auto2
Véget ért a Honda európai rekordkísérlete, amelyen egy dízelmotoros Civic kombival a szabványosnál is kisebb üzemanyag-fogyasztás elérése volt a cél.
Hír, 2015. április. 3.
Auto2
Feltűnő sportkupé prototípusát állította ki a New York-i autószalonon a Honda, a Civic Coupé a kompakt modell tengerentúli változatának jövőjét vetíti előre.
Bemutató, 2015. március. 3.
Auto2
Minden idők legerősebb Civic modellje lett az új Type R, amely 310 lóerős kétliteres turbómotort, valamint a versenyautókéhoz hasonló aerodinamikai elemeket kapott.
Hír, 2015. február. 11.
Auto2
Még mindig nem mutatta meg a teljes autót, de néhány részletet már elárult és megmutatott a hamarosan érkező új Civic Type-R-ről a Honda.
Hír, 2014. december. 29.
Auto2
Erős és takarékos dízelmotorral, kilencfokozatú sebességváltóval és mobiltelefon-integrációra képes infotainment rendszerrel érkezik a megújult Honda CR-V.
Hír, 2014. szeptember. 24.
Auto2
Vonzóbb új külsővel és gazdagabb tartalommal jelenik meg a Honda Civic modellfrissített kiadása a párizsi autószalonon.
Hír, 2014. április. 4.
Auto2
Kevéssel az után, hogy a Zengő Motorsport átvette idei versenyautóját, elkészült az idei dizájn, és Michelisz Norbi már az első tesztköröket is megtette vele.
Hír, 2014. március. 10.
Auto2
Látványos tanulmányautóval mutatja meg a Honda, milyennek képzeli a Civic legsportosabb változatát, amely jövőre kerül szériagyártásba.
Bemutató, 2016. szeptember. 23.
Auto2
Megmutatta a Honda a Civic legújabb generációját, amely továbbra is sportos, karakteres formát kap, és csak turbós motorokkal készül majd.
Hír, 2015. november. 30.
Auto2
Két népszerű és sikeres sportolónk mostantól a mindennapokban is versenytempóra képes autóval közlekedhet: Gyurta Dániel és Michelisz Norbert is átvehette új, 310 lóerős Honda Civic Type R-jét.
Hír, 2015. október. 9.
Auto2
Bemutatkozott a Honda új üzemanyagcellás autójának szériagyártásra kész változata, a hidrogénnel tankolható, károsanyag-kibocsátás nélküli FCV.
Bemutató, 2015. július. 24.
Auto2
A japán után az európai piacra szánt kivitelben is bemutatkozott a Honda Jazz harmadik generációja, amely még praktikusabb, mint korábban.
Hír, 2015. június. 1.
Auto2
Egész Európát bejárja az a Civic Tourer, amellyel üzemanyag-takarékossági világrekord megdöntésére készül a Honda két munkatársa.
Hír, 2015. március. 31.
Auto2
Mini nyitott sportkocsival jelentkezett a Honda, a tanulmányautóból valósággá vált S660 egyelőre csak Japánban kerül piacra.
Bemutató, 2015. február. 20.
Auto2
Európában dízelmotorral is kapható lesz a Honda praktikus kiskategóriás szabadidő-autója, amelyhez felélesztik az egykor sikeres HR-V típusjelzést.
Bemutató, 2015. január. 15.
Auto2
Már a sorozatgyártásra szánt változatban mutatkozott be az NSX új generációja, amelynek a menetteljesítményeiről egyelőre nem árultak el részleteket, de még az idén kapható lesz.
Hír, 2014. október. 7.
Auto2
Minden eddigi sportautójánál gyorsabbnak ígéri a Civic Type R új generációját a Honda, a sportos kompakt sorozatgyártása már nincs messze.
Hír, 2014. szeptember. 18.
Auto2
További kategóriák
Prototípusként mutatja be két újdonság a Honda a párizsi autószalonon: így fog kinézni a következő generációs Jazz és az alapjára épülő HR-V.
Hír, 2014. április. 2.
Auto2
Elkészült a JAS Motorsport azzal a Honda Civic versenyautóval, amellyel Michelisz Norbi indul a túrakocsi-világbajnokság idei szezonjában.
Hír, 2014. február. 7.
Auto2
Megmutatta az első képeket a túrakocsi-világbajnokság idei évre módosított szabályai szerint épített versenyautójáról a Honda.
Legfrissebb fórumbejegyzések
Blog korábbi hírei
Bezár
Bezár
Bezár
Bezár
Bezár
Bezár