Honda
Legfrissebb anyag: 2020. április. 24.
Honda fórum
Hírek, 2019. november. 21.
AS
A Honda bemutatta a Jazz új generációját. A kisautó megtartotta az egyterű formát, de a dizájnja barátságosabb lett, és a divatnak megfelelően szabadidős változatban is kapható lesz.
Egyéb, 2016. szeptember. 29.
AS
Az új generációs Civic európai premierjére egy meglepetést is tartogatott a Honda. Megmutatták az új Type R prototípusát, ami jövőre kerül sorozatgyártásba.
Hírek, 2016. február. 12.
AS
Az idei genfi autószalonon egy látványos prototípussal mutatja meg a Honda, milyen lesz a Civic tizedik generációjának ötajtós változata.
Hírek, 2015. október. 30.
AS
A Civic hamarosan érkező utódja számára kis hengerűrtartalmú, turbós erőforrásokat fejlesztett a Honda, a kínálat ezer köbcentis háromhengeressel indul.
Hírek, 2015. október. 3.
AS
Lépcsőshátúként mutatkozott be a Honda Civic tizedik generációja, de az európai piacra egy kicsivel később az errefelé népszerűbb ferdehátú változat is készül majd.
Hírek, 2015. július. 7.
AS
Véget ért a Honda európai rekordkísérlete, amelyen egy dízelmotoros Civic kombival a szabványosnál is kisebb üzemanyag-fogyasztás elérése volt a cél.
Hírek, 2015. április. 3.
AS
Feltűnő sportkupé prototípusát állította ki a New York-i autószalonon a Honda, a Civic Coupé a kompakt modell tengerentúli változatának jövőjét vetíti előre.
Bemutató, 2015. március. 3.
AS
Minden idők legerősebb Civic modellje lett az új Type R, amely 310 lóerős kétliteres turbómotort, valamint a versenyautókéhoz hasonló aerodinamikai elemeket kapott.
Hírek, 2015. február. 11.
AS
Még mindig nem mutatta meg a teljes autót, de néhány részletet már elárult és megmutatott a hamarosan érkező új Civic Type-R-ről a Honda.
Hírek, 2014. december. 29.
AS
Erős és takarékos dízelmotorral, kilencfokozatú sebességváltóval és mobiltelefon-integrációra képes infotainment rendszerrel érkezik a megújult Honda CR-V.
Hírek, 2014. szeptember. 24.
AS
Vonzóbb új külsővel és gazdagabb tartalommal jelenik meg a Honda Civic modellfrissített kiadása a párizsi autószalonon.
Hírek, 2014. április. 4.
AS
Kevéssel az után, hogy a Zengő Motorsport átvette idei versenyautóját, elkészült az idei dizájn, és Michelisz Norbi már az első tesztköröket is megtette vele.
Hírek, 2019. október. 22.
AS
A Honda a frankfurti autószalonon megmutatta az elektromos kisautójának gyártásba kerülő változatát.
Bemutató, 2016. szeptember. 23.
AS
Megmutatta a Honda a Civic legújabb generációját, amely továbbra is sportos, karakteres formát kap, és csak turbós motorokkal készül majd.
Hírek, 2015. november. 30.
AS
Két népszerű és sikeres sportolónk mostantól a mindennapokban is versenytempóra képes autóval közlekedhet: Gyurta Dániel és Michelisz Norbert is átvehette új, 310 lóerős Honda Civic Type R-jét.
Hírek, 2015. október. 9.
AS
Bemutatkozott a Honda új üzemanyagcellás autójának szériagyártásra kész változata, a hidrogénnel tankolható, károsanyag-kibocsátás nélküli FCV.
Bemutató, 2015. július. 24.
AS
A japán után az európai piacra szánt kivitelben is bemutatkozott a Honda Jazz harmadik generációja, amely még praktikusabb, mint korábban.
Hírek, 2015. június. 1.
AS
Egész Európát bejárja az a Civic Tourer, amellyel üzemanyag-takarékossági világrekord megdöntésére készül a Honda két munkatársa.
Hírek, 2015. március. 31.
AS
Mini nyitott sportkocsival jelentkezett a Honda, a tanulmányautóból valósággá vált S660 egyelőre csak Japánban kerül piacra.
Bemutató, 2015. február. 20.
AS
Európában dízelmotorral is kapható lesz a Honda praktikus kiskategóriás szabadidő-autója, amelyhez felélesztik az egykor sikeres HR-V típusjelzést.
Bemutató, 2015. január. 15.
AS
Már a sorozatgyártásra szánt változatban mutatkozott be az NSX új generációja, amelynek a menetteljesítményeiről egyelőre nem árultak el részleteket, de még az idén kapható lesz.
Hírek, 2014. október. 7.
AS
Minden eddigi sportautójánál gyorsabbnak ígéri a Civic Type R új generációját a Honda, a sportos kompakt sorozatgyártása már nincs messze.
Hírek, 2014. szeptember. 18.
AS
További kategóriák
Prototípusként mutatja be két újdonság a Honda a párizsi autószalonon: így fog kinézni a következő generációs Jazz és az alapjára épülő HR-V.
Hírek, 2014. április. 2.
AS
Elkészült a JAS Motorsport azzal a Honda Civic versenyautóval, amellyel Michelisz Norbi indul a túrakocsi-világbajnokság idei szezonjában.
Legfrissebb fórumbejegyzések
Blog korábbi hírei
Bezár
Bezár
Bezár
Bezár
Bezár
Bezár