Hyundai
Legfrissebb anyag: 2020. október. 10.
Hyundai fórum
Hírek, 2020. október. 10.
AS
A vadonatúj kisautóját sportos változatban is bemutatta a Hyundai, és az i20 N Line bár erősebb nem lett, de jobban néz ki.
Hírek, 2020. augusztus. 11.
AS
Újabb elektromos autókkal bővült a MOL Limo car sharing szolgáltatása, mostantól harminc darab Hyundai Kona Electric vihető el, akár hosszabb távra is.
Hírek, 2020. március. 26.
AS
A koreai márka kisautója a harmadik generációjára merészebb stílusú külsőt, mild hibrid motorokat és gazdagon felszerelt belsőt kapott.
Hírek, 2019. október. 22.
AS
A Hyundai bemutatta a városi miniautója, az i10 új generációját, ami egy kategóriával nagyobb autókból ismert extrákat kap.
Hírek, 2017. június. 14.
AS
Különleges karakterével, tágas és biztonságos utasterével, valamint a legmodernebb vezetéstámogató rendszereivel a Koreában és Milánóban szinte egyszerre bemutatott Hyundai Kona a kisterepjárók kategóriájának legújabb és legígéretesebb képviselője.
Hírek, 2017. május. 10.
AS
Hawaii szigetének egyik térségéről kapja nevét a Hyundai vadonatúj kiskategóriás terepjárója, amely különleges formai kialakításával új stílusirányzatot képvisel a márka crossoverei között.
Hírek, 2017. március. 11.
AS
Az idei Genfi Autószalonon a Hyundai bemutatta vadonatúj FE Fuel Cell tanulmányát, amelynek futurisztikus karosszériája már a vállalat következő generációs üzemanyagcellás hajtásláncát rejti.
Hírek, 2017. február. 9.
AS
Oroszországban bemutatták a Hyundai Solaris új nemzedékét, amely elődjéhez hasonlóan a Kínában már gyártásban lévő új generációs Verna modellre épül.
Hírek, 2016. november. 17.
AS
A Hyundai Motor meglepetésként egy platós kisteherautó tanulmányt állított ki a Sao Paulói Autószalonon, amelynek szériaváltozatával hamarosan akár a dél-amerikai piacon népszerű kategóriában is képviseltethetik magukat.
Hírek, 2016. október. 3.
AS
A Hyundai Motor az idei Párizsi Autószalonon bemutatta legújabb nagyteljesítményű N tanulmányát, amely a jövőre bemutatkozó új i30 N sportmodell előfutárának is tekinthető.
Hírek, 2016. augusztus. 31.
AS
A Hyundai felfrissítette legkisebb európai i10 modelljét, amelynek finomított külső megjelenése mögött fejlett aktív biztonsági és kapcsolódási technológiáival mutat újat a kategóriában.
Hírek, 2016. július. 30.
AS
A Hyundai eddigi leghosszabb üzemanyagcellás autótúráját szervezte meg nemrég, amelynek során új sebességrekordot is felállítottak.
Hírek, 2020. szeptember. 15.
AS
A Hyundai bemutatta a Tucson negyedik generációját, ami feltűnő formát kapott, és többféle hibrid hajtással is választható lesz.
Hírek, 2020. június. 4.
AS
Még csak két és fél éve mutatta be a Santa Fe negyedik generációját a Hyundai, máris itt az alaposan megújult változata, amiből plug-in hibrid is lesz.
Hírek, 2020. március. 20.
AS
Megújult a Hyundai i30, ami továbbra is ötajtós ferdehátú, kombi és kupéformájú Fastback változatban készül.
Hírek, 2017. június. 7.
AS
A Hyundai Motor ismét egy lépéssel közelebb jutott első sportmodellje, az i30N fejlesztésének befejezéséhez, miután mindkét tesztautó teljesítette a Nürburgringen megrendezett 24 órás versenyt.
Hírek, 2017. április. 1.
AS
A Hyundai Motor az idei Genfi Autószalonra is elhozta környezetbarát Ioniq modellcsaládját, amelynek kínálata a hibrid és a tisztán elektromos változat után idén egy plug-in hibriddel válik teljessé.
Hírek, 2017. február. 22.
AS
A Hyundai Motor nyilvánosságra hozta az első fényképeket és adatokat a harmadik generációs i30 családi változatáról, amelynek elegáns formájához a kategória egyik legnagyobb méretű csomagterét illesztették.
Hírek, 2016. december. 20.
AS
A Hyundai Motor Manufacturing Czech nosovicei üzemében legördült a futószalagról a Hyundai i30 harmadik generációjának első sorozatgyártású példánya, amely 2017. első negyedévében érkezik a szalonokba.
Hírek, 2016. november. 8.
AS
A Hyundai Ioniq immár nemcsak takarékosságával tűnik ki, de egy erre felkészített példánya most 257 km/órás csúcssebességével megdöntötte a szárazföldi rekordot is.
Hírek, 2016. szeptember. 8.
AS
A Hyundai Motor Europe offenbachi központjában bemutatták az új i30-at, amely a márka európai kínálatának legfontosabb modelljeként megőrizte elődei értékeit, technológiája pedig egyértelműen a legmodernebb szinten áll.
Hírek, 2016. augusztus. 10.
AS
A Hyundai Motor nyilvánosságra hozta az első információkat az i30 harmadik generációjáról, amely az októberi Párizsi Autószalonon lesz először látható.
Hírek, 2016. július. 13.
AS
Az alapok megfelelő tesztelése után a Hyundai i30 N sportváltozata megkapta végleges karosszériáját, így az autó utolsó tesztelési fázisa is megkezdődhet.
A LEGÚJABB SZÁMUNK
Autó és Stílus
Keresd az újságárusoknál, töltsd le digitális formában vagy fizesd elő kedvezménnyel!
ELŐFIZETÉS
Autó és Stílus előfizetés
DIGITÁLIS MAGAZIN
Autó és Stílus digitális magazin
Legfrissebb fórumbejegyzések
Hyundai
2012. február. 8.
Köszönöm, igyekszem! :)
Hyundai
2012. február. 7.
Dönci! A hírt kitettük a Hyundai oldalra. Sok sikert!
Hyundai
2012. február. 7.
A legfrissebb Hyundai hírek, cikkek, érdekességek a világ minden tájáról: www.hyundaihirek.com Dönci
Hyundai
2010. október. 5.
Hyundai i30u cw style modellről szeretnék információt, saját tapasztalatokat kérni. Köszönöm!
Blog korábbi hírei
Bezár
Bezár
Bezár
Bezár
Bezár
Bezár