Hyundai
Legfrissebb anyag: 2020. június. 4.
Hyundai fórum
Hírek, 2020. június. 4.
AS
Még csak két és fél éve mutatta be a Santa Fe negyedik generációját a Hyundai, máris itt az alaposan megújult változata, amiből plug-in hibrid is lesz.
Hírek, 2020. március. 20.
AS
Megújult a Hyundai i30, ami továbbra is ötajtós ferdehátú, kombi és kupéformájú Fastback változatban készül.
Hírek, 2017. június. 7.
AS
A Hyundai Motor ismét egy lépéssel közelebb jutott első sportmodellje, az i30N fejlesztésének befejezéséhez, miután mindkét tesztautó teljesítette a Nürburgringen megrendezett 24 órás versenyt.
Hírek, 2017. április. 1.
AS
A Hyundai Motor az idei Genfi Autószalonra is elhozta környezetbarát Ioniq modellcsaládját, amelynek kínálata a hibrid és a tisztán elektromos változat után idén egy plug-in hibriddel válik teljessé.
Hírek, 2017. február. 22.
AS
A Hyundai Motor nyilvánosságra hozta az első fényképeket és adatokat a harmadik generációs i30 családi változatáról, amelynek elegáns formájához a kategória egyik legnagyobb méretű csomagterét illesztették.
Hírek, 2016. december. 20.
AS
A Hyundai Motor Manufacturing Czech nosovicei üzemében legördült a futószalagról a Hyundai i30 harmadik generációjának első sorozatgyártású példánya, amely 2017. első negyedévében érkezik a szalonokba.
Hírek, 2016. november. 8.
AS
A Hyundai Ioniq immár nemcsak takarékosságával tűnik ki, de egy erre felkészített példánya most 257 km/órás csúcssebességével megdöntötte a szárazföldi rekordot is.
Hírek, 2016. szeptember. 8.
AS
A Hyundai Motor Europe offenbachi központjában bemutatták az új i30-at, amely a márka európai kínálatának legfontosabb modelljeként megőrizte elődei értékeit, technológiája pedig egyértelműen a legmodernebb szinten áll.
Hírek, 2016. augusztus. 10.
AS
A Hyundai Motor nyilvánosságra hozta az első információkat az i30 harmadik generációjáról, amely az októberi Párizsi Autószalonon lesz először látható.
Hírek, 2016. július. 13.
AS
Az alapok megfelelő tesztelése után a Hyundai i30 N sportváltozata megkapta végleges karosszériáját, így az autó utolsó tesztelési fázisa is megkezdődhet.
Hírek, 2016. május. 31.
AS
A Nürburgringre lecsapott ítéletidő sem akadályozhatta meg a Hyundait abban, hogy a legendás 24 órás versenyen idén immár harmadszor kategóriagyőzelmet arassanak.
Hírek, 2020. március. 26.
AS
A koreai márka kisautója a harmadik generációjára merészebb stílusú külsőt, mild hibrid motorokat és gazdagon felszerelt belsőt kapott.
Hírek, 2019. október. 22.
AS
A Hyundai bemutatta a városi miniautója, az i10 új generációját, ami egy kategóriával nagyobb autókból ismert extrákat kap.
Hírek, 2017. június. 14.
AS
Különleges karakterével, tágas és biztonságos utasterével, valamint a legmodernebb vezetéstámogató rendszereivel a Koreában és Milánóban szinte egyszerre bemutatott Hyundai Kona a kisterepjárók kategóriájának legújabb és legígéretesebb képviselője.
Hírek, 2017. május. 10.
AS
Hawaii szigetének egyik térségéről kapja nevét a Hyundai vadonatúj kiskategóriás terepjárója, amely különleges formai kialakításával új stílusirányzatot képvisel a márka crossoverei között.
Hírek, 2017. március. 11.
AS
Az idei Genfi Autószalonon a Hyundai bemutatta vadonatúj FE Fuel Cell tanulmányát, amelynek futurisztikus karosszériája már a vállalat következő generációs üzemanyagcellás hajtásláncát rejti.
Hírek, 2017. február. 9.
AS
Oroszországban bemutatták a Hyundai Solaris új nemzedékét, amely elődjéhez hasonlóan a Kínában már gyártásban lévő új generációs Verna modellre épül.
Hírek, 2016. november. 17.
AS
A Hyundai Motor meglepetésként egy platós kisteherautó tanulmányt állított ki a Sao Paulói Autószalonon, amelynek szériaváltozatával hamarosan akár a dél-amerikai piacon népszerű kategóriában is képviseltethetik magukat.
Hírek, 2016. október. 3.
AS
A Hyundai Motor az idei Párizsi Autószalonon bemutatta legújabb nagyteljesítményű N tanulmányát, amely a jövőre bemutatkozó új i30 N sportmodell előfutárának is tekinthető.
Hírek, 2016. augusztus. 31.
AS
A Hyundai felfrissítette legkisebb európai i10 modelljét, amelynek finomított külső megjelenése mögött fejlett aktív biztonsági és kapcsolódási technológiáival mutat újat a kategóriában.
Hírek, 2016. július. 30.
AS
A Hyundai eddigi leghosszabb üzemanyagcellás autótúráját szervezte meg nemrég, amelynek során új sebességrekordot is felállítottak.
Hírek, 2016. június. 8.
AS
A 2016-os Busan Nemzetközi Autószalonon a Hyundai Motor bemutatta legújabb RM16 koncepcióját, amely az N szériás tanulmányaként a vállalat nagyteljesítményű autók iránti elkötelezettségét kívánja hangsúlyozni.
Hírek, 2016. május. 26.
AS
A Hyundai nem mindennapi módon kezdi meg első N szériás sportmodelljének végső tesztelését, a prototípus ugyanis részt vesz a hétvégi 24 órás versenyen a Nürburgringen.
Legfrissebb fórumbejegyzések
Hyundai
2012. február. 8.
Köszönöm, igyekszem! :)
Hyundai
2012. február. 7.
Dönci! A hírt kitettük a Hyundai oldalra. Sok sikert!
Hyundai
2012. február. 7.
A legfrissebb Hyundai hírek, cikkek, érdekességek a világ minden tájáról: www.hyundaihirek.com Dönci
Hyundai
2010. október. 5.
Hyundai i30u cw style modellről szeretnék információt, saját tapasztalatokat kérni. Köszönöm!
Blog korábbi hírei
Bezár
Bezár
Bezár
Bezár
Bezár
Bezár