Hyundai
Legfrissebb anyag: 2022. december. 20.
Hyundai fórum
Blog legújabb hírei
Hírek, 2016. október. 3.
AS
A Hyundai Motor az idei Párizsi Autószalonon bemutatta legújabb nagyteljesítményű N tanulmányát, amely a jövőre bemutatkozó új i30 N sportmodell előfutárának is tekinthető.
Hírek, 2016. augusztus. 31.
AS
A Hyundai felfrissítette legkisebb európai i10 modelljét, amelynek finomított külső megjelenése mögött fejlett aktív biztonsági és kapcsolódási technológiáival mutat újat a kategóriában.
Hírek, 2016. július. 30.
AS
A Hyundai eddigi leghosszabb üzemanyagcellás autótúráját szervezte meg nemrég, amelynek során új sebességrekordot is felállítottak.
Hírek, 2016. június. 8.
AS
A 2016-os Busan Nemzetközi Autószalonon a Hyundai Motor bemutatta legújabb RM16 koncepcióját, amely az N szériás tanulmányaként a vállalat nagyteljesítményű autók iránti elkötelezettségét kívánja hangsúlyozni.
Hírek, 2016. május. 26.
AS
A Hyundai nem mindennapi módon kezdi meg első N szériás sportmodelljének végső tesztelését, a prototípus ugyanis részt vesz a hétvégi 24 órás versenyen a Nürburgringen.
Hírek, 2016. május. 8.
AS
A Hyundai Motor ugyan elsősorban környezetbarát hibrid modelljeire összpontosított a Pekingi Autószalonon, de emellett első alkalommal volt látható az Accent legújabb generációjának tanulmánya.
Hírek, 2016. május. 1.
AS
A Hyundai tervei szerint két év múlva mutatja be első elektromos hobbiterepjáróját, amelynek hatótávja meghaladhatja a 400 kilométert is.
Hírek, 2016. április. 3.
AS
Immár harmadik alkalommal nyílt meg Koreában a Nemzetközi Elektromos Autó Expo, amelynek keretében a Hyundai bemutatta Korea legolcsóbb elektromos autójának ígért Ioniq Electricet.
Hírek, 2016. február. 6.
AS
A Hyundai az indiai Új-Delhiben megrendezett autókiállításon mutatta be Carlino tanulmányát, amely a márka eddigi legkisebb szabadidő-autójának előfutára lehet.
Hírek, 2015. december. 22.
AS
Már készítik az új Hyundai Ioniq reklámfilmjét, amelynek forgatása közben sikerült minden álcázás nélkül lefényképezni a koreai márka első kompakt hibridjét.
Hírek, 2015. december. 8.
AS
A Hyundai nyilvánosságra hozta az első hivatalos információkat vadonatúj, egyszerre háromféle elektromos meghajtással elérhető modelljéről, amely 2016-ban IONIQ néven jelenik meg a kínálatban.
Hírek, 2015. szeptember. 26.
AS
A Hyundai a Frankfurti Autószalonon mutatta be először a nagyteljesítményű típusokat alkotó N sportmárkájának első tanulmányát, valamint először mutatták meg az i20 WRC 2016-os változatát.
Hírek, 2016. szeptember. 8.
AS
A Hyundai Motor Europe offenbachi központjában bemutatták az új i30-at, amely a márka európai kínálatának legfontosabb modelljeként megőrizte elődei értékeit, technológiája pedig egyértelműen a legmodernebb szinten áll.
Hírek, 2016. augusztus. 10.
AS
A Hyundai Motor nyilvánosságra hozta az első információkat az i30 harmadik generációjáról, amely az októberi Párizsi Autószalonon lesz először látható.
Hírek, 2016. július. 13.
AS
Az alapok megfelelő tesztelése után a Hyundai i30 N sportváltozata megkapta végleges karosszériáját, így az autó utolsó tesztelési fázisa is megkezdődhet.
Hírek, 2016. május. 31.
AS
A Nürburgringre lecsapott ítéletidő sem akadályozhatta meg a Hyundait abban, hogy a legendás 24 órás versenyen idén immár harmadszor kategóriagyőzelmet arassanak.
Hírek, 2016. május. 14.
AS
Az üzemanyagcellás járművek terén a Hyundai és a London Hidrogénhálózat Fejlesztése projekt (LHNE) nemrég egyszerre két új távolsági rekordot állított fel.
Hírek, 2016. május. 1.
AS
A Hyundai hivatalosan is leleplezte az Elantra Sport modelljét, amely látványos külseje mellett 201 lóerős turbómotort is kapott.
Hírek, 2016. április. 17.
AS
Skócia egyik nagyvárosa mellett a Linde csoport is üzemanyagcellás autómegosztó szolgáltatást indít Münchenben is, ahol összesen 50 Hyundai ix35 Fuel Cell modellt lehet bérelni.
Hírek, 2016. február. 24.
AS
A Hyundai Motor az idei Genfi Autószalonon mutatja be vadonatúj Ioniq hibridjét, amely mellett a világon elsőként lesz látható a modell konnektoros hibrid és tisztán elektromos változata is.
Hírek, 2016. január. 14.
AS
A Hyundai Motor lerántotta a leplet régen várt új hibrid modelljéről amelyet a Toyota Prius legnagyobb riválisának szánnak.
Hírek, 2015. december. 20.
AS
A Hyundai Motor új előzetes rajzokat tett közzé vadonatúj Ioniq modelljéről, amely ötvözi a vonzó megjelenést a kategória legjobb aerodinamikai teljesítményével.
Hírek, 2015. november. 22.
AS
A Hyundai az idei Los Angelesi Autószalonon mutatta be a hatodik generációs Elantra modellt, amely számtalan biztonsági és kényelmi kiegészítője mellett egy vadonatúj turbómotorral is gazdagodott.
Hírek, 2015. szeptember. 17.
AS
A Hyundai a Frankfurti Autószalonon mutatta be az i20 Active változatát, amely védőelemeivel és megemelt felfüggesztéseivel főleg az aktív életmódot kedvelő vásárlók körében lehet vonzó.
A LEGÚJABB SZÁMUNK
Autó és Stílus
Keresd az újságárusoknál, töltsd le digitális formában vagy fizesd elő kedvezménnyel!
ELŐFIZETÉS
Autó és Stílus előfizetés
DIGITÁLIS MAGAZIN
Autó és Stílus digitális magazin

Autó és Stílus digitális magazin
Blog korábbi hírei
Bezár
Bezár
Bezár
Bezár
Bezár
Bezár