Jaguar
Legfrissebb anyag: 2020. november. 23.
Jaguar fórum
Hírek, 2020. június. 23.
AS
Az európai Év Autója díjat is elnyert Jaguar I-Pace több ponton is frissült a következő modellévre, a töltése és az infotainmentje is gyorsabb lett.
Hírek, 2016. május. 9.
AS
Hamarosan újonnan fejlesztett, soros hathengeres benzines és dízelmotort mutat be a Jaguar, de egy háromhengeres erőforrás is megjelenhet a márka kínálatában.
Hírek, 2015. július. 3.
AS
Hivatalosan még be sem mutatták, de alig álcázott prototípusként máris részt vesz a Tour de France-on a Jaguar új szabadidő-terepjárója, az F-Pace.
Bemutató, 2015. március. 26.
AS
Alumínium karosszériával, nagyobb helykínálattal és saját fejlesztésű, erős és takarékos motorokkal érkezik a Jaguar XF második generációja.
Hírek, 2014. július. 21.
AS
Speciális kerékpárszállító változatot készítettek az F-Type R alapjaira a Jaguarnál, az 550 lóerős sportkocsit a Tour de France egyik szakaszán vetik be.
Hírek, 2014. március. 14.
AS
XE néven mutatja be vadonatúj középkategóriás típusát a Jaguar, a 3-as BMW és a C-osztály ellenfelét még az idén megismerhetjük.
Hírek, 2013. november. 22.
AS
Sportautóját nyitott tetős után kupékarosszériával is bemutatta a Jaguar, az F-Type új csúcsmodellje 550 lóerőre képes.
Hírek, 2013. szeptember. 6.
AS
A Jaguar egy új szabadidő-autó prototípusát mutatja be a Frankfurti Autószalonon, a C-X17 névre keresztelt modell premierjét az interneten élőben lehet követni.
Hírek, 2013. július. 10.
AS
Egyetlen példányban készült el az a nyitott tetős versenyautó, amit az F-Type alapjaira épített a Jaguar: a Project 7 motorja 550 lóerős.
Hírek, 2012. november. 20.
AS
XFR-S néven készült el a Jaguar legerősebb limuzinja, amely hamarosan a Los Angeles-i Autószalonon mutatkozik be.
Hírek, 2012. április. 6.
AS
XE helyett a korábban használt F-Type néven harangozta be új kis sportautója érkezését a Jaguar, az újdonság egy nyitott tetős roadster lesz.
Hírek, 2011. szeptember. 8.
AS
A Forma-1-ből ismert KERS-hez hasonló technikát mutatott be a Jaguar a sorozatgyártás felé tartó kis sportautóján.
Bemutató, 2016. december. 22.
AS
Teljesen új modell prototípusával állt elő a Jaguar. Az I-Pace Concept egy tisztán elektromos hajtású crossover, amely hamarosan akár gyártásba is kerülhet.
Hírek, 2015. szeptember. 22.
AS
A Jaguar is bemutatta első szabadidő-terepjáróját, az F-Pace formája pedig szinte változtatás nélkül valósult meg a korábbi tanulmányautóról.
Hírek, 2015. június. 16.
AS
Új formában kapható a Jaguar kínálatának legnagyobb tagja. Az XJ erősebb, takarékosabb dízelmotort kapott, és a felszereltsége is gazdagabb lett.
Bemutató, 2014. szeptember. 10.
AS
Elsőként hathengeres sportváltozatban mutatta be új középkategóriás modelljét a Jaguar: a hátsókerék-hajtású XE lehet a 3-as BMW legerősebb ellenfele.
Hírek, 2014. június. 26.
AS
Kis sorozatban elérhetővé teszi az egy évvel ezelőtt bemutatott tanulmányautóját a Jaguar: a Project 7 a márka legerősebb és leggyorsabb autója lesz.
Hírek, 2014. február. 26.
AS
Sportváltozatban is elkészítette az XF kombiját a Jaguar: az 550 lóerős XFR-S Sportbrake a limuzinhoz hasonlóan 300 km/órás sebesség elérésére is képes.
Hírek, 2013. szeptember. 10.
AS
Szabadidő-autó tanulmányával állt elő a Jaguar: a C-X17 Concept nem csak egy crossover modell érkezését jelzi, hanem a márka moduláris padlólemeze is itt mutatkozik be.
Hírek, 2013. szeptember. 2.
AS
Új tanulmányautót mutat be a Jaguar, az autóról pedig már megmutatott néhány vonalat: sportos kompakt vagy szabadidő-autó lehet belőle.
Hírek, 2013. március. 21.
AS
Méretei ellenére minden idők legagilisabb XJ modellje lesz az új generációs XJR, amelyet az április New York-i autószalonon mutat be a Jaguar.
Hírek, 2012. szeptember. 20.
AS
F-Type néven mutat be új sportkocsit a Jaguar, ami kisebb lesz, mint a jelenlegi XK. A nyitott tetős modellről most jelent meg az első fotó.
Hírek, 2012. február. 29.
AS
Második kombiját mutatta be a Jaguar, a tágas és praktikus XF Sportbrake sikeres lehet a német konkurensekkel szemben.
A LEGÚJABB SZÁMUNK
Autó és Stílus
Keresd az újságárusoknál, töltsd le digitális formában vagy fizesd elő kedvezménnyel!
ELŐFIZETÉS
Autó és Stílus előfizetés
DIGITÁLIS MAGAZIN
Autó és Stílus digitális magazin

Autó és Stílus digitális magazin
Bezár
Bezár
Bezár
Bezár
Bezár
Bezár