Jaguar
Legfrissebb anyag: 2016. december. 22.
Jaguar fórum
Bemutató, 2016. december. 22.
AS
Teljesen új modell prototípusával állt elő a Jaguar. Az I-Pace Concept egy tisztán elektromos hajtású crossover, amely hamarosan akár gyártásba is kerülhet.
Hírek, 2015. szeptember. 22.
AS
A Jaguar is bemutatta első szabadidő-terepjáróját, az F-Pace formája pedig szinte változtatás nélkül valósult meg a korábbi tanulmányautóról.
Hírek, 2015. június. 16.
AS
Új formában kapható a Jaguar kínálatának legnagyobb tagja. Az XJ erősebb, takarékosabb dízelmotort kapott, és a felszereltsége is gazdagabb lett.
Bemutató, 2014. szeptember. 10.
AS
Elsőként hathengeres sportváltozatban mutatta be új középkategóriás modelljét a Jaguar: a hátsókerék-hajtású XE lehet a 3-as BMW legerősebb ellenfele.
Hírek, 2014. június. 26.
AS
Kis sorozatban elérhetővé teszi az egy évvel ezelőtt bemutatott tanulmányautóját a Jaguar: a Project 7 a márka legerősebb és leggyorsabb autója lesz.
Hírek, 2014. február. 26.
AS
Sportváltozatban is elkészítette az XF kombiját a Jaguar: az 550 lóerős XFR-S Sportbrake a limuzinhoz hasonlóan 300 km/órás sebesség elérésére is képes.
Hírek, 2013. szeptember. 10.
AS
Szabadidő-autó tanulmányával állt elő a Jaguar: a C-X17 Concept nem csak egy crossover modell érkezését jelzi, hanem a márka moduláris padlólemeze is itt mutatkozik be.
Hírek, 2013. szeptember. 2.
AS
Új tanulmányautót mutat be a Jaguar, az autóról pedig már megmutatott néhány vonalat: sportos kompakt vagy szabadidő-autó lehet belőle.
Hírek, 2013. március. 21.
AS
Méretei ellenére minden idők legagilisabb XJ modellje lesz az új generációs XJR, amelyet az április New York-i autószalonon mutat be a Jaguar.
Hírek, 2012. szeptember. 20.
AS
F-Type néven mutat be új sportkocsit a Jaguar, ami kisebb lesz, mint a jelenlegi XK. A nyitott tetős modellről most jelent meg az első fotó.
Hírek, 2012. február. 29.
AS
Második kombiját mutatta be a Jaguar, a tágas és praktikus XF Sportbrake sikeres lehet a német konkurensekkel szemben.
Hírek, 2016. május. 9.
AS
Hamarosan újonnan fejlesztett, soros hathengeres benzines és dízelmotort mutat be a Jaguar, de egy háromhengeres erőforrás is megjelenhet a márka kínálatában.
Hírek, 2015. július. 3.
AS
Hivatalosan még be sem mutatták, de alig álcázott prototípusként máris részt vesz a Tour de France-on a Jaguar új szabadidő-terepjárója, az F-Pace.
Bemutató, 2015. március. 26.
AS
Alumínium karosszériával, nagyobb helykínálattal és saját fejlesztésű, erős és takarékos motorokkal érkezik a Jaguar XF második generációja.
Hírek, 2014. július. 21.
AS
Speciális kerékpárszállító változatot készítettek az F-Type R alapjaira a Jaguarnál, az 550 lóerős sportkocsit a Tour de France egyik szakaszán vetik be.
Hírek, 2014. március. 14.
AS
XE néven mutatja be vadonatúj középkategóriás típusát a Jaguar, a 3-as BMW és a C-osztály ellenfelét még az idén megismerhetjük.
Hírek, 2013. november. 22.
AS
Sportautóját nyitott tetős után kupékarosszériával is bemutatta a Jaguar, az F-Type új csúcsmodellje 550 lóerőre képes.
Hírek, 2013. szeptember. 6.
AS
A Jaguar egy új szabadidő-autó prototípusát mutatja be a Frankfurti Autószalonon, a C-X17 névre keresztelt modell premierjét az interneten élőben lehet követni.
Hírek, 2013. július. 10.
AS
Egyetlen példányban készült el az a nyitott tetős versenyautó, amit az F-Type alapjaira épített a Jaguar: a Project 7 motorja 550 lóerős.
Hírek, 2012. november. 20.
AS
XFR-S néven készült el a Jaguar legerősebb limuzinja, amely hamarosan a Los Angeles-i Autószalonon mutatkozik be.
Hírek, 2012. április. 6.
AS
XE helyett a korábban használt F-Type néven harangozta be új kis sportautója érkezését a Jaguar, az újdonság egy nyitott tetős roadster lesz.
Hírek, 2011. szeptember. 8.
AS
A Forma-1-ből ismert KERS-hez hasonló technikát mutatott be a Jaguar a sorozatgyártás felé tartó kis sportautóján.
Legfrissebb fórumbejegyzések
Bezár
Bezár
Bezár
Bezár
Bezár
Bezár