Tesla
Legfrissebb anyag: 2019. április. 16.
Tesla fórum
Hír, 2019. április. 16.
Auto2
Az újdonság a Model 3 alapjára épül, annak crossover változata, a méretei körülbelül 10 százalékkal nagyobbak. Az utastere akár hétüléses is lehet, a hátsó ülések lehajtásával és az orrában található poggyásztérrel együtt összesen 1,9 köbméternyi csomag fér bele.
Hír, 2016. április. 26.
Auto2
Bemutatta kínálatának harmadik típusát a Tesla, a Model S-nél kisebb Model 3 kedvezőbb áron teszi elérhetővé az elektromos autózás előnyeit.
Hír, 2015. július. 20.
Auto2
Még elképesztőbb gyorsulásra képes a Tesla Model S egy újabb módosítást követően, immár három másodperc alatt éri el álló helyzetből a százas tempót.
Hír, 2015. április. 13.
Auto2
Összkerékhajtású alapváltozattal bővült a Tesla Model S kínálata, az elektromotoros limuzin szerényebb teljesítménnyel is sportos maradt.
Hír, 2014. december. 29.
Auto2
A Model S-sel szerzett tapasztalatait használta fel a már nem gyártott Roadster továbbfejlesztésénél a Tesla, az átépítő készletként megrendelhető csomag nagyobb hatótávot eredményez.
Hír, 2014. augusztus. 21.
Auto2
A Tesla elektromos autóját tuningolta a Saleen, és bár a motorhoz nem nyúltak, a végeredmény egy gyorsabb és stabilabb Model S lett.
Hír, 2013. szeptember. 30.
Auto2
Norvégiában az elektromos hajtású Tesla Model S lett a legkeresettebb autó: bevezetése után többet adtak el belőle, mint Volkswagen Golfból.
Hír, 2016. április. 29.
Auto2
Bemutatta a Model S ráncfelvarrott változatát a Tesla. A technika folyamatos fejlesztése után ezúttal a külsején is módosítottak, hogy illeszkedjen az újabb típusok stílusához.
Bemutató, 2015. október. 9.
Auto2
Újabb nagy dobással készül a Tesla Motors, a tisztán elektromos hajtású Model X minden idők leggyorsabb és legtisztább szabadidő-autójának ígérkezik.
Hír, 2015. június. 15.
Auto2
Magyarországon hivatalosan még nem kapható, de a Business Lease kínálatában tartós bérleti konstrukcióban már nálunk is elérhető a Tesla Model S.
Hír, 2015. február. 2.
Auto2
Tovább gyorsult a Model S, a Tesla elektromos autójának kétmotoros, összkerékhajtásos változata egy szoftverfrissítésnek köszönhetően még hamarabb éri el a százas tempót.
Hír, 2014. október. 16.
Auto2
Dual Motor kivitelben is bemutatta a Model S-t a Tesla, az összkerékhajtású elektromos szuperautóhoz pedig egy egyszerű robotpilóta is elérhetővé vált.
Hír, 2014. április. 7.
Auto2
Megjelentek az első tervek a Tesla Model S nyitott tetős változatáról: nem gyári kivitelről, hanem egyedi átépítésről van szó, amiből hamarosan kisebb sorozat is készülhet.
Hír, 2010. december. 13.
Auto2
Mit lehet tuningolni egy elektromotoros sportautón? A Brabus megmutatta: szénszálas betétek, motorhang-generátor és ingyen áram a Tesla Roadsterhez.
Legfrissebb fórumbejegyzések
Bezár
Bezár
Bezár
Bezár
Bezár
Bezár