Tesla
Legfrissebb anyag: 2023. szeptember. 2.
Tesla fórum
Hírek, 2023. szeptember. 2.
AS
A bevezetése után hat évvel megújult a Tesla középkategóriás szedánja. A Model 3 vonzóbb külsőt és igényesebb belsőt kapott, nőtt a hatótávja, és még mindig jó áron kínálják.
Hírek, 2016. április. 29.
AS
Bemutatta a Model S ráncfelvarrott változatát a Tesla. A technika folyamatos fejlesztése után ezúttal a külsején is módosítottak, hogy illeszkedjen az újabb típusok stílusához.
Bemutató, 2015. október. 9.
AS
Újabb nagy dobással készül a Tesla Motors, a tisztán elektromos hajtású Model X minden idők leggyorsabb és legtisztább szabadidő-autójának ígérkezik.
Hírek, 2015. június. 15.
AS
Magyarországon hivatalosan még nem kapható, de a Business Lease kínálatában tartós bérleti konstrukcióban már nálunk is elérhető a Tesla Model S.
Hírek, 2015. február. 2.
AS
Tovább gyorsult a Model S, a Tesla elektromos autójának kétmotoros, összkerékhajtásos változata egy szoftverfrissítésnek köszönhetően még hamarabb éri el a százas tempót.
Hírek, 2014. október. 16.
AS
Dual Motor kivitelben is bemutatta a Model S-t a Tesla, az összkerékhajtású elektromos szuperautóhoz pedig egy egyszerű robotpilóta is elérhetővé vált.
Hírek, 2014. április. 7.
AS
Megjelentek az első tervek a Tesla Model S nyitott tetős változatáról: nem gyári kivitelről, hanem egyedi átépítésről van szó, amiből hamarosan kisebb sorozat is készülhet.
Hírek, 2010. december. 13.
AS
Mit lehet tuningolni egy elektromotoros sportautón? A Brabus megmutatta: szénszálas betétek, motorhang-generátor és ingyen áram a Tesla Roadsterhez.
Hírek, 2019. április. 16.
AS
Az újdonság a Model 3 alapjára épül, annak crossover változata, a méretei körülbelül 10 százalékkal nagyobbak. Az utastere akár hétüléses is lehet, a hátsó ülések lehajtásával és az orrában található poggyásztérrel együtt összesen 1,9 köbméternyi csomag fér bele.
Hírek, 2016. április. 26.
AS
Bemutatta kínálatának harmadik típusát a Tesla, a Model S-nél kisebb Model 3 kedvezőbb áron teszi elérhetővé az elektromos autózás előnyeit.
Hírek, 2015. július. 20.
AS
Még elképesztőbb gyorsulásra képes a Tesla Model S egy újabb módosítást követően, immár három másodperc alatt éri el álló helyzetből a százas tempót.
Hírek, 2015. április. 13.
AS
Összkerékhajtású alapváltozattal bővült a Tesla Model S kínálata, az elektromotoros limuzin szerényebb teljesítménnyel is sportos maradt.
Hírek, 2014. december. 29.
AS
A Model S-sel szerzett tapasztalatait használta fel a már nem gyártott Roadster továbbfejlesztésénél a Tesla, az átépítő készletként megrendelhető csomag nagyobb hatótávot eredményez.
Hírek, 2014. augusztus. 21.
AS
A Tesla elektromos autóját tuningolta a Saleen, és bár a motorhoz nem nyúltak, a végeredmény egy gyorsabb és stabilabb Model S lett.
Hírek, 2013. szeptember. 30.
AS
Norvégiában az elektromos hajtású Tesla Model S lett a legkeresettebb autó: bevezetése után többet adtak el belőle, mint Volkswagen Golfból.
A LEGÚJABB SZÁMUNK
Autó és Stílus
Keresd az újságárusoknál, töltsd le digitális formában vagy fizesd elő kedvezménnyel!
ELŐFIZETÉS
Autó és Stílus előfizetés
DIGITÁLIS MAGAZIN
Autó és Stílus digitális magazin

Autó és Stílus digitális magazin
Bezár
Bezár
Bezár
Bezár
Bezár
Bezár