Kia
Legfrissebb anyag: 2020. március. 10.
Kia fórum
Hírek, 2020. március. 10.
AS
A Kia megmutatta az első képeket a Sorento negyedik generációjáról, ami karakteresebb formát kapott.
Hírek, 2017. június. 7.
AS
A Kia Motors nyilvánosságra hozta új kiskategóriás hobbiterepjárójának rajzait, amely a nagyobb Kia terepjárók stílusjegyeit hordozva vonzó európai formatervvel az idei év második felében érkezik a kereskedésekbe.
Hírek, 2017. február. 17.
AS
Elődjénél markánsabb, felnőttesebb megjelenéssel, tágasabb utastérrel, korszerű motorválasztékkal és kiemelkedő biztonsági csomagokkal már hazánkban is megjelent a Kia Rio vadonatúj negyedik generációja.
Bemutató, 2017. január. 5.
AS
Még sportosabb formájú lett a Kia Picanto új generációja, amihez színes elemekkel díszített GT Line csomag és érintőképernyős navigáció is választható.
Bemutató, 2016. február. 22.
AS
Kombi karosszériával is bemutatkozik a Kia középkategóriás újdonsága: az Optima Sportswagon a márka első modellje ebben a szegmensben.
Hírek, 2015. december. 18.
AS
Bemutatta a Cadenza új generációját a Kia, a hathengeres motorral szerelt sportos limuzin az Optima nagyobb testvére lehetne, de nálunk nem forgalmazzák.
Hírek, 2015. október. 3.
AS
Sportmodellel bővült a Kia Optima kínálata, a koreai márka középkategóriása ugyanis turbós motorral szerelt GT kivitelben is bemutatkozott.
Hírek, 2015. augusztus. 28.
AS
Egyre több részletét ismerhetjük meg a Kia szabadidő-terepjárójának: a grafikák után ezúttal három fotót közölt róla a gyártó, mielőtt bemutatná a frankfurti autószalonon.
Hírek, 2015. június. 27.
AS
Finoman módosított külseje mögött új, 1 literes turbómotorral és akár duplakuplungos automatával érkezik a Kia európai slágermodelljének ráncfelvarrott változata.
Hírek, 2015. március. 19.
AS
Már nem kell sokat várni a Kia Optima új generációjára, a modell premierjét ugyanis az áprilisi New York-i autószalonon tartja a koreai gyártó.
Hírek, 2015. február. 24.
AS
A Kia kompakt modelljét is elérte a downsizing divatja, a cee’d nagyobbik szívómotorját háromhengeres turbómotorra cserélik, és egy sportcsomag is elérhetővé válik.
Hírek, 2015. február. 10.
AS
Középkategóriás modell tanulmányát állítja ki a genfi autószalonon a Kia, az Optima utódját előrevetítő sportos prototípusról pedig már egy ízelítő képet is közzétettek.
Hírek, 2017. július. 10.
AS
A Kia legújabb kisterepjárója vonzó külsejével, modern technológiáival olyan vásárlók számára készült, akik ezek mellett hagyományos hajtáslánccal felszerelt kisterepjárót szeretnének.
Hírek, 2017. március. 10.
AS
A Kia Motors az idei Genfi Autószalonon bemutatta a Niro és az Optima SW konnektorról is tölthető hibridváltozatát, amelyekkel akár 55 kilométernél is többet meg lehet tenni károsanyag-kibocsátás nélkül.
Bemutató, 2017. január. 9.
AS
Itt a Kia sportos limuzinja, a hátsókerék-hajtású, és akár ikerturbós V6-ossal is kínált Stinger, ami a prémiummárkák középkategóriás típusaival is felveszi a versenyt.
Hírek, 2016. szeptember. 1.
AS
Megmutatta a Kia az első képeket a Rio negyedik generációjáról: az elődjénél nagyobb, igényesebb és jobban felszerelt kisautót a párizsi autószalonon mutatják be.
Hírek, 2016. február. 12.
AS
A Kia Motors a Chicagói Autószalonon tartotta vadonatúj Niro kisterepjárója világpremierjét, amelyet hibrid hajtáslánca tesz igazán különlegessé a kategóriában.
Hírek, 2015. november. 17.
AS
Hamarosan bemutatja legújabb hibrid modelljét a Kia, a Niro névre keresztelt crossover eleve hibrid hajtásúnak készült.
Bemutató, 2015. szeptember. 2.
AS
Minden kiderült a Kia új szabadidő-terepjárójáról, miután elárulta az új generációs Sportage műszaki adatait a gyártó, és az újdonság utasterét is megmutatta.
Hírek, 2015. augusztus. 19.
AS
A premier előtt nem sokkal rajzokon mutatja meg a Sportage legújabb generációjának formáját és utasterét a Kia.
Hírek, 2015. március. 27.
AS
A premierje előtt egy héttel tett közzé egy képet a Kia az Optima új generációjának amerikai változatáról, amely az előző széria stílusát fejleszti tovább.
Hírek, 2015. március. 2.
AS
Az Optima következő generációját vetíti előre a kombi karosszériás Sportspace tanulmányautó, amelyet a Kia a genfi autószalonon mutat be.
Hírek, 2015. február. 13.
AS
A Trail’ster terepjárós kinézete nem csak látszat, a Kia legújabb tanulmányautóját ugyanis hibrid hajtáslánc teszi összkerékhajtásúvá.
Hírek, 2014. december. 30.
AS
Alig egy hónappal azután, hogy a Kia bemutatta a KX3 névre keresztelt tanulmányautót, Kínában sikerült lefotózni a koncepció szériaváltozatát.
Legfrissebb fórumbejegyzések
Blog korábbi hírei
Bezár
Bezár
Bezár
Bezár
Bezár
Bezár