Kia
Legfrissebb anyag: 2022. augusztus. 6.
Kia fórum
Hírek, 2022. augusztus. 6.
AS
A Ceed ráncfelvarrása után a Kia bemutatta a kompakt crossover XCeed megújult változatát, hibrid hajtással, most először GT-Line változatban is.
Hírek, 2022. január. 19.
AS
A Kia az első képek után néhány részletet is elárult a Niro második generációjáról, amit az elődjéből ismert hibrid hajtással vezetnek be, de plug-in hibrid és tisztán elektromos változata is lesz.
Hírek, 2021. június. 8.
AS
A Kia megmutatta az első képeket a Sportage ötödik generációjáról, ami az elődjénél látványosabb külsőt és modernebb belsőt kapott.
Hírek, 2021. március. 15.
AS
Megjelentek az első képek a Kia első eleve elektromosnak tervezett autójáról, a Hyundai Ioniq 5 testvérmodelljeként érkező EV6-ról.
Hírek, 2020. augusztus. 10.
AS
Nem sokkal a Rio után a Stonic is megújult, a Kia szabadidő-autója 48 voltos mild hibrid rendszerrel frissült fel.
Hírek, 2020. március. 10.
AS
A Kia megmutatta az első képeket a Sorento negyedik generációjáról, ami karakteresebb formát kapott.
Hírek, 2017. június. 7.
AS
A Kia Motors nyilvánosságra hozta új kiskategóriás hobbiterepjárójának rajzait, amely a nagyobb Kia terepjárók stílusjegyeit hordozva vonzó európai formatervvel az idei év második felében érkezik a kereskedésekbe.
Hírek, 2017. február. 17.
AS
Elődjénél markánsabb, felnőttesebb megjelenéssel, tágasabb utastérrel, korszerű motorválasztékkal és kiemelkedő biztonsági csomagokkal már hazánkban is megjelent a Kia Rio vadonatúj negyedik generációja.
Bemutató, 2017. január. 5.
AS
Még sportosabb formájú lett a Kia Picanto új generációja, amihez színes elemekkel díszített GT Line csomag és érintőképernyős navigáció is választható.
Bemutató, 2016. február. 22.
AS
Kombi karosszériával is bemutatkozik a Kia középkategóriás újdonsága: az Optima Sportswagon a márka első modellje ebben a szegmensben.
Hírek, 2015. december. 18.
AS
Bemutatta a Cadenza új generációját a Kia, a hathengeres motorral szerelt sportos limuzin az Optima nagyobb testvére lehetne, de nálunk nem forgalmazzák.
Hírek, 2015. október. 3.
AS
Sportmodellel bővült a Kia Optima kínálata, a koreai márka középkategóriása ugyanis turbós motorral szerelt GT kivitelben is bemutatkozott.
Hírek, 2022. február. 28.
AS
A Kia most először nyerte el az európai év autója díjat, 2022-ben az EV6-ot választották a legjobbnak a szinte csak elektromos autókból álló döntőben.
Hírek, 2022. január. 3.
AS
A Kiánál már kapható a Ceed és a ProCeed megújult változata, ami frissebb külsővel, gazdagabb felszereltséggel és 48 voltos mild hibrid rendszerrel érkezik.
Hírek, 2021. március. 30.
AS
Az első képek után részleteket is elárult a Kia az eleve elektromosnak tervezett EV6-ról, aminek a teljesítménye, a hatótávja és a feltöltése is rendkívüli lesz.
Hírek, 2021. január. 6.
AS
A koreai márka nagy utat tett meg az eltelt csaknem három évtized alatt, a változást mutatja az új embléma is.
Hírek, 2020. május. 26.
AS
Itt az idő a Kia Rio ráncfelvarrására, és bár a kisautó formája alig változik, a kínálatba mild hibrid rendszer és újabb vezetéstámogató asszisztensek érkeznek.
Hírek, 2017. július. 10.
AS
A Kia legújabb kisterepjárója vonzó külsejével, modern technológiáival olyan vásárlók számára készült, akik ezek mellett hagyományos hajtáslánccal felszerelt kisterepjárót szeretnének.
Hírek, 2017. március. 10.
AS
A Kia Motors az idei Genfi Autószalonon bemutatta a Niro és az Optima SW konnektorról is tölthető hibridváltozatát, amelyekkel akár 55 kilométernél is többet meg lehet tenni károsanyag-kibocsátás nélkül.
Bemutató, 2017. január. 9.
AS
Itt a Kia sportos limuzinja, a hátsókerék-hajtású, és akár ikerturbós V6-ossal is kínált Stinger, ami a prémiummárkák középkategóriás típusaival is felveszi a versenyt.
Hírek, 2016. szeptember. 1.
AS
Megmutatta a Kia az első képeket a Rio negyedik generációjáról: az elődjénél nagyobb, igényesebb és jobban felszerelt kisautót a párizsi autószalonon mutatják be.
Hírek, 2016. február. 12.
AS
A Kia Motors a Chicagói Autószalonon tartotta vadonatúj Niro kisterepjárója világpremierjét, amelyet hibrid hajtáslánca tesz igazán különlegessé a kategóriában.
Hírek, 2015. november. 17.
AS
Hamarosan bemutatja legújabb hibrid modelljét a Kia, a Niro névre keresztelt crossover eleve hibrid hajtásúnak készült.
Bemutató, 2015. szeptember. 2.
AS
Minden kiderült a Kia új szabadidő-terepjárójáról, miután elárulta az új generációs Sportage műszaki adatait a gyártó, és az újdonság utasterét is megmutatta.
A LEGÚJABB SZÁMUNK
Autó és Stílus
Keresd az újságárusoknál, töltsd le digitális formában vagy fizesd elő kedvezménnyel!
ELŐFIZETÉS
Autó és Stílus előfizetés
DIGITÁLIS MAGAZIN
Autó és Stílus digitális magazin

Autó és Stílus digitális magazin
Blog korábbi hírei
Bezár
Bezár
Bezár
Bezár
Bezár
Bezár