Kia
Legfrissebb anyag: 2022. augusztus. 6.
Kia fórum
Blog legújabb hírei
Hírek, 2015. augusztus. 28.
AS
Egyre több részletét ismerhetjük meg a Kia szabadidő-terepjárójának: a grafikák után ezúttal három fotót közölt róla a gyártó, mielőtt bemutatná a frankfurti autószalonon.
Hírek, 2015. június. 27.
AS
Finoman módosított külseje mögött új, 1 literes turbómotorral és akár duplakuplungos automatával érkezik a Kia európai slágermodelljének ráncfelvarrott változata.
Hírek, 2015. március. 19.
AS
Már nem kell sokat várni a Kia Optima új generációjára, a modell premierjét ugyanis az áprilisi New York-i autószalonon tartja a koreai gyártó.
Hírek, 2015. február. 24.
AS
A Kia kompakt modelljét is elérte a downsizing divatja, a cee’d nagyobbik szívómotorját háromhengeres turbómotorra cserélik, és egy sportcsomag is elérhetővé válik.
Hírek, 2015. február. 10.
AS
Középkategóriás modell tanulmányát állítja ki a genfi autószalonon a Kia, az Optima utódját előrevetítő sportos prototípusról pedig már egy ízelítő képet is közzétettek.
Hírek, 2014. december. 23.
AS
A Hyundai-csoport azt az Albert Biermannt nevezte ki a vállalat Nagyteljesítményű Járműfejlesztési és -tesztelési részleg vezetőjének, aki korábban a BMW M sportmodelljeinek fejlesztéséért volt felelős.
Hírek, 2014. augusztus. 29.
AS
Az első képek után részleteket is elárult a Sorento új generációjáról a Kia: a hétszemélyes szabadidő-terepjáró sportosabb formát és tágasabb belső teret kap.
Hírek, 2014. augusztus. 12.
AS
A Kia nyilvánosságra hozta ősszel érkező új terepjárójának első fotóit, amelynek hosszabb, szélesebb és egyben alacsonyabb karosszériája jóval karakteresebb, mint elődje volt.
Hírek, 2014. július. 30.
AS
Hamarosan bemutatkozik a Kia Sorento harmadik generációja, ennek előzeteseként pedig néhány tervet tett közzé a gyártó az újdonságról.
Hírek, 2014. január. 20.
AS
Az előzetes képek után a detroiti autószalonon bemutatta GT4 Stinger névre keresztelt sportkupéját a Kia, a típusból akár szériagyártmány is lehet.
Hírek, 2013. szeptember. 12.
AS
A Kia az idei Frankfurti Autószalonon leplezte le módosított középkategóriás Optima modelljének európai változatát, amely átdolgozott külsővel és magasabb felszereltséggel jövőre kerül a szalonokba.
Hírek, 2013. szeptember. 3.
AS
A Kia dobozforma kisautója annyira népszerűvé vált az Egyesült Államokban, hogy pontosan ez akadályozza a modell további változatainak bevezetését.
Hírek, 2015. augusztus. 19.
AS
A premier előtt nem sokkal rajzokon mutatja meg a Sportage legújabb generációjának formáját és utasterét a Kia.
Hírek, 2015. március. 27.
AS
A premierje előtt egy héttel tett közzé egy képet a Kia az Optima új generációjának amerikai változatáról, amely az előző széria stílusát fejleszti tovább.
Hírek, 2015. március. 2.
AS
Az Optima következő generációját vetíti előre a kombi karosszériás Sportspace tanulmányautó, amelyet a Kia a genfi autószalonon mutat be.
Hírek, 2015. február. 13.
AS
A Trail’ster terepjárós kinézete nem csak látszat, a Kia legújabb tanulmányautóját ugyanis hibrid hajtáslánc teszi összkerékhajtásúvá.
Hírek, 2014. december. 30.
AS
Alig egy hónappal azután, hogy a Kia bemutatta a KX3 névre keresztelt tanulmányautót, Kínában sikerült lefotózni a koncepció szériaváltozatát.
Hírek, 2014. október. 7.
AS
Optima T-Hybrid néven mutatott be dízelhibrid prototípust a Kia, a takarékos középkategóriás limuzinban elektromos kompresszort is találunk.
Hírek, 2014. augusztus. 15.
AS
Meglepően kicsi autóval utazott dél-koreai látogatásán Ferenc pápa: a katolikus egyházfő egy fekete Kia Soul hátsó üléséről üdvözölte híveit.
Hírek, 2014. július. 30.
AS
Szabadidő-autókra hasonlító karosszéria-elemekkel szerelték fel a Kia kis egyterűjét, a Venga Cross korlátozott példányszámban csak az olasz piacon érhető el.
Hírek, 2014. január. 29.
AS
A Kia Motors elkészítette és közzé is tette azt a reklámfilmet, amelyet a vasárnap zajló Szuperkupa szünetében fognak leadni. A K900 modell bemutatására hivatott reklámban azonban szokatlan autók is szerepet kaptak.
Hírek, 2014. január. 3.
AS
GT4 Stinger lesz a neve annak a tanulmányautónak, amelyet a detroiti autószalonon leplez le a Kia: a sportkupé háromszáz lóerős turbómotort kap.
Hírek, 2013. szeptember. 8.
AS
Alig egy évvel ezelőtt mutatkozott be a Kia Sorento modellfrissített változata, ám a koreai autógyártó máris a modellváltásra készül.
Hírek, 2013. augusztus. 29.
AS
A Kia közzétette Niro névre keresztelt új koncepciójának első fotóit, amelyet a 65. Frankfurti Autószalonon mutat majd be a nagyközönségnek.
A LEGÚJABB SZÁMUNK
Autó és Stílus
Keresd az újságárusoknál, töltsd le digitális formában vagy fizesd elő kedvezménnyel!
ELŐFIZETÉS
Autó és Stílus előfizetés
DIGITÁLIS MAGAZIN
Autó és Stílus digitális magazin

Autó és Stílus digitális magazin
Blog korábbi hírei
Bezár
Bezár
Bezár
Bezár
Bezár
Bezár