Kia
Legfrissebb anyag: 2017. július. 10.
Kia fórum
Blog legújabb hírei
Hír, 2014. október. 7.
Auto2
Optima T-Hybrid néven mutatott be dízelhibrid prototípust a Kia, a takarékos középkategóriás limuzinban elektromos kompresszort is találunk.
Hír, 2014. augusztus. 15.
Auto2
Meglepően kicsi autóval utazott dél-koreai látogatásán Ferenc pápa: a katolikus egyházfő egy fekete Kia Soul hátsó üléséről üdvözölte híveit.
Hír, 2014. július. 30.
Auto2
Szabadidő-autókra hasonlító karosszéria-elemekkel szerelték fel a Kia kis egyterűjét, a Venga Cross korlátozott példányszámban csak az olasz piacon érhető el.
Hír, 2014. január. 29.
Auto2
A Kia Motors elkészítette és közzé is tette azt a reklámfilmet, amelyet a vasárnap zajló Szuperkupa szünetében fognak leadni. A K900 modell bemutatására hivatott reklámban azonban szokatlan autók is szerepet kaptak.
Hír, 2014. január. 3.
Auto2
GT4 Stinger lesz a neve annak a tanulmányautónak, amelyet a detroiti autószalonon leplez le a Kia: a sportkupé háromszáz lóerős turbómotort kap.
Hír, 2013. szeptember. 8.
Auto2
Alig egy évvel ezelőtt mutatkozott be a Kia Sorento modellfrissített változata, ám a koreai autógyártó máris a modellváltásra készül.
Hír, 2013. augusztus. 29.
Auto2
A Kia közzétette Niro névre keresztelt új koncepciójának első fotóit, amelyet a 65. Frankfurti Autószalonon mutat majd be a nagyközönségnek.
Hír, 2013. augusztus. 1.
Auto2
Úgy tűnik, az új Carens mégsem váltja ki a nagyobb méretosztályban versengő Carnivalt, a jelek szerint ugyanis hamarosan érkezik a modell utódja.
Hír, 2013. június. 5.
Auto2
A Kia nyilvánosságra hozta az Optima frissített változatának első hivatalos fotóit, amelyek alapján az új modell csupán részleteiben tér el elődjétől.
Hír, 2013. március. 28.
Auto2
Megújultan lépett színre New Yorkban a Kia fiatalos dobozautója. A Soul már nem annyira szögletes, mint elődje volt, de jobban felszerelt és jobb minőségű annál.
Hír, 2013. február. 27.
Auto2
A messzi északon folyik az új Kia Soul tesztelése, ahol sikerült az első fotót elkészíteni az új modell belső kialakításáról is.
Hír, 2013. február. 7.
Auto2
Európában a cee’ddel, az Egyesült Államokban és a világ más tájain pedig az új Forte modellel képviselteti magát a Kia a kompakt kategóriában.
Hír, 2014. augusztus. 29.
Auto2
Az első képek után részleteket is elárult a Sorento új generációjáról a Kia: a hétszemélyes szabadidő-terepjáró sportosabb formát és tágasabb belső teret kap.
Hír, 2014. augusztus. 12.
Auto2
A Kia nyilvánosságra hozta ősszel érkező új terepjárójának első fotóit, amelynek hosszabb, szélesebb és egyben alacsonyabb karosszériája jóval karakteresebb, mint elődje volt.
Hír, 2014. július. 30.
Auto2
Hamarosan bemutatkozik a Kia Sorento harmadik generációja, ennek előzeteseként pedig néhány tervet tett közzé a gyártó az újdonságról.
Hír, 2014. január. 20.
Auto2
Az előzetes képek után a detroiti autószalonon bemutatta GT4 Stinger névre keresztelt sportkupéját a Kia, a típusból akár szériagyártmány is lehet.
Hír, 2013. szeptember. 12.
Auto2
A Kia az idei Frankfurti Autószalonon leplezte le módosított középkategóriás Optima modelljének európai változatát, amely átdolgozott külsővel és magasabb felszereltséggel jövőre kerül a szalonokba.
Hír, 2013. szeptember. 3.
Auto2
A Kia dobozforma kisautója annyira népszerűvé vált az Egyesült Államokban, hogy pontosan ez akadályozza a modell további változatainak bevezetését.
Hír, 2013. augusztus. 23.
Auto2
Már nem olyan szögletes, de még mindig rendkívül egyedi formájú az új Kia Soul. Az ősszel bemutatkozó autó új alapokra épül, és minden téren jobb lesz a korábbinál.
Hír, 2013. július. 4.
Auto2
További kategóriák
A Hyundai ix35 után a Kia is frissíti Sportage modelljét, jövőre pedig érkezik a Soul elektromos változata.
Hír, 2013. május. 25.
Auto2
A Kia azt tervezi, jövőre bemutatja a második generációs Soul modellre épülő elektromos autóját, amely minden eddiginél olcsóbb és hatékonyabb lehet.
Hír, 2013. március. 6.
Auto2
A 83. Genfi Autószalonon lerántották a leplet a Kia vadonatúj pro_cee’d és cee’d GT változatáról, amely a márka valaha előállított legsportosabb darabja.
Hír, 2013. február. 10.
Auto2
A háromajtós pro_cee’d GT után a Kia nyilvánosságra hozta a praktikusabb ötajtós változat első fotóját.
Hír, 2013. január. 28.
Auto2
Megjelentek az első fotók a Kia sportos alsó-középkategóriás modelljéről, a pro_cee’d kétszáz lóerős GT kiviteléről.
Legfrissebb fórumbejegyzések
Blog korábbi hírei
Bezár
Bezár
Bezár
Bezár
Bezár
Bezár