Lada
Legfrissebb anyag: 2021. január. 25.
Lada fórum
Hírek, 2021. január. 25.
AS
A Renault-csoporton belül is van jövője a Ladának, nemrég a legendás Niva vadonatúj utódjának tervét is felfedték.
Hírek, 2015. december. 18.
AS
A Vesta után nem sokkal a Lada elkezdte új szabadidő-autójának sorozatgyártását az orosz piacra, az XRAY a jövő év második felében juthat el hozzánk.
Hírek, 2015. október. 8.
AS
A Vesta után a Lada új szabadidő-autója is készen áll a sorozatgyártásra, az XRAY végleges példányát a szerelősoron fényképezték le.
Bemutató, 2015. augusztus. 26.
AS
Vesta Cross Concept néven szabadidős kombiként is bemutatkozott a Lada újdonsága, a látványos tanulmányautóból hamarosan szériagyártmány válhat.
Hírek, 2015. július. 15.
AS
Ősztől ismét lehet új Ladákat vásárolni Magyarországon, az importőr jobb minőségű, megfelelő felszereltségű autókat ígér kedvező áron.
Hírek, 2015. június. 15.
AS
Új típusaival a magyarországi piacra is visszatér a Lada, Európában az elsők között nálunk lesznek ismét hivatalosan kaphatóak az orosz márka autói.
Hírek, 2014. augusztus. 14.
AS
Az új generációs Niva prototípusát állítja ki a Lada és a General Motors oroszországi leányvállalata az augusztus végi Moszkvai Autószalonon.
Hírek, 2014. július. 21.
AS
Még az idén bemutatkozik a Lada legújabb típusa, a Vesta, amely az elavult Priora utódja lesz a kínálatban. A most közzétett tervek szerint modern belsőt kap az új modell.
Hírek, 2014. június. 24.
AS
Kisautójának kombi-változatából készített szabadidős kivitelt a Lada: a Kalina Cross karosszériavédő burkolatokat és megemelt futóművet kapott.
Hírek, 2014. március. 10.
AS
A legújabb modelljét ötajtós ferdehátú változatban is elkészítette a Lada: a Granta praktikusabb változatát a Samara utódjaként Izsevszkben gyártják.
Fotó, 2013. április. 29.
AS
Egy Lada 1500-as volánja mögé ült Jenson Button, a McLaren-Mercedes pilótája a Vodafone magyarországi rendezvényén a zsámbéki Driving Camp tesztpályán.
Hírek, 2013. február. 5.
AS
Sportos kivitelben is bemutatkozott a Lada Granta: erősebb motorral, jobb menetteljesítményekkel és látványosabb karosszériával készült a Granta Sport.
Hírek, 2016. szeptember. 22.
AS
Új szabadidő-terepjárót mutatott be a moszkvai autószalonon a Lada. Ha megvalósul az XCode, akkor a Qashqai népes kategóriájában számíthat a vevők érdeklődésére.
Bemutató, 2015. december. 17.
AS
Megkezdődött a Lada új autóinak forgalmazása, a kilenc márkakereskedőből álló hálózat kétmillió forinttól kínálja a modelleket, amelyekre ötéves garanciát vállalnak.
Bemutató, 2015. szeptember. 25.
AS
Megkezdődött az új Lada Vesta sorozatgyártása az orosz márka izsevszki üzemében, ezzel együtt a kompakt lépcsőshátú modell végleges változata is bemutatkozott.
Hírek, 2015. július. 26.
AS
További kategóriák
A szériagyártású változat bemutatására még várni kell, de képen már látható a Lada álcázott szabadidő-terepjárójának utastere.
Hírek, 2015. július. 1.
AS
Bejelentette megalakulását a Lada új magyar importőre, az orosz márka modelljeit a Duna Autó által alapított vállalat forgalmazza majd hazánkban.
Hírek, 2014. augusztus. 29.
AS
A moszkvai autókiállításon több újdonsággal is előállt a Lada: a Priora utódjaként bemutatkozott a Vesta, és elkészültek az X-Ray szabadidő-terepjáró szériagyártáshoz közelebb álló változatával is.
Hírek, 2014. augusztus. 5.
AS
A modellfrissített Kalina sportváltozatban is bemutatkozott, a Lada fürge kisautóját 118 lóerős benzinmotorral szerelték.
Hírek, 2014. június. 27.
AS
További kategóriák
A Kalina kombiból készült szabadidő-autó után a Dacia-alapokra épülő Largus is bemutatkozott megemelt Cross kivitelben, és a Nivát is csinosította a Lada.
Hírek, 2014. március. 17.
AS
Megmutatta a Lada, milyen autóval vesznek részt az idei túrakocsi-világbajnokságban: a 380 lóerősre növelt teljesítményű Granta volánjánál a korábbi bajnok Rob Huff is ül majd.
Hírek, 2013. december. 10.
AS
A következő években új modellekkel jelentkezik a Lada: kompakt személyautó, divatos crossover és igazi terepjáró is fejlesztés alatt áll.
Egyéb, 2013. március. 14.
AS
Harminchat év után elkészült a Lada kétmilliomodik terepjárója. A Niva bemutatóját 1977-ben tartották, és még évekig biztosan a kínálatban marad. Nézze meg az Autó2 tesztjét videón!
Hírek, 2012. augusztus. 30.
AS
Nem akármilyen tanulmányautóval kápráztatta el a Moszkvai Autószalon közönségét a Lada: az X-Ray Concept szabadidő-autót a Mercedes-Benz és Volvo korábbi tervezője álmodta meg.
A LEGÚJABB SZÁMUNK
Autó és Stílus
Keresd az újságárusoknál, töltsd le digitális formában vagy fizesd elő kedvezménnyel!
ELŐFIZETÉS
Autó és Stílus előfizetés
DIGITÁLIS MAGAZIN
Autó és Stílus digitális magazin

Autó és Stílus digitális magazin
Blog korábbi hírei
Bezár
Bezár
Bezár
Bezár
Bezár
Bezár