Lamborghini
Legfrissebb anyag: 2023. október. 1.
Lamborghini fórum
Hírek, 2023. október. 1.
AS
Megnyílt a Lamborghini magyarországi márkakereskedése Budapesten, mostantól hivatalosan is forgalmazzák nálunk az olasz márka sportautóit.
Hírek, 2015. november. 18.
AS
Az elődjéhez hasonlóan az eddig csak összkerékhajtással kapható Lamborghini Huracán is elkészült hátsókerék-hajtású változatban.
Hírek, 2015. március. 4.
AS
Klasszikus szuperautóhoz méltó erősítést kapott a Lamborghini nagyobbik modellje: az Aventador SV nagyobb teljesítményűvé és könnyebbé is vált.
Hírek, 2014. augusztus. 21.
AS
Elkészült a Huracán versenyváltozatával a Lamborghini, a Super Trofeo kivitel V10-es motorja csak a hátsó kerekeket hajtja.
Hírek, 2013. március. 13.
AS
A Lamborghini motorja mozgatja az Italdesign legújabb tanulmányautóját, az emelt hasmagasságú, mégis sportautós menettulajdonságokkal rendelkező Parcour kupét.
Hírek, 2012. november. 13.
AS
Sokkal egyszerűbben kezelhető a Lamborghini Aventador Roadster könnyű szénszál-erősítésű teteje az előd vászonból készült megoldásánál.
Hírek, 2012. március. 22.
AS
Ha a 700 lóerő nem elég, egy német cég átalakítása nyomán már 900 lóerős teljesítményre is képes a Lamborghini szuperautója, az Aventador.
Videó, 2011. július. 5.
AS
Videón mutatja meg a Lamborghini, hogyan jut el legújabb sportautója, az Aventador a rajzasztaltól a gyárkapuig.
Hírek, 2011. február. 28.
AS
Egyes vélemények szerint az Aventadorral a Lambo akkorát lépett a Murciélago után, mintha két generáció tátongana az autók között.
Hírek, 2010. december. 3.
AS
Tanulmányautó formájában már megismerhettük a négyajtós Lamborghinit, az Estoque-ot.
Hírek, 2010. november. 21.
AS
A Lamborghini bemutatta a Gallardo könnyített változatát, az LP 570-4 Spyder Performante-ot, és a nyitott verzió olyan könnyűre sikeredett, hogy még az eredeti, zárt tetős modellnél is kevesebbet nyom.
Hírek, 2010. szeptember. 29.
AS
A Lamborghini leleplezte az idei párizsi autószalonra szánt koncepcióautóját, amely a Sesto Elemento, vagyis hatodik elem nevet kapta. Ezzel a szénre, a periódusos rendszer hatodik elemére utal, szénszálas anyagból ugyanis nagyon sok található az autóban.
Bemutató, 2016. december. 20.
AS
Aventador S néven mutatta be a Lamborghini a sportkocsi megújult változatát, ami jobb aerodinamikájú külsőt és még erősebb V12-es motort kapott.
Hírek, 2015. október. 3.
AS
Csaknem két évet kellett várni a Lamborghini Huracán nyitott tetős változatára. A 610 lóerős V10-essel szerelt Spyder a Frankfurti Autószalonon jelent meg.
Bemutató, 2014. október. 2.
AS
Asterion néven mutatta be legújabb tanulmányát a Lamborghini, a jövő szuper-sportkocsijába a Huracán benzinmotorja mellé még három elektromotort is szereltek, így három másodperc alatt gyorsul százra, de csak négy litert fogyaszt.
Hírek, 2013. december. 20.
AS
Lelepleződött a Lamborghini Gallardo utódja: az olasz sportkocsi-gyártó kisebbik modellje a Huracán nevet kapja. 5,2 literes V10-es motorja több mint hatszáz lóerőre képes.
Hírek, 2013. március. 8.
AS
A Genfben bemutatott 750 lóerős Veneno mindössze négy példányban készült, ebből csak hármat adtak el, darabját több mint hárommillió euróért.
Hírek, 2012. április. 21.
AS
A jövő heti bemutató előtt kikerültek az első fényképek a Lamborghini szabadidő-autójának prototípusáról, amelynek Urus a neve.
Hírek, 2012. március. 6.
AS
Extrém formájú prototípussal kápráztatja el a genfi autószalon közönségét a Lamborghini: a szélvédő és tető nélküli Aventador J-ből csupán egyetlen darab készül.
Videó, 2011. május. 12.
AS
Mit tesznek az olaszok, ha az Aventador nem fér be a múzeum kapuján? Nem bontják az épületet, inkább összeszerelik a Lamborghinit odabenn.
Hírek, 2010. december. 15.
AS
Ma már minden új típusról láthatunk kémfotókat a bemutatója előtt, ilyenre azonban még nem volt példa: a Murciélago utódja a Facebookon bukkant fel.
Hírek, 2010. november. 22.
AS
A gyártani talán erős kifejezés, mivel maximálisan 20 példányban gondolkoznak az olaszok, de már az is nagy szó, hogy megvásárolható lesz a különleges karbon szörnyeteg.
Hírek, 2010. november. 15.
AS
A Lamborghini bemutatta és minden részletét felfedte a frissen fejlesztett 12 hengeres motorjának, mely a jövő évben debütál majd a Murciélagoban, ahol a korábbi erőforrást váltja majd.
Videó, 2010. szeptember. 26.
AS
A képek után sikerült videón is megörökíteni a Lamborghini Murciélago-utódot.
A LEGÚJABB SZÁMUNK
Autó és Stílus
Keresd az újságárusoknál, töltsd le digitális formában vagy fizesd elő kedvezménnyel!
ELŐFIZETÉS
Autó és Stílus előfizetés
DIGITÁLIS MAGAZIN
Autó és Stílus digitális magazin

Autó és Stílus digitális magazin
Bezár
Bezár
Bezár
Bezár
Bezár
Bezár