Land Rover
Legfrissebb anyag: 2020. április. 22.
Land Rover fórum
Hírek, 2020. április. 22.
AS
A kompakt méretű szabadidő-autókba háromhengeres benzinmotort építenek, a maximum teljesítmény 309 lóerő.
Bemutató, 2015. február. 23.
AS
Megújultan folytatja pályafutását a Range Rover Evoque, amely nem csak teljesen LED-es fényszórókat és új infotainment rendszert, de takarékos dízelmotorokat is kapott.
Hírek, 2014. szeptember. 3.
AS
A Discovery modellcsalád része lett a Freelander utódja, amely modernebb formát, fejlett összkerékhajtású rendszert, és most először hétszemélyes utasteret kap.
Hírek, 2014. július. 30.
AS
Szabadidő-terepjáró ilyen gyorsan még nem ért körbe a Nordschleifén: az 550 lóerős V8-assal szerelt Range Rover Sport rekordot döntött a Nürburgringen.
Hírek, 2014. március. 3.
AS
Nem kimondottan sportváltozat, de nagyobb teljesítményű az Evoque alapjára épített Dynamic változat, amelyet Genfben mutat be a Range Rover.
Hírek, 2013. március. 4.
AS
Még több fokozat közül válogathat a Range Rover Evoque automata sebességváltója: a ZF által fejlesztett és gyártott kilencsebességes egység kerül a szabadidő-autóba.
Hírek, 2012. augusztus. 15.
AS
Kiadta az első képeket a Range Rover negyedik generációjáról a gyártó, az alumínium karosszériás terepjáró jelentősen könnyebb lesz elődjénél.
Hírek, 2012. február. 27.
AS
Kabrió készült a Range Rover divatos szabadidő-autójából, de a négyszemélyes nyitott Evoque sorozatgyártását egyelőre nem tervezik.
Hírek, 2011. szeptember. 23.
AS
Hővisszaverő fényezés, vízhatlan belső, kivehető navigáció és gázlómélység-mérő került a Land Rover új terepjáró-tanulmányába, amelyből a Defender utódja lehet.
Videó, 2011. július. 11.
AS
Itt a nyár, elő a lakóautókkal... de milyenekkel? A Top Gearben három őrült lakóautóval indultak nyaralni.
Hírek, 2010. szeptember. 1.
AS
Hírek, 2016. november. 9.
AS
Hó nélküli sípályán próbálta ki egyik legsokoldalúbb autóját a Jaguar Land Rover: az 510 lóerős Range Rover Sportot a korábbi Stig vezette le a változatos terepen, szédületes sebességgel.
Hírek, 2015. január. 7.
AS
Idén véget ér a klasszikus Land Rover Defender közel hét évtizedes pályafutása, ebből az alkalomból pedig három különleges limitált szériát kínál a brit gyártó.
Hírek, 2014. augusztus. 11.
AS
550 lóerős feltöltött nyolchengeres motorjával sportautósak a menetteljesítményei, miközben terepjáró-képessége is megmaradt a Range Rover Sport csúcsváltozatának.
Hírek, 2014. április. 25.
AS
A Range Rover-széria megújítása után a Land Rover a Discovery leváltására készül, új koncepciójával pedig a terepjárás jövőjébe enged bepillantást a gyártó.
Hírek, 2013. október. 29.
AS
Ismét készít nyújtott tengelytávú változatot a Range Roverből a gyártó, amelyhez egy új csúcsfelszereltséget is társít.
Hírek, 2012. augusztus. 24.
AS
Megújult a Land Rover Freelander, és ebből az alkalomból a hathengeres benzinmotort az Evoque négyhengeres turbós erőforrására cserélték.
Hírek, 2012. március. 14.
AS
Az egymilliomodik Land Rover Discovery és kísérői Pekingbe tartó, csaknem két hónapos útjuk során hazánkban is megfordultak, mielőtt nekivágtak Ázsiának.
Hírek, 2011. december. 19.
AS
Rendhagyó tanulmányautót készített az olasz Marangoni abroncsgyártó a bolognai autószalonra: egy Range Rover Evoque-ra vörös gumikat szerelt.
Hírek, 2011. szeptember. 5.
AS
Nagy fába vágta a fejszéjét a Land Rover: négy éven belül leváltaná a több mint fél évszázada csaknem változatlan, klasszikus Defendert. Ennek előfutára a DC100.
Hírek, 2010. november. 10.
AS
Első alkalommal láthatóak a képek a már szériaérett Range Rover Evoque-ról, mely a jövő héten debütál majd Los Angelesben.
A LEGÚJABB SZÁMUNK
Autó és Stílus
Keresd az újságárusoknál, töltsd le digitális formában vagy fizesd elő kedvezménnyel!
ELŐFIZETÉS
Autó és Stílus előfizetés
DIGITÁLIS MAGAZIN
Autó és Stílus digitális magazin

Autó és Stílus digitális magazin
Bezár
Bezár
Bezár
Bezár
Bezár
Bezár