Lexus
Legfrissebb anyag: 2021. június. 15.
Lexus fórum
Hírek, 2021. június. 14.
AS
A Lexus bemutatta a középső szabadidő-autójának második generációját, és az új NX a hibrid mellett plug-in hibrid változatban is kapható lesz.
Bemutató, 2017. január. 9.
AS
Bemutatta az LS ötödik generációját a Lexus a detroiti autószalonon, ugyanott, ahol 28 évvel ezelőtt ennek a modellnek az első szériájával debütált a márka. Az újdonság mindenben túltesz elődein.
Hírek, 2016. február. 22.
AS
Detroitban mutatta be lélegzetelállító formájú sportkupéját a Lexus, az LC 500 pedig a genfi autószalonon hibrid hajtáslánccal is bemutatkozik.
Bemutató, 2015. október. 28.
AS
Nagyméretű limuzin tanulmányát állította ki a tokiói autószalonon a Lexus, az LF-LC nevű koncepció pedig a kínálat csúcsán lévő LS utódját vetíti előre.
Hírek, 2015. április. 2.
AS
Bemutatkozott a Lexus középső szabadidő-terepjárójának negyedik generációja, az új RX pedig a kisebb testvéréhez hasonló éles vonalvezetést kapott.
Hírek, 2015. január. 9.
AS
Az első részletek után leleplezte sportos nagyautóját a Lexus: a turbós vagy kompresszoros konkurensekkel szemben a GS F-et V8-as szívómotorral szerelik.
Hírek, 2014. november. 20.
AS
Élekkel határolt formát kapott a Lexus legújabb tanulmányautója, az LF-C2, amely az RC hamarosan érkező kabrióváltozatát vetíti előre.
Hírek, 2014. április. 11.
AS
Bemutatkozott a Lexus kompakt szabadidő-autója, az NX, amely nem csak hibrid hajtással, hanem a márkánál elsőként turbós benzinmotorral is készül majd.
Hírek, 2014. január. 9.
AS
Máris megmutatta az RC sportkupé legerősebb változatát a Lexus: az 5 literes V8-assal szerelt F kivitelt.
Hírek, 2013. november. 4.
AS
RC néven mutatja be a Lexus az új generációs IS kupékarosszériás változatát a Tokiói Autószalonon, ahová az LF-NX crossover turbómotorral szerelt kivitelét is elviszi.
Hírek, 2013. április. 22.
AS
Immár kétféle hibrid hajtáslánc közül választhatnak az új Lexus GS vásárlói: a V6-ossal szerelt GS 450h alá megérkezett az IS-ben bemutatott négyhengeressel ellátott GS 300h.
Hírek, 2012. december. 7.
AS
Januárban ismerhetjük meg a Lexus IS harmadik generációját, az új modellből dízel nem készül, de benzines hibrid hajtása érdekes lehet.
Hírek, 2020. június. 16.
AS
A Lexus alaposan megújította a hátsókerék-hajtású sportos középkategóriás szedánját, de az IS átdolgozott változata nálunk már nem lesz kapható.
Hírek, 2016. május. 9.
AS
Már több mint egymillió hibridet értékesített a Lexus az elmúlt egy évtizedben, a japán gyártó ezzel piacvezetőnek számít a prémiummárkák között, minden második eladott hibrid luxusautó egy Lexus.
Bemutató, 2016. január. 14.
AS
Egy korábbi tanulmányautója alapján LC 500 néven lélegzetelállító formájú sportkupét mutatott be a detroiti autószalonon a Lexus, az újdonság hamarosan gyártásba kerül.
Hírek, 2015. október. 7.
AS
Kartonpapírból állították össze a Lexus középkategóriás modelljét, az IS életnagyságú makettje pedig nemcsak lenyűgözően valósághű, de vezethető is.
Hírek, 2015. március. 6.
AS
Minden eddiginél kisebb modellt mutatott be a Lexus a genfi autószalonon. A három és fél méternél is rövidebb LF-SA egyelőre csak tanulmányautó.
Hírek, 2014. december. 18.
AS
Már néhány részlete látható annak az autónak, amely a BMW M5 egyik legkomolyabb ellenfelének ígérkezik: hamarosan bemutatkozik a Lexus GS F.
Hírek, 2014. november. 12.
AS
Nyitott tetős modell prototípusát leplezi le a Lexus a közelgő Los Angeles-i Autószalonon, az LF-C2 névre keresztelt koncepcióból egyelőre csak egy körvonalat mutattak meg.
Hírek, 2014. január. 21.
AS
Pontosan 25 évvel ezelőtt, a detroiti autószalonon mutatta be a BMW és a Mercedes-Benz azóta is legnagyobb ellenfelét a Toyota.
Hírek, 2013. november. 14.
AS
A kizárólag hibrid hajtással kapható CT jövő héten bemutatkozó modellfrissített változatáról közzétette az első képeket a Lexus.
Hírek, 2013. szeptember. 4.
AS
Kompakt crossover modellt készített a Lexus, az LF-NX névre keresztelt tanulmányautót a Frankfurti Autószalonon mutatják be.
Hírek, 2013. január. 10.
AS
Detroitban az autószalonon leplezi le a Lexus az IS új generációját, amelyről megjelentek az első képek: az autó a középkategória leglátványosabb képviselője lesz.
Hírek, 2012. július. 30.
AS
A Lexus legnagyobb modelljén is megjelenik a japán luxusmárka új arculata: a megújult LS első fotói már megjelentek az interneten.
A LEGÚJABB SZÁMUNK
Autó és Stílus
Keresd az újságárusoknál, töltsd le digitális formában vagy fizesd elő kedvezménnyel!
ELŐFIZETÉS
Autó és Stílus előfizetés
DIGITÁLIS MAGAZIN
Autó és Stílus digitális magazin

Autó és Stílus digitális magazin
Blog korábbi hírei
Bezár
Bezár
Bezár
Bezár
Bezár
Bezár