Lexus
Legfrissebb anyag: 2020. június. 16.
Lexus fórum
Hírek, 2020. június. 16.
AS
A Lexus alaposan megújította a hátsókerék-hajtású sportos középkategóriás szedánját, de az IS átdolgozott változata nálunk már nem lesz kapható.
Hírek, 2016. május. 9.
AS
Már több mint egymillió hibridet értékesített a Lexus az elmúlt egy évtizedben, a japán gyártó ezzel piacvezetőnek számít a prémiummárkák között, minden második eladott hibrid luxusautó egy Lexus.
Bemutató, 2016. január. 14.
AS
Egy korábbi tanulmányautója alapján LC 500 néven lélegzetelállító formájú sportkupét mutatott be a detroiti autószalonon a Lexus, az újdonság hamarosan gyártásba kerül.
Hírek, 2015. október. 7.
AS
Kartonpapírból állították össze a Lexus középkategóriás modelljét, az IS életnagyságú makettje pedig nemcsak lenyűgözően valósághű, de vezethető is.
Hírek, 2015. március. 6.
AS
Minden eddiginél kisebb modellt mutatott be a Lexus a genfi autószalonon. A három és fél méternél is rövidebb LF-SA egyelőre csak tanulmányautó.
Hírek, 2014. december. 18.
AS
Már néhány részlete látható annak az autónak, amely a BMW M5 egyik legkomolyabb ellenfelének ígérkezik: hamarosan bemutatkozik a Lexus GS F.
Hírek, 2014. november. 12.
AS
Nyitott tetős modell prototípusát leplezi le a Lexus a közelgő Los Angeles-i Autószalonon, az LF-C2 névre keresztelt koncepcióból egyelőre csak egy körvonalat mutattak meg.
Hírek, 2014. január. 21.
AS
Pontosan 25 évvel ezelőtt, a detroiti autószalonon mutatta be a BMW és a Mercedes-Benz azóta is legnagyobb ellenfelét a Toyota.
Hírek, 2013. november. 14.
AS
A kizárólag hibrid hajtással kapható CT jövő héten bemutatkozó modellfrissített változatáról közzétette az első képeket a Lexus.
Hírek, 2013. szeptember. 4.
AS
Kompakt crossover modellt készített a Lexus, az LF-NX névre keresztelt tanulmányautót a Frankfurti Autószalonon mutatják be.
Hírek, 2013. január. 10.
AS
Detroitban az autószalonon leplezi le a Lexus az IS új generációját, amelyről megjelentek az első képek: az autó a középkategória leglátványosabb képviselője lesz.
Hírek, 2012. július. 30.
AS
A Lexus legnagyobb modelljén is megjelenik a japán luxusmárka új arculata: a megújult LS első fotói már megjelentek az interneten.
Bemutató, 2017. január. 9.
AS
Bemutatta az LS ötödik generációját a Lexus a detroiti autószalonon, ugyanott, ahol 28 évvel ezelőtt ennek a modellnek az első szériájával debütált a márka. Az újdonság mindenben túltesz elődein.
Hírek, 2016. február. 22.
AS
Detroitban mutatta be lélegzetelállító formájú sportkupéját a Lexus, az LC 500 pedig a genfi autószalonon hibrid hajtáslánccal is bemutatkozik.
Bemutató, 2015. október. 28.
AS
Nagyméretű limuzin tanulmányát állította ki a tokiói autószalonon a Lexus, az LF-LC nevű koncepció pedig a kínálat csúcsán lévő LS utódját vetíti előre.
Hírek, 2015. április. 2.
AS
Bemutatkozott a Lexus középső szabadidő-terepjárójának negyedik generációja, az új RX pedig a kisebb testvéréhez hasonló éles vonalvezetést kapott.
Hírek, 2015. január. 9.
AS
Az első részletek után leleplezte sportos nagyautóját a Lexus: a turbós vagy kompresszoros konkurensekkel szemben a GS F-et V8-as szívómotorral szerelik.
Hírek, 2014. november. 20.
AS
Élekkel határolt formát kapott a Lexus legújabb tanulmányautója, az LF-C2, amely az RC hamarosan érkező kabrióváltozatát vetíti előre.
Hírek, 2014. április. 11.
AS
Bemutatkozott a Lexus kompakt szabadidő-autója, az NX, amely nem csak hibrid hajtással, hanem a márkánál elsőként turbós benzinmotorral is készül majd.
Hírek, 2014. január. 9.
AS
Máris megmutatta az RC sportkupé legerősebb változatát a Lexus: az 5 literes V8-assal szerelt F kivitelt.
Hírek, 2013. november. 4.
AS
RC néven mutatja be a Lexus az új generációs IS kupékarosszériás változatát a Tokiói Autószalonon, ahová az LF-NX crossover turbómotorral szerelt kivitelét is elviszi.
Hírek, 2013. április. 22.
AS
Immár kétféle hibrid hajtáslánc közül választhatnak az új Lexus GS vásárlói: a V6-ossal szerelt GS 450h alá megérkezett az IS-ben bemutatott négyhengeressel ellátott GS 300h.
Hírek, 2012. december. 7.
AS
Januárban ismerhetjük meg a Lexus IS harmadik generációját, az új modellből dízel nem készül, de benzines hibrid hajtása érdekes lehet.
Hírek, 2012. március. 21.
AS
A GS és az RX után az LS is megkaphatja a Lexus új formai elemének kitalált sokszögletű krómozott hűtőmaszkot, erről egy előzetes kép árulkodik.
Legfrissebb fórumbejegyzések
Blog korábbi hírei
Bezár
Bezár
Bezár
Bezár
Bezár
Bezár