Ügyintézés
Legfrissebb anyag: 2015. október. 8.
Ügyintézés fórum
Hírek, 2015. október. 8.
AS
Mindenki számára elérhetővé vált az online gépjárműadat-lekérdező szolgáltatás, aminek segítségével meggyőződhetünk az autók futásteljesítményéről.
Hírek, 2012. január. 20.
AS
Még szerencse, de mi előre megmondtuk! A tárcák a rendszámok több lépcsőben és önkéntes alapon megvalósuló cseréjének lehetőségét vizsgálják, egyidejű csere kötelező elrendeléséről nincs szó – közölte a Nemzeti Fejlesztési Minisztérium.
Hírek, 2011. december. 2.
AS
Tavaszra már sokkal több autós válthatja ki robogóval a városi autózást, mivel egy most életbe lépett rendeletmódosítás szerint egy nap alatt szerezhető hozzá engedély a B kategóriás jogosítvány mellé.
Egyéb, 2011. május. 17.
AS
Összegyűjtöttük a legfontosabb dokumentumokat, űrlapokat melyekre egy autósnak szüksége lehet.
Hírek, 2011. május. 17.
AS
Az eredetvizsgálat díjának visszafizetésének módjában azért én találnék kivetnivalót.
Hírek, 2013. január. 11.
AS
Idén októbertől több ügyet is egyszerűbb eljárásban intézhetnek az autósok, könnyebb lesz például a forgalomból való ideiglenes kivonás, az elveszett rendszám vagy jogosítvány pótlása – bemutatjuk a változásokat.
Hírek, 2012. január. 19.
AS
Egy tervezett, és kötelezővé tett rendszámcseréről szólnak a hírek – írja a hvg.hu. Sok értelmét nem látjuk, de figyeljünk, ettől még igaz lehet!
Hírek, 2011. június. 14.
AS
A Nemzeti Együttműködés kormánya a jelek szerint együtt akar működni az autós társadalommal. (Ez jó, erre vártunk!) Legalábbis annak szimpatikusabb – vásárló - részével, és hadat üzen a neppereknek. (Van belőlük szép számmal, hivatalosnak látszó szinteken is!) Ezért létrehoznak egy központi adatbázist, ahol rögzítik az autók futásteljesítményét.
Hírek, 2011. május. 17.
AS
Tóth Lajos panaszát idézzük: „Van egy öreg autóm. Nem szeretnék már költeni rá. Vettem egy újabb típust, ugyanolyan márkát. A régit ki szeretném vonatni a forgalomból, majd a garázsban kiszelergetni belőle azokat, amire estleg szükségem van az újabb kocsihoz...”
A LEGÚJABB SZÁMUNK
Autó és Stílus
Keresd az újságárusoknál, töltsd le digitális formában vagy fizesd elő kedvezménnyel!
ELŐFIZETÉS
Autó és Stílus előfizetés
DIGITÁLIS MAGAZIN
Autó és Stílus digitális magazin

Autó és Stílus digitális magazin
Bezár
Bezár
Bezár
Bezár
Bezár
Bezár