Maserati
Legfrissebb anyag: 2020. április. 24.
Maserati fórum
Hírek, 2016. június. 17.
AS
A Maserati sikerének alapja a Quattroporte, amely mostantól megújultan folytatja pályafutását: az eltalált forma nem változik, csak kisebb módosításokra kell számítanunk.
Hírek, 2014. március. 5.
AS
A márka alapítójáról nevezte el legújabb tanulmányautóját a Maserati, a V8-as szívómotorral hajtott Alfieri a genfi autószalon egyik legszebb modellje.
Hírek, 2012. november. 6.
AS
Megmutatta az első képeket a Quattroporte új generációjáról a Maserati, a műszaki részletekről azonban egyelőre semmit sem árultak el.
Videó, 2011. július. 19.
AS
Maserati Shamal, Mercedes Boschert, Sbarro Chrono 3.5 – tudósítás az 1990-es Genfi Autószalonról az Autó2 egyik régi adásában.
Hírek, 2011. június. 7.
AS
Kollégánk, Vida János Kiss Norbert nyakába önti a pezsgőt, nem véletlenül: mindketten a dobogó tetejére állhattak a Trofeo Maserati hungaroringi futamán.
Hírek, 2010. október. 6.
AS
Egy negyedik típus bemutatására készül a Maserati: a négyajtós limuzin kisebb lenne, mint a Quattroporte, és a BMW M5 ellenfele lehet.
Hírek, 2010. szeptember. 20.
AS
Hírek, 2016. február. 23.
AS
A konkurensek sikerét megirigyelve a Maserati is bemutatta a márka első szabadidő-terepjáróját, amely hathengeres, turbós motorokkal kerül gyártásba.
Hírek, 2013. április. 9.
AS
Formája és technikája alapján is a Quattroporte kistestvére lesz az új négyajtós Ghibli, a sportos limuzinnal a német prémiummárkáknak állít ellenfelet a Maserati.
Hírek, 2011. szeptember. 13.
AS
Hamarosan ellenfelet kaphat a Porsche Cayenne: két éven belül megkezdődik a Maserati Kubang sorozatgyártása.
Hírek, 2011. június. 21.
AS
Nézze meg a Trofeo Maserati hungaroringi versenyén készült belsőkamerás felvételt kollégánk, Vida János futamáról az Autó és Stílus autójában!
Hírek, 2011. június. 3.
AS
A hétvégi WTCC túraautó-világbajnokság betétfutamán, a Trofeo Maserati márkakupán állt rajthoz az Autó és Stílus színeiben kollégánk, Vida János.
Legfrissebb fórumbejegyzések
Bezár
Bezár
Bezár
Bezár
Bezár
Bezár