Maserati
Legfrissebb anyag: 2022. augusztus. 17.
Maserati fórum
Hírek, 2022. augusztus. 17.
AS
Újabb modellel bővítette a kínálatát a Maserati, megérkezett a budapesti bemutatóterembe a Grecale, amelynek érdekessége, hogy hathengeres Trofeo és elektromos Folgore változatban is kapható lesz.
Hírek, 2016. június. 17.
AS
A Maserati sikerének alapja a Quattroporte, amely mostantól megújultan folytatja pályafutását: az eltalált forma nem változik, csak kisebb módosításokra kell számítanunk.
Hírek, 2014. március. 5.
AS
A márka alapítójáról nevezte el legújabb tanulmányautóját a Maserati, a V8-as szívómotorral hajtott Alfieri a genfi autószalon egyik legszebb modellje.
Hírek, 2012. november. 6.
AS
Megmutatta az első képeket a Quattroporte új generációjáról a Maserati, a műszaki részletekről azonban egyelőre semmit sem árultak el.
Videó, 2011. július. 19.
AS
Maserati Shamal, Mercedes Boschert, Sbarro Chrono 3.5 – tudósítás az 1990-es Genfi Autószalonról az Autó2 egyik régi adásában.
Hírek, 2011. június. 7.
AS
Kollégánk, Vida János Kiss Norbert nyakába önti a pezsgőt, nem véletlenül: mindketten a dobogó tetejére állhattak a Trofeo Maserati hungaroringi futamán.
Hírek, 2010. október. 6.
AS
Egy negyedik típus bemutatására készül a Maserati: a négyajtós limuzin kisebb lenne, mint a Quattroporte, és a BMW M5 ellenfele lehet.
Hírek, 2010. szeptember. 20.
AS
Hírek, 2020. augusztus. 11.
AS
További kategóriák
A Levante után a Maserati két szedánja, a Ghibli és a Quattroporte is megjelent a sportos Trofeo változatban, ami a Ferraritól származó motort kap.
Hírek, 2016. február. 23.
AS
A konkurensek sikerét megirigyelve a Maserati is bemutatta a márka első szabadidő-terepjáróját, amely hathengeres, turbós motorokkal kerül gyártásba.
Hírek, 2013. április. 9.
AS
Formája és technikája alapján is a Quattroporte kistestvére lesz az új négyajtós Ghibli, a sportos limuzinnal a német prémiummárkáknak állít ellenfelet a Maserati.
Hírek, 2011. szeptember. 13.
AS
Hamarosan ellenfelet kaphat a Porsche Cayenne: két éven belül megkezdődik a Maserati Kubang sorozatgyártása.
Hírek, 2011. június. 21.
AS
Nézze meg a Trofeo Maserati hungaroringi versenyén készült belsőkamerás felvételt kollégánk, Vida János futamáról az Autó és Stílus autójában!
Hírek, 2011. június. 3.
AS
A hétvégi WTCC túraautó-világbajnokság betétfutamán, a Trofeo Maserati márkakupán állt rajthoz az Autó és Stílus színeiben kollégánk, Vida János.
A LEGÚJABB SZÁMUNK
Autó és Stílus
Keresd az újságárusoknál, töltsd le digitális formában vagy fizesd elő kedvezménnyel!
ELŐFIZETÉS
Autó és Stílus előfizetés
DIGITÁLIS MAGAZIN
Autó és Stílus digitális magazin

Autó és Stílus digitális magazin
Bezár
Bezár
Bezár
Bezár
Bezár
Bezár