Segítségnyújtás
Legfrissebb anyag: 2014. július. 24.
Hírek, 2014. július. 24.
AS
A magyarországi autósok segítőkészségét tesztelte a Goodyear azzal, hogy megszámolta: hányan állnának meg segíteni egy lerobbant autó mellett álló, kerékcserével bajlódó hölgy láttán.
Hírek, 2012. május. 10.
AS
1887. május 15-én kezdődött a magyarországi szervezett életmentés, ebből az alkalomból régi és új mentőautókat bemutató kiállítást nyitottak Budapesten, a Kossuth téren.
Hírek, 2011. augusztus. 24.
AS
Segítségkérést színlelve próbáltak átverni autósokat német rendszámú Mercedesből a magyar autópályákon, lebukásuk után üldözés és baleset vetett véget a pályafutásuknak.
Hírek, 2011. május. 17.
AS
Autós szakszervezetünk próbaüzeme a végéhez közeledik. Tapasztaltuk, hogy van gond bőven, és azt is, hogy amint azt előre is sejtettük, ezeknek az intézéséhez nem elég önkéntesek felajánlását várni, hanem egy ütőképes csapatot is fel kell építeni. Addig is, amíg ez megtörténik, a próbaperek helyett olyan ügyeket kívánunk megoldani, amihez elegendő néhány lelkes ember gondolata és összefogása.
Hírek, 2012. június. 21.
AS
A közúti balesetek hatvan százaléka nyáron következik be az Europ Assistance szerint, ám assistance szolgáltatásuk nem csak ekkor érvényes: önhiba esetén is segítenek.
Hírek, 2011. december. 14.
AS
A Fiat Magyarország Kft. ügyvezető igazgatója bejelentette: 2011. december 31-én véget ér a Fiat és a Magyar Autóklub együttműködése. Az országúti segítségnyújtás feladatát az év végétől az új autók vonatkozásában az Europ Assistance veszi át a „sárga angyaloktól”.
Hírek, 2011. június. 17.
AS
Megszűnik a 104-es, a 105-ös és a 107-es segélyhívó, minden sürgősségi telefon a 112-esre futna be - ezt tervezi az index.hu híradása szerint a kormány. Igaz, ez a szám már ma is működik, de az ötmilliárd forintból jövő év végéig megvalósuló fejlesztés után lehetővé válna a hívás földrajzi helyszínének meghatározása is.
A LEGÚJABB SZÁMUNK
Autó és Stílus
Keresd az újságárusoknál, töltsd le digitális formában vagy fizesd elő kedvezménnyel!
ELŐFIZETÉS
Autó és Stílus előfizetés
DIGITÁLIS MAGAZIN
Autó és Stílus digitális magazin

Autó és Stílus digitális magazin
Bezár
Bezár
Bezár
Bezár
Bezár
Bezár