Közlekedési bírság
Legfrissebb anyag: 2015. március. 27.
Hírek, 2015. március. 27.
AS
A tesztüzem után már élesben működik a közúti intelligens kamerahálózat első 160 egysége, a sebességtúllépésekért már büntetést szabnak ki.
Hírek, 2014. január. 28.
AS
Önkormányzatok támogatásával az intézkedéseket rögzítő kamerákat szereltek a csongrádi rendőrkapitányság szolgálati járműveibe, később más városokban is ilyen eszközök kerülnek a járőrautókba.
Hírek, 2012. augusztus. 28.
AS
Módosította a KRESZ-t a kormány, a változások közt a várakozási tilalom enyhítése, a lézerblokkolók betiltása és az autópályákon alkalmazandó biztonsági folyosó is szerepel.
Hírek, 2012. április. 24.
AS
A jelenleg hatályos KRESZ gyökeres felülvizsgálatát javasolta egy Fidesz-képviselő, álláspontja szerint túlszabályozott lett a rendszer, és a szankciók is túl szigorúvá váltak.
Hírek, 2011. december. 5.
AS
Át kell dolgoznia a gyorshajtási bírság elleni biztosítását a Közlekedési Biztosító Egyesületnek (KÖBE), mivel az a jó erkölcsbe ütközik – közölte határozatát a Pénzügyi Szervezetek Állami Felügyelete (PSZÁF).
Hírek, 2011. július. 1.
AS
Július 1-jétől változik a közúti közlekedési szabályszegések bírságolási rendszere, egyes szabályszegések szigorúbb elbírálás alá esnek, illetve több, úgynevezett előéleti pontot jelentenek.
Hírek, 2015. február. 5.
AS
Megkezdte annak a kamerás rendszernek a tesztelését a rendőrség, amely nemcsak a sebességtúllépést figyeli, hanem az autósok egyéb szabálytalanságait is rögzíti majd.
Hírek, 2013. március. 13.
AS
Az utóbbi időben több autóst is 130 km/óra feletti sebességnél fényképeztek le lakott területen a rendőrség traffipax készülékei, a rekorder Miskolc belvárosában száguldott 137-tel.
Hírek, 2012. július. 17.
AS
Csökkentené a közlekedési bírságok összegeit és betiltaná a lézerblokkolót is az a kormányrendelet-tervezet, amely hamarosan a parlament elé kerül.
Hírek, 2012. április. 12.
AS
Jogszabály-módosítás fogja egyértelműen tiltani a rendőrségi mérőberendezések zavarását és előjelzését is, sőt még az autóban tartásuk is tilos lesz – írja a Totalcar. A részleteket azonban még nem dolgozták ki.
Hírek, 2011. július. 7.
AS
Az európai uniós tagállamok hamarosan közvetlenül megoszthatják egymással a gépjárművek regisztrációs adatait annak érdekében, hogy a külföldön elkövetett közlekedési szabálysértések ne maradhassanak büntetlenül.
Egyéb, 2011. június. 7.
AS
Érdekes cikket olvastam az origo.hu-n Lencsés Csabától. Elkísérte a rendőröket egy sebességmérő akcióra. Ezalatt futott bele az ellenőrzésbe egy Porsche Panamera, ami ismerős volt a rendőröknek, sokszor bemérték már, de még soha nem büntették meg, mert szlovák rendszámmal futott.
A LEGÚJABB SZÁMUNK
Autó és Stílus
Keresd az újságárusoknál, töltsd le digitális formában vagy fizesd elő kedvezménnyel!
ELŐFIZETÉS
Autó és Stílus előfizetés
DIGITÁLIS MAGAZIN
Autó és Stílus digitális magazin

Autó és Stílus digitális magazin
Bezár
Bezár
Bezár
Bezár
Bezár
Bezár