Közlekedési bírság
Legfrissebb anyag: 2015. március. 27.
Hírek, 2015. március. 27.
AS
A tesztüzem után már élesben működik a közúti intelligens kamerahálózat első 160 egysége, a sebességtúllépésekért már büntetést szabnak ki.
Hírek, 2014. január. 28.
AS
Önkormányzatok támogatásával az intézkedéseket rögzítő kamerákat szereltek a csongrádi rendőrkapitányság szolgálati járműveibe, később más városokban is ilyen eszközök kerülnek a járőrautókba.
Hírek, 2012. augusztus. 28.
AS
Módosította a KRESZ-t a kormány, a változások közt a várakozási tilalom enyhítése, a lézerblokkolók betiltása és az autópályákon alkalmazandó biztonsági folyosó is szerepel.
Hírek, 2012. április. 24.
AS
A jelenleg hatályos KRESZ gyökeres felülvizsgálatát javasolta egy Fidesz-képviselő, álláspontja szerint túlszabályozott lett a rendszer, és a szankciók is túl szigorúvá váltak.
Hírek, 2011. december. 5.
AS
Át kell dolgoznia a gyorshajtási bírság elleni biztosítását a Közlekedési Biztosító Egyesületnek (KÖBE), mivel az a jó erkölcsbe ütközik – közölte határozatát a Pénzügyi Szervezetek Állami Felügyelete (PSZÁF).
Hírek, 2011. július. 1.
AS
Július 1-jétől változik a közúti közlekedési szabályszegések bírságolási rendszere, egyes szabályszegések szigorúbb elbírálás alá esnek, illetve több, úgynevezett előéleti pontot jelentenek.
Hírek, 2015. február. 5.
AS
Megkezdte annak a kamerás rendszernek a tesztelését a rendőrség, amely nemcsak a sebességtúllépést figyeli, hanem az autósok egyéb szabálytalanságait is rögzíti majd.
Hírek, 2013. március. 13.
AS
Az utóbbi időben több autóst is 130 km/óra feletti sebességnél fényképeztek le lakott területen a rendőrség traffipax készülékei, a rekorder Miskolc belvárosában száguldott 137-tel.
Hírek, 2012. július. 17.
AS
Csökkentené a közlekedési bírságok összegeit és betiltaná a lézerblokkolót is az a kormányrendelet-tervezet, amely hamarosan a parlament elé kerül.
Hírek, 2012. április. 12.
AS
Jogszabály-módosítás fogja egyértelműen tiltani a rendőrségi mérőberendezések zavarását és előjelzését is, sőt még az autóban tartásuk is tilos lesz – írja a Totalcar. A részleteket azonban még nem dolgozták ki.
Hírek, 2011. július. 7.
AS
Az európai uniós tagállamok hamarosan közvetlenül megoszthatják egymással a gépjárművek regisztrációs adatait annak érdekében, hogy a külföldön elkövetett közlekedési szabálysértések ne maradhassanak büntetlenül.
Egyéb, 2011. június. 7.
AS
Érdekes cikket olvastam az origo.hu-n Lencsés Csabától. Elkísérte a rendőröket egy sebességmérő akcióra. Ezalatt futott bele az ellenőrzésbe egy Porsche Panamera, ami ismerős volt a rendőröknek, sokszor bemérték már, de még soha nem büntették meg, mert szlovák rendszámmal futott.
Legfrissebb fórumbejegyzések
Közlekedési bírság
2012. április. 14.
Szerintem szándékos a félreveztés. Ezt azért gondolom, mert egyszer egy tévé műsorban hallottam egy erre utaló félmondatot talányos befejezéssel, majd egy közterület felügyeleő...
Közlekedési bírság
2011. június. 2.
Üdvözlök mindenkit ! Bár nem közlekedési, de bírság : a tréleren szállított működésképtelen autóm rendszámát lefotózva bírságot kaptam ! Jogos a bírság ? Tisztelettel : MN
Bezár
Bezár
Bezár
Bezár
Bezár
Bezár