Programajánlat
Legfrissebb anyag: 2022. február. 15.
Hírek, 2022. február. 15.
AS
Idén is autót lehet nyerni az Automobil és Tuning Show belépőjegyével, méghozzá nem akármilyet: egy egyedi tuningolt Mazda MX-5-öt vihet haza a kiállítás egyik látogatója.
Hírek, 2015. október. 8.
AS
Hatodik alkalommal rajtol a Porsche Tíz Torony Túra, az összesen 62 Porschéből és néhány egyéb veterán autóból álló mezőny a Várkert bazár előtt is felvonul.
Hírek, 2015. július. 16.
AS
Szeptember elején ismét kamionversenyt rendeznek a Hungaroringen, a koncerttel színesített futamok esélyese a címvédő Európa-bajnok Kiss Norbi, aki jelenleg is vezeti a tabellát.
Hírek, 2014. május. 16.
AS
Családi napot rendez az Opel a Hungaroringen, a különleges sport- és versenyautókon kívül az idei év sztárja a Monza tanulmányautó lesz.
Hírek, 2014. április. 29.
AS
Május elsején ismét megrendezik a Nagy Futamot Budapest belvárosában: ezúttal még hosszabb pályával, még több autóval, még izgalmasabb programmal készültek a szervezők.
Hírek, 2013. szeptember. 20.
AS
Második alkalommal rendez Golf-találkozót a Hungaroringen a Volkswagen, ahol bemutatkozik a hetes Golf GTI és Variant változata. Az eseményre több mint kétezer Golfot várnak, és egy Guinness-rekord megdöntését is tervezik.
Hírek, 2016. május. 11.
AS
Harmadik alkalommal rendezik meg a klasszikus autók szépségversenyét a Balatonnál, a füredi Concours d’Elegance főtámogatója a százéves évfordulóját ünneplő BMW.
Hírek, 2015. szeptember. 17.
AS
Szeptember 19-én negyedik alkalommal rendeznek nagyszabású Volkswagen-találkozót a Hungaroringen, a számos típust felvonultató eseményen egy Golf kabriót lehet nyerni.
Beszámoló, 2014. szeptember. 12.
AS
Szeptember végén harmadik alkalommal kerül sor nagyszabású Volkswagen-találkozóra a Hungaroringen, ennek előzeteseként hihetetlen állapotú régi Golfot és Transportert próbálhattunk ki.
Hírek, 2014. május. 9.
AS
Rekordszámú résztvevővel, mintegy 120 autóval rajtol a hétvégén a hetedik Balaton Classic mezőnye Balatonalmádiból, a veteránautók pénteken és szombaton bejárják a Balaton-felvidéket.
Hírek, 2013. október. 30.
AS
November 7-9. között egyszerre két járműipari szakkiállítást szerveznek a Hungexpón: a most először megtartott Automotive Hungary a magyar autógyártás teljes spektrumát vonultatja fel, az immár hagyományos Autótechnika pedig hazánk járműfenntartó-iparát mutatja be.
Hírek, 2011. július. 1.
AS
A WTCC után ismét újabb ingyenes autóverseny-hétvégét tartanak a Hungaroringen, idén ötödik alkalommal érkezik hozzánk a World Series by Renault.
A LEGÚJABB SZÁMUNK
Autó és Stílus
Keresd az újságárusoknál, töltsd le digitális formában vagy fizesd elő kedvezménnyel!
ELŐFIZETÉS
Autó és Stílus előfizetés
DIGITÁLIS MAGAZIN
Autó és Stílus digitális magazin

Autó és Stílus digitális magazin
Bezár
Bezár
Bezár
Bezár
Bezár
Bezár