Programajánlat
Legfrissebb anyag: 2016. július. 6.
Hírek, 2016. május. 11.
AS
Harmadik alkalommal rendezik meg a klasszikus autók szépségversenyét a Balatonnál, a füredi Concours d’Elegance főtámogatója a százéves évfordulóját ünneplő BMW.
Hírek, 2015. szeptember. 17.
AS
Szeptember 19-én negyedik alkalommal rendeznek nagyszabású Volkswagen-találkozót a Hungaroringen, a számos típust felvonultató eseményen egy Golf kabriót lehet nyerni.
Beszámoló, 2014. szeptember. 12.
AS
Szeptember végén harmadik alkalommal kerül sor nagyszabású Volkswagen-találkozóra a Hungaroringen, ennek előzeteseként hihetetlen állapotú régi Golfot és Transportert próbálhattunk ki.
Hírek, 2014. május. 9.
AS
Rekordszámú résztvevővel, mintegy 120 autóval rajtol a hétvégén a hetedik Balaton Classic mezőnye Balatonalmádiból, a veteránautók pénteken és szombaton bejárják a Balaton-felvidéket.
Hírek, 2013. október. 30.
AS
November 7-9. között egyszerre két járműipari szakkiállítást szerveznek a Hungexpón: a most először megtartott Automotive Hungary a magyar autógyártás teljes spektrumát vonultatja fel, az immár hagyományos Autótechnika pedig hazánk járműfenntartó-iparát mutatja be.
Hírek, 2011. július. 1.
AS
A WTCC után ismét újabb ingyenes autóverseny-hétvégét tartanak a Hungaroringen, idén ötödik alkalommal érkezik hozzánk a World Series by Renault.
Hírek, 2015. október. 8.
AS
Hatodik alkalommal rajtol a Porsche Tíz Torony Túra, az összesen 62 Porschéből és néhány egyéb veterán autóból álló mezőny a Várkert bazár előtt is felvonul.
Hírek, 2015. július. 16.
AS
Szeptember elején ismét kamionversenyt rendeznek a Hungaroringen, a koncerttel színesített futamok esélyese a címvédő Európa-bajnok Kiss Norbi, aki jelenleg is vezeti a tabellát.
Hírek, 2014. május. 16.
AS
Családi napot rendez az Opel a Hungaroringen, a különleges sport- és versenyautókon kívül az idei év sztárja a Monza tanulmányautó lesz.
Hírek, 2014. április. 29.
AS
Május elsején ismét megrendezik a Nagy Futamot Budapest belvárosában: ezúttal még hosszabb pályával, még több autóval, még izgalmasabb programmal készültek a szervezők.
Hírek, 2013. szeptember. 20.
AS
Második alkalommal rendez Golf-találkozót a Hungaroringen a Volkswagen, ahol bemutatkozik a hetes Golf GTI és Variant változata. Az eseményre több mint kétezer Golfot várnak, és egy Guinness-rekord megdöntését is tervezik.
Legfrissebb fórumbejegyzések
Bezár
Bezár
Bezár
Bezár
Bezár
Bezár