Mazda
Legfrissebb anyag: 2020. június. 22.
Mazda fórum
Hírek, 2020. június. 22.
AS
A Mazda eddig is gyártott már pick-upot, a BT-50 új generációja azonban már teljes egészében japán technikára épül.
Hírek, 2017. február. 1.
AS
Bemutatta a CX-5 második generációját a Mazda, a szabadidő-terepjáró az elődje receptje szerint készült, és szinte minden téren továbbfejlődött.
Hírek, 2015. november. 4.
AS
Gyári tuning segítségével még könnyebb változatokat készített a negyedik generációs MX-5-ből a Mazda, a Spyder és Speedster azonban valószínűleg nem kerül gyártásba.
Hírek, 2015. október. 9.
AS
Sportautót mutat be a Mazda az októberi Tokiói Autószalonon, az újdonságról egy sejtelmes képet már közzétett a japán gyártó.
Hírek, 2015. augusztus. 8.
AS
Szabadidő-autó tanulmányát mutatja be a Frankfurti Autószalonon a Mazda, a Koeru szériaváltozata tovább gazdagítaná a japán gyártó kínálatát.
Hírek, 2015. április. 2.
AS
Club néven mutatta be az új MX-5 még sportosabb változatát a Mazda, a kis roadster ezzel még vonzóbb sportkocsivá vált.
Hírek, 2014. november. 24.
AS
További kategóriák
Modellfrissítésnek vetette alá két középkategóriás típusát a Mazda: új formával, jobb minőségű belsővel és még több extrával jön a Mazda6 és a CX-5.
Hírek, 2014. november. 3.
AS
Kisebb szabadidő-autóval bővíti kínálatát a Mazda, a CX-3 novemberben már szériagyártásra készen mutatkozhat be.
Hírek, 2014. október. 14.
AS
Japánban már megnyerte az Év Autója díjat, az európai piacra pedig 2015 elején érkezik a Mazda2 új generációja, amelyről további részletek derültek ki.
Hírek, 2014. július. 17.
AS
Megkezdődött az új generációs Mazda2 gyártása Japánban a helyi piac számára, a sportos és takarékos kisautó európai változata később érkezik.
Hírek, 2014. május. 7.
AS
Az új generációs MX-5-öst még nem, de annak technikáját már megmutatta a Mazda, amely a népszerű roadster negyedszázados születésnapjára limitált szériával is előállt.
Hírek, 2013. augusztus. 6.
AS
A Frankfurti Autószalonon tartott premierjére saját kerekein érkezik a Mazda3 első néhány példánya, méghozzá a hirosimai gyárból. A Mazda 35 év alatt harmadszor szervezi meg a 15 ezer kilométeres megbízhatósági túrát.
Hírek, 2019. november. 21.
AS
A Mazda bemutatta az első elektromos autóját. Az MX-30 új színt visz a kategóriába, a kompakt méretű crossover karakteres, egyedi formát kapott, az RX-8 mintájára hátrafelé nyíló hátsó ajtókkal.
Hírek, 2016. július. 19.
AS
Sikeres a Mazda3 jelenlegi, harmadik generációja, ezért a japán gyártó csak apróságokon módosított a máris esedékes modellfrissítéskor.
Hírek, 2015. október. 28.
AS
RX-Vision néven mutatta be legújabb tanulmányautóját a tokiói autószalonon a Mazda, a Wankel-motoros sportkocsiból akár sorozatgyártmány is készülhet.
Hírek, 2015. október. 6.
AS
Sportosabb szabadidő-autóval egészítené ki a kínálatát a Mazda, legalábbis erre utal a Frankfurtban leleplezett Koeru tanulmányautó.
Hírek, 2015. május. 14.
AS
Technológiai megállapodást kötött két japán autógyártó, a Mazda és a Toyota együttműködése során igyekszik jobban kihasználni a két vállalat erőforrásait.
Hírek, 2014. december. 16.
AS
Táskakollekciót készíttet nem használt reklámhálójából a Mazda magyarországi importőre, az aukción megvásárolható táskákból befolyó összeget pedig jótékony célra fordítják.
Hírek, 2014. november. 20.
AS
Kompakt szabadidő-autót mutatott be Los Angelesben a Mazda, formája és kínálata alapján a jövőre érkező CX-3 nagy sikernek ígérkezik.
Hírek, 2014. október. 25.
AS
24 órán keresztül száguldott három Mazda6 egy németországi oválpályán, ezzel új sebességrekordot állítottak fel a szériagyártású dízelmotoros autók között.
Hírek, 2014. szeptember. 4.
AS
Az első széria bemutatásának huszonötödik évfordulóján leplezte le az MX-5 negyedik generációját a Mazda. Az újdonság az elődeinél is kisebb és könnyebb építésmódjával ígér utolérhetetlen vezetési élményt.
Hírek, 2014. június. 12.
AS
Az idén bemutatkozó Mazda2-ben jelenik meg a japán gyártó újonnan fejlesztett 1,5 literes dízelmotorja, amely a nagyobb Skyactiv erőforrásokban megismert technikát kapja meg.
Hírek, 2014. március. 4.
AS
A harmadik generációs Mazda2 előzetesének tekinthető a Hazumi koncepcióautó, amelyet a genfi autószalonon mutatott be a japán gyártó.
Hírek, 2013. július. 12.
AS
Az előző generációkhoz hasonlóan ezúttal is készül lépcsőshátú változat a Mazda3-ból, az újdonságról most láttak napvilágot a hivatalos információk és képek.
A LEGÚJABB SZÁMUNK
Autó és Stílus
Keresd az újságárusoknál, töltsd le digitális formában vagy fizesd elő kedvezménnyel!
ELŐFIZETÉS
Autó és Stílus előfizetés
DIGITÁLIS MAGAZIN
Autó és Stílus digitális magazin

Autó és Stílus digitális magazin
Blog korábbi hírei
Bezár
Bezár
Bezár
Bezár
Bezár
Bezár