Mazda
Legfrissebb anyag: 2019. november. 21.
Mazda fórum
Hírek, 2019. november. 21.
AS
A Mazda bemutatta az első elektromos autóját. Az MX-30 új színt visz a kategóriába, a kompakt méretű crossover karakteres, egyedi formát kapott, az RX-8 mintájára hátrafelé nyíló hátsó ajtókkal.
Hírek, 2016. július. 19.
AS
Sikeres a Mazda3 jelenlegi, harmadik generációja, ezért a japán gyártó csak apróságokon módosított a máris esedékes modellfrissítéskor.
Hírek, 2015. október. 28.
AS
RX-Vision néven mutatta be legújabb tanulmányautóját a tokiói autószalonon a Mazda, a Wankel-motoros sportkocsiból akár sorozatgyártmány is készülhet.
Hírek, 2015. október. 6.
AS
Sportosabb szabadidő-autóval egészítené ki a kínálatát a Mazda, legalábbis erre utal a Frankfurtban leleplezett Koeru tanulmányautó.
Hírek, 2015. május. 14.
AS
Technológiai megállapodást kötött két japán autógyártó, a Mazda és a Toyota együttműködése során igyekszik jobban kihasználni a két vállalat erőforrásait.
Hírek, 2014. december. 16.
AS
Táskakollekciót készíttet nem használt reklámhálójából a Mazda magyarországi importőre, az aukción megvásárolható táskákból befolyó összeget pedig jótékony célra fordítják.
Hírek, 2014. november. 20.
AS
Kompakt szabadidő-autót mutatott be Los Angelesben a Mazda, formája és kínálata alapján a jövőre érkező CX-3 nagy sikernek ígérkezik.
Hírek, 2014. október. 25.
AS
24 órán keresztül száguldott három Mazda6 egy németországi oválpályán, ezzel új sebességrekordot állítottak fel a szériagyártású dízelmotoros autók között.
Hírek, 2014. szeptember. 4.
AS
Az első széria bemutatásának huszonötödik évfordulóján leplezte le az MX-5 negyedik generációját a Mazda. Az újdonság az elődeinél is kisebb és könnyebb építésmódjával ígér utolérhetetlen vezetési élményt.
Hírek, 2014. június. 12.
AS
Az idén bemutatkozó Mazda2-ben jelenik meg a japán gyártó újonnan fejlesztett 1,5 literes dízelmotorja, amely a nagyobb Skyactiv erőforrásokban megismert technikát kapja meg.
Hírek, 2014. március. 4.
AS
A harmadik generációs Mazda2 előzetesének tekinthető a Hazumi koncepcióautó, amelyet a genfi autószalonon mutatott be a japán gyártó.
Hírek, 2013. július. 12.
AS
Az előző generációkhoz hasonlóan ezúttal is készül lépcsőshátú változat a Mazda3-ból, az újdonságról most láttak napvilágot a hivatalos információk és képek.
Hírek, 2017. február. 1.
AS
Bemutatta a CX-5 második generációját a Mazda, a szabadidő-terepjáró az elődje receptje szerint készült, és szinte minden téren továbbfejlődött.
Hírek, 2015. november. 4.
AS
Gyári tuning segítségével még könnyebb változatokat készített a negyedik generációs MX-5-ből a Mazda, a Spyder és Speedster azonban valószínűleg nem kerül gyártásba.
Hírek, 2015. október. 9.
AS
Sportautót mutat be a Mazda az októberi Tokiói Autószalonon, az újdonságról egy sejtelmes képet már közzétett a japán gyártó.
Hírek, 2015. augusztus. 8.
AS
Szabadidő-autó tanulmányát mutatja be a Frankfurti Autószalonon a Mazda, a Koeru szériaváltozata tovább gazdagítaná a japán gyártó kínálatát.
Hírek, 2015. április. 2.
AS
Club néven mutatta be az új MX-5 még sportosabb változatát a Mazda, a kis roadster ezzel még vonzóbb sportkocsivá vált.
Hírek, 2014. november. 24.
AS
További kategóriák
Modellfrissítésnek vetette alá két középkategóriás típusát a Mazda: új formával, jobb minőségű belsővel és még több extrával jön a Mazda6 és a CX-5.
Hírek, 2014. november. 3.
AS
Kisebb szabadidő-autóval bővíti kínálatát a Mazda, a CX-3 novemberben már szériagyártásra készen mutatkozhat be.
Hírek, 2014. október. 14.
AS
Japánban már megnyerte az Év Autója díjat, az európai piacra pedig 2015 elején érkezik a Mazda2 új generációja, amelyről további részletek derültek ki.
Hírek, 2014. július. 17.
AS
Megkezdődött az új generációs Mazda2 gyártása Japánban a helyi piac számára, a sportos és takarékos kisautó európai változata később érkezik.
Hírek, 2014. május. 7.
AS
Az új generációs MX-5-öst még nem, de annak technikáját már megmutatta a Mazda, amely a népszerű roadster negyedszázados születésnapjára limitált szériával is előállt.
Hírek, 2013. augusztus. 6.
AS
A Frankfurti Autószalonon tartott premierjére saját kerekein érkezik a Mazda3 első néhány példánya, méghozzá a hirosimai gyárból. A Mazda 35 év alatt harmadszor szervezi meg a 15 ezer kilométeres megbízhatósági túrát.
Hírek, 2013. július. 1.
AS
Az első kép után megjelentek a hivatalos képek a Mazda3 harmadik generációjáról, amely az első adatok szerint minden szempontból felülmúlja elődjét.
Legfrissebb fórumbejegyzések
Blog korábbi hírei
Bezár
Bezár
Bezár
Bezár
Bezár
Bezár