Mazda
Legfrissebb anyag: 2020. június. 22.
Mazda fórum
Blog legújabb hírei
Hírek, 2013. július. 1.
AS
Az első kép után megjelentek a hivatalos képek a Mazda3 harmadik generációjáról, amely az első adatok szerint minden szempontból felülmúlja elődjét.
Hírek, 2013. május. 9.
AS
Nemsokára bemutatkozik a Mazda vadonatúj kompaktja, amely külső-belső kialakításában egyaránt az eddigieknél izgalmasabb formát kap.
Hírek, 2012. szeptember. 6.
AS
Kombi karosszériával is megmutatta a Mazda6 harmadik generációját a japán gyártó, az új változat a Párizsi Autószalonon tekinthető meg.
Hírek, 2012. augusztus. 6.
AS
Még be sem mutatták, de már elindult a sorozatgyártása az új Mazda6-osnak, a modell kombi változatáról éppen ekkor, a futószalag indításakor készült egy kép.
Hírek, 2012. május. 23.
AS
Bejelentette együttműködési szándékát az Alfa Romeo és a Mazda: a két márka azonos alapokra, de önálló formával és motorral készülő hátsókerék-hajtású sportautót tervez.
Hírek, 2011. október. 27.
AS
Takeri néven mutatja be új tanulmányautóját a Mazda, amely az új középkategóriás típusának előfutára.
Teszt, 2011. július. 12.
AS
A tavalyi húszéves limitált széria után a Mazdánál idén az MX-5 csúcsmodelljével igyekeznek mindenkit levenni a lábáról, mi pedig összegyűjtöttük azt az öt érvet, miért is éri meg a 160 lóerős kivitelt választani.
Hírek, 2011. január. 19.
AS
Kompakt szabadidő-autó koncepciójával rukkol elő Genfben a Mazda. A Minagi nem csak egy kis terepjáró, hanem egy új motortechnológia előfutára is.
Hírek, 2010. november. 4.
AS
Hírek, 2010. október. 21.
AS
A Mazda egy új benzines 2-est mutatott be, mely a kategóriájában a legalacsonyabb, 3,5 literes fogyasztással rendelkezik.
Hírek, 2013. június. 21.
AS
Az interneten már megjelent az első kép az új generációs Mazda3-ról, ami azt mutatja, hogy közel a kompakt japán modell premierje.
Hírek, 2012. november. 20.
AS
Ismét megújult a Mazda legismertebb modellje, az MX-5, amelynek ezúttal nem csak a külseje, hanem a vezethetősége is változott.
Hírek, 2012. augusztus. 29.
AS
Moszkvában jelent meg a Mazda6 harmadik generációja, amely nem csak sportosabb formájú és tágasabb utasterű, de könnyebb és takarékosabb is lett elődjénél.
Hírek, 2012. július. 25.
AS
Megjelentek az első képek a Mazda6 harmadik generációjáról, amely minden eddiginél sportosabb formát kapott.
Hírek, 2011. november. 9.
AS
A nyitott tetős sportkocsik között a Mazda MX-5 már alapváltozatában is feltűnő, a Los Angeles-i autószalonra azonban elkészült egy még látványosabb Spyder kivitel.
Hírek, 2011. augusztus. 2.
AS
Nem hiábavaló próbálkozás a Mazda kompakt szabadidő-terepjárója, hiszen bár a CX-5 az utolsók közt érkezik a kategóriába, könnyebb és takarékosabb lesz riválisainál.
Hírek, 2011. március. 23.
AS
Egy brit versenyszériában való részvételhez készítették el a valaha volt legkönnyebb és leggyorsabb MX5-ös Mazdát.
Hírek, 2010. november. 18.
AS
A Shinari koncepcióval, mely tegnap mutatkozott be Los Angelesben a Mazda betekintést engedett az új dizájn részleteibe.
Hírek, 2010. november. 2.
AS
Az MX-5-ös Mazda következő generációja sok tekintetben hasonlítani fog az RX-8 koncepciójához. A fő célkitűzés a stabilitás növelése és a jobb kiegyensúlyozottság az önsúly csökkentése mellett.
A LEGÚJABB SZÁMUNK
Autó és Stílus
Keresd az újságárusoknál, töltsd le digitális formában vagy fizesd elő kedvezménnyel!
ELŐFIZETÉS
Autó és Stílus előfizetés
DIGITÁLIS MAGAZIN
Autó és Stílus digitális magazin
Legfrissebb fórumbejegyzések
Bezár
Bezár
Bezár
Bezár
Bezár
Bezár