Politika
Legfrissebb anyag: 2013. szeptember. 20.
Hírek, 2013. szeptember. 20.
AS
Csütörtökön késő délután jött Hende Csaba, ide hozzánk, Nógrádba, és a házamtól 15 kilométerre látványos balesetet szenvedett. A sérültek állapota szerencsére nem súlyos, így rátérhetek a tanulságok levonására, mert ez a történet mindent visz. Ennyi buta autós ilyen kis helyen régen volt együtt.
Hírek, 2012. május. 10.
AS
Fegyelmi eljárásban harmincezer forintos pénzbírásággal sújtották a belügyminiszter szolgálati autójának sofőrjét, mert jogosulatlanul használta a képviselői irodaház előtti parkoló egyik, mozgássérültek számára fenntartott helyét.
Hírek, 2012. május. 9.
AS
Elismerte a belügyminiszter, az ő szolgálati autója az, amelyről a Jobbik fényképeket mutatott be a sajtónak, bizonyítékául annak, hogy egy kormányzati politikus gépkocsija jogosulatlanul használta a Képviselői Irodaház előtti parkoló egyik mozgássérültek számára fenntartott helyét.
Hírek, 2012. február. 13.
AS
Az egyre pusztuló úthálózat karbantartására évek óta nem szántak ilyen keveset, mint idén: a költségvetés egyetlen forintot sem ad. A finanszírozásban tátongó lyukak betömésében minden korábbinál többet várnak az autósoktól – írja a Népszabadság.
Hírek, 2012. január. 30.
AS
Természetesen az illetékesek cáfolják, hogy be akarnák vezetni a fővárosi úthasználati díjat. Tarlós azt sejteti: Rogán ötlete volt, Rogán meg nem ismeri el. Mindegy is. A javaslat ide kattintva olvasható. tovább...
Fotó, 2012. január. 20.
AS
Találtam egy képet a neten. Jól jellemzi a közhangulatot. Talán abba kéne hagyni a kreatív autós sarcolást.
Hírek, 2012. január. 19.
AS
Egy tervezett, és kötelezővé tett rendszámcseréről szólnak a hírek – írja a hvg.hu. Sok értelmét nem látjuk, de figyeljünk, ettől még igaz lehet!
Hírek, 2012. január. 10.
AS
Budai Gyula és Ókovács Szilveszter az imént panaszkodtak az RTL Híradójában. A panasz tárgya az Audi A6, amivel járni kénytelenek.
Hírek, 2011. október. 16.
AS
Én – szemben az Autóklubbal – érteni vélem a kormány szándékát. Abból indulnak ki, hogy aki saját hibájából kárt okoz, annak (vagy biztosítójának) ezért helyt kell állnia. A jelenlegi felelősségbiztosítások megtérítik a tárgyi károkat (autóban, jelzőtáblában, munkaképesség csökkenésében stb.) de a balesettel kapcsolatos gyógykezelések költségét az állam vállalja.
Hírek, 2011. szeptember. 28.
AS
Mi a közös Gáspár Evelynben, Győzikében, a TV2 reklámembereiben és dr. Hatala József országos rendőrfőkapitányban? Mindnyájan szabálysértést követtek el!
Hírek, 2011. augusztus. 23.
AS
Végre egy ésszerű választás: a Škoda legnagyobb típusába ülnek az állami vezetők, néhányan azonban egyelőre megtartják régebbi, de drágább autójukat.
Hírek, 2012. augusztus. 27.
AS
Új rendőrautókra és bűnügyi ügyintézői járművekre írt ki gyorsított tárgyalásos közbeszerzést az Országos Rendőr-főkapitányság, nehogy járőrautók nélkül maradjanak.
Hírek, 2012. május. 9.
AS
Csütörtökön kezdenek egyeztetni a Fidesz parlamenti frakciójának és a Belügyminisztériumnak a képviselői a KRESZ módosításáról és a közlekedési szabálysértésekért járó büntetési tételek "életszerűvé szabásáról" – közölte a fideszes Bíró Márk hétfőn az MTI-vel.
Hírek, 2012. április. 24.
AS
A jelenleg hatályos KRESZ gyökeres felülvizsgálatát javasolta egy Fidesz-képviselő, álláspontja szerint túlszabályozott lett a rendszer, és a szankciók is túl szigorúvá váltak.
Hírek, 2012. február. 2.
AS
Döntött az Alkotmánybíróság, az Országgyülésnek rendeznie kell a MÁV ÁBE károsultjainak ügyét. Mi már évek óta mondjuk, hogy ha valaki kifizette a kötelező biztosítás díját egy állam által ellenőrzött szervezetnek, akkor őt, vagy a vele ütközőt nem érheti kár. Hol volt a felügyeleti szerv, kérdeztük oly sokszor. Most az AB döntést hozott. Nem akarunk ünneprontók lenni, de miért kellett erre várni?
Hírek, 2012. január. 24.
AS
Január 10-én olvastam ezt a cikket a portfolio.hu-n a nyersolaj áráról. Akkor ezt nem osztottam meg, mert nem akartam riadalmat kelteni. Az események viszont úgy alakulnak, hogy jobb ha tudunk arról, mi minden várhat még ránk.
Hírek, 2012. január. 20.
AS
Még szerencse, de mi előre megmondtuk! A tárcák a rendszámok több lépcsőben és önkéntes alapon megvalósuló cseréjének lehetőségét vizsgálják, egyidejű csere kötelező elrendeléséről nincs szó – közölte a Nemzeti Fejlesztési Minisztérium.
Hírek, 2012. január. 11.
AS
Holnap el kell mennem Budapestről Pásztóra és vissza. Ez összesen 160 kilométer. Tesztautóval megyek, nincs rajta autópálya matrica. Egy hetit pedig nem fogok venni 2975 forintért. Ez közel annyi, mint az üzemanyagköltség. Mit teszek hát? Elmegyek a 3-as úton. Ki veszít?
Hírek, 2011. december. 31.
AS
Most a korábbi dízel jövedékiadó-emelés után újabb közvetlen kormányzati árdrágítás (naná, hogy ez nem megszorítás) jön. Az áfa 25-ről 27-százalékra növelése hat, illetve hét forinttal emeli a 95-ös benzin és a gázolaj átlagárát. A benzin így 406-408, a gázolaj pedig 427 forintba kerül majd. Hat-hét forint külön sarc literenként! De miért is?
Videó, 2011. október. 11.
AS
Az Index videós stábja körbejárt a Parlament parkolójában, és tucatnyi politikus autóján láttak lézerblokkolót. Meg is kérdezték a képviselőket, de pökhendi kioktatás vagy ártatlan pislogás volt a válasz.
Hírek, 2011. szeptember. 6.
AS
Annak ellenére, hogy kategórikusan ennek ellenkezőjét igérték még hónapokkal ezelőtt is, Matolcsy György szerint a gázolaj jövedéki adóját is növelni kell, 97 forintról 110 forintra! Persze, mert eddig olyan alacsony volt!
Hírek, 2011. augusztus. 2.
AS
Fellegi Tamás nemzeti fejlesztési miniszter javaslatára a Földrajzinév-bizottság úgy döntött, hogy az eddigi Lágymányosi híd elnevezését Rákóczi hídra változtatja – közölte a Vidékfejlesztési Minisztérium.
A LEGÚJABB SZÁMUNK
Autó és Stílus
Keresd az újságárusoknál, töltsd le digitális formában vagy fizesd elő kedvezménnyel!
ELŐFIZETÉS
Autó és Stílus előfizetés
DIGITÁLIS MAGAZIN
Autó és Stílus digitális magazin

Autó és Stílus digitális magazin
Bezár
Bezár
Bezár
Bezár
Bezár
Bezár