Büntetés
Legfrissebb anyag: 2014. január. 18.
Hírek, 2014. január. 10.
AS
Kétszázas tempó, elengedett kormány és leállósávon való előzés is látható azon az M7-es autópályán felvett videón, amit szűkszavúan kommentált a rendőrség: nem csak a felvételt, de a vezetőt is ismerik, szabálysértés vagy bűncselekmény azonban nem valósult meg vagy elévült.
Hírek, 2012. július. 9.
AS
Pár hete ülésezett először az a munkacsoport, amelyet Bíró Márk, a közlekedési szabályozás mai állapotának visszásságait először felismerő fideszes képviselő hívott életre. Az Országgyűlésben most született meg az első olyan döntés, melyet ennek a bizottságnak a munkája alapozott meg – írja a vezess.hu.
Hírek, 2012. április. 26.
AS
Az elsősegélydoboz-vásárlással kapcsolatban az elmúlt napokban kialakult helyzet miatt a rendőrség türelmi időt adott a készletek feltöltésére.
Hírek, 2012. január. 5.
AS
Az óév végén mozgássérült helyen álló rendőrautót fényképezett egy férfi a szombathelyi belvárosban, s a fotót megosztotta a Facebookon. Pár napra rá teljes körű ellenőrzést kapott, ugrott autója forgalmija – írja a Vas Népe.
Hírek, 2011. szeptember. 28.
AS
Mi a közös Gáspár Evelynben, Győzikében, a TV2 reklámembereiben és dr. Hatala József országos rendőrfőkapitányban? Mindnyájan szabálysértést követtek el!
Hírek, 2011. július. 22.
AS
Rendeletben rögzítette a kormány, hogy a külföldi rendszámú járművek jogellenes belföldi használata esetén a rendszámot az ellenőrzés helyszínen el kell venni.
Egyéb, 2011. június. 20.
AS
A módosítások értelmében a korábbi hat helyett kilenc büntetőpont jár a közúti baleset okozása miatt, míg a segítségnyújtás elmulasztása, a közúti veszélyeztetés, a járművezetés ittas, vagy bódult állapotban, valamint a járművezetés tiltott átengedése, továbbá a cserbenhagyás 11 büntetőpontot válthat ki 9 helyett.
Vélemény, 2013. december. 4.
AS
Ön, kedves Rogán úr, előremenet helyett hátramenetbe kapcsolt, és feldöntötte a létező összes kukát. Most tehát álljon meg, és gondolja végig higgadtan, hogy merre is kell mennie egy politikusnak a demokratikus intézményrendszerben, ha nem csak a saját, hanem az ország boldogulása is számit neki. Hogy hol lenne dolga?
Hírek, 2012. május. 16.
AS
Budapesten két helyen rögzít piros lámpán áthaladást kamera, emellett számos térfigyelő alapján bírságolnak tilosban megálló vagy várakozó gépkocsikat. A bírságolás az év végéig jogszerűen folyik, akkor lejár a kamerák működésének feltételeit meghatározó jogszabály alóli felmentés – írja az Index.
Hírek, 2012. április. 26.
AS
A rendőrség nem rendelte el az elsősegélynyújtó dobozok fokozott ellenőrzését, de bármikor megbírságolhatnak, ha nincs az autóban vagy lejárt a készlet, ezért érdemes meggyőződnünk a szavatosságáról.
Hírek, 2011. november. 4.
AS
A fotót ma reggel készitette egy olvasónk az újpesti, Váci úti TESCO parkolóban. A rendőrség honlapján állampolgári bejentést is tett. Kiváncsian várjuk, a történetre hogyan reagál a BRFK.
Hírek, 2011. szeptember. 19.
AS
Úgynevezett mobil totemoszlopot tesztelt Budapesten a rendőrség, amely öt nap alatt 27 ezer gépjárművet ellenőrzött az eszközzel, s ez idő alatt 158 forgalomból kivont járművet szűrt ki.
Egyéb, 2011. július. 14.
AS
Olvasónk írta: az új büntetési tarifa a sárgán való áthajtáson (100 ezer Ft) a rendőrség értelmezési gyakorlata miatt elfogadhatatlan. Pont fut egy ilyen fellebbezésünk: a kocsink a sárga felvillanásakor a lámpától 13 méterrel a féktávolságon belül volt. Mindez kiszámolható volt a készített 3 db fotó időadataiból, sebességből valamint helyszíni távolságmérésekből is...
A LEGÚJABB SZÁMUNK
Autó és Stílus
Keresd az újságárusoknál, töltsd le digitális formában vagy fizesd elő kedvezménnyel!
ELŐFIZETÉS
Autó és Stílus előfizetés
DIGITÁLIS MAGAZIN
Autó és Stílus digitális magazin

Autó és Stílus digitális magazin
Bezár
Bezár
Bezár
Bezár
Bezár
Bezár