Autó és Stílus
Legfrissebb anyag: 2024. február. 12.
Hírek, 2023. november. 8.
AS
Mindent lemértünk a Maserati GranTurismo Trofeo változatán, vezettük a BMW M2 Coupét, a Ford Broncót és a Lexus LM-et, teszteltük az Audi Q8 e-tront, a Citroën C5 X-et, a Range Rovert és a Toyota Corolla Crosst, és tesztpályán próbáltuk ki a Toyota GR86-ot. Bemutatjuk a Festetics Concours d’Elegance legszebb veterán autóit, és összehasonlítottuk a 3-as BMW első generációját a legújabbal.
Hírek, 2022. december. 1.
AS
Három másodperc alatt gyorsul százra a Mercedes-AMG GT, a Lamborghini Huracán STO és a Porsche 911 GT3, amit a vairanói tesztpályán vetettünk össze. Vezettük az új Honda Civicet és Kia Nirót, teszteltük az elektromos Renault Megane-t és a Kia EV6-ot, valamint a plug-in hibrid DS 4-et, Opel Astrát és Peugeot 308-at. Bemutatjuk a Škoda jövőjét, és összehasonlítottuk az első Golfot a legújabbal.
Hírek, 2022. április. 8.
AS
Részletes teszten mutatjuk be a megújult Suzuki S-Crosst, bemutatjuk a Honda HR-V-t és kipróbáltuk a BMW 2-es Active Tourert. Nagy teszten járt nálunk a Tesla Model Y, teszteltük a Toyota Yaris Crosst, az Audi Q4 Sportback e-tront, a BMW X4 M Competitiont és a Mercedes-Benz CLS-t. Bemutatjuk a Suzuki Vitara új hibrid rendszerét, és teszteltük a Porsche Cayenne GTS Coupét.
Hírek, 2021. október. 21.
AS
Részletes teszten mutatjuk be minden idők legerősebb Audiját, az RS e-tron GT-t. Bemutatjuk a BMW iX-et, kipróbáltuk a Hyundai Ioniq 5-öt, a Škoda Fabiát és a Toyota Yaris Crosst, teszteltük a Renault Arkanát, a Volkswagen ID.4-et és a Fiat 500e-t. Megmutatjuk, mi a különbség a háromféle hibrid hajtás közt, bemutatunk egy gyönyörű BMW Z8-at és egy hihetetlen japánautó-gyűjteményt.
Hírek, 2021. június. 21.
AS
A tesztpályán is kipróbáltuk a BMW M4 Competition változatát, bemutatjuk a Škoda Fabiát és a Ford Mustang Mach-E-t, kipróbáltuk a Škoda Enyaq iV-t és vezettük a Mercedes-Benz S 500-ast. Teszteltük a Kia Sorentót, az Opel Mokkát és a Toyota GR Yarist, a Mazda százéves évfordulójára felvonultattuk a márka legizgalmasabb sportautóit, Bende Tibby pedig egy E 50 AMG-t mutat meg.
Hírek, 2021. január. 8.
AS
Kiderült, hogy melyik hét újdonság közül kerül ki az európai év autója 2021-ben, és a döntőben kisautót, elektromos autót és terepjárót is találunk.
Hírek, 2020. október. 8.
AS
Mindent lemértünk a Porsche elektromos autóján, bemutatjuk a Škoda Enyaq iV-t, teszteltük az új Mercedes-Benz GLA-t, az Opel Corsát, a Peugeot 2008-at és a Volkswagen Golfot, vezettük a hibrid Hyundai Konát, a plug-in hibrid DS 7 Crossbacket és Škoda Superb iV-t, valamint az elektromos Peugeot e-208-ast. Kipróbáltunk négy megfizethető roadstert, és bemutatunk egy ritka Toyota Celicát.
Hírek, 2020. június. 13.
AS
Részletes teszten mutatjuk be a Volkswagen Golf legújabb generációját. Kipróbáltuk a mild hibrid Suzuki Vitarát és az elektromos Opel Corsát, teszteltük a Ford Pumát, a konnektorról tölthető hibrid Ford Kugát, BMW 330e-t és BMW X5-öst. Vezettük a Bentley Flying Spurt, kipróbáltuk a Volkswagen Golf GTI első négy generációját, és bemutatunk egy veterán Fiat 500-ast, amit nem félnek használni.
Hírek, 2020. március. 30.
AS
A jelenleg helyzetben a legjobb, amit tehetünk, ha otthon maradunk, de ha dolgozni, élelmiszerért vagy gyógyszerért kell menni, akkor tömegközlekedés helyett menjünk autóval, és ott is védekezzünk a vírus terjedése ellen.
Hírek, 2019. december. 30.
AS
Mindent lemértünk a Mercedes elektromos autóján, az EQC-n és a Porsche 911 új generációján. Bemutatjuk a VW Golfot és a Škoda Octaviát, vezettük az Opel Corsát, Peugeot 208-at és Renault Capturt, teszten járt nálunk az új 1-es BMW és a Kia XCeed, a Toyota Corolla és a Volkswagen T-Cross. Kipróbáltuk a mild hibrid Suzukikat, körképünkben az érkező elektromos autókat vesszük sorba.
Hírek, 2019. szeptember. 1.
AS
Összehasonlító teszten mindent lemértünk a BMW Z4-en és a Toyota Suprán, a vairanói pályán teszteltük a Lamborghini Urust és még négy sportos szabadidő-terepjárót. Vezettük a megújult Audi A4-et, kipróbáltuk a Mercedes G-osztályt, teszten járt nálunk a Kia ProCeed, a Škoda Scala és a Suzuki Jimny is. Bende Tibby bemutat egy gyári állapotú kettes Golfot, és meghajtotta az utolsó léghűtéses 911-et.
Hírek, 2019. április. 16.
AS
Részletes teszten mutatjuk be az Év autója díj győztesét, az elektromos hajtású Jaguar I-Pace-t. Bemutatjuk az Audi e-tront, vezettük a BMW X7-et, kipróbáltuk az új Corollát és a Volkswagen T-Crosst is. Teszteltük a Mazda3-at, a Honda CR-V-t és a Bullitt kiadású Ford Mustangot. Bende Tibby egy kilencvenes évekbeli Jaguart és egy hobbiból tartott Trabantot mutat be. Keresd az újságárusoknál!
Hírek, 2023. július. 22.
AS
Mindent lemértünk a BMW i7-en, vezettük a hibrid Dacia Joggert, a Ford Ranger Raptort, a Lexus RZ-t, a Toyota Priust és a Rolls-Royce Cullinant, teszteltük az MG4-et és a Volkswagen ID. Buzzt, a Honda Civicet és a Mazda CX-60-at, a Maserati Grecale GT-t, a BMW iX1-et és a Mercedes-Benz GLC-t. Összehasonlítottuk a Peugeot 205 GTi-t az e-208 GT-vel, és kipróbáltuk a legelső BMW M5 Touringot.
Hírek, 2022. augusztus. 5.
AS
Az 50 éves a BMW M-et az M4 Competition Coupé, az i4 M50 és az M240i Coupé közös tesztjével ünnepeljük. Kipróbáltuk a Toyota bZ4X-et és a Dacia Joggert, teszten járt nálunk a Kia Sportage, a Škoda Fabia és a Volkswagen Taigo. Kipróbáltuk a Porsche 718 Cayman GTS 4.0-t, a Hungaroringen vezettük a Rolls-Royce Ghostot, és a Mercedes-Benz 190 E-t a legújabb C-osztállyal vetettük össze.
Hírek, 2021. december. 17.
AS
Részletes teszten mutatjuk be a Škoda családi elektromos autóját, az Enyaq iV-t. Bemutatjuk még az új Opel Astrát, kipróbáltuk az elektromos BMW iX-et és a Mercedes-Benz EQS-t, teszteltük az Audi Q4 e-tront és a Hyundai Ioniq 5-öt, vezettük az Alpine A110 S-t, két Alfa Romeóval mutatjuk be, mennyit fejlődött az autózás 50 év alatt, és a Ssangyong Chairman sosem használt példányát is megmutatjuk.
Hírek, 2021. augusztus. 12.
AS
Mindent lemértünk az új C-osztályon az Autó és Stílus legújabb számában, amiben bemutatjuk a Kia EV6-ot, kipróbáljuk a Renault Arkanát, vezettük a Rolls-Royce Ghostot és teszteltük a Maserati Ghiblit. Teszteltük még a Ford Mustang Mach-E-t és a Dacia Springet, kipróbáltuk az Audi S- és RS-modelleket, vezettük a Lamborghini LM 002-t, Bende Tibby pedig bemutatja, milyen egy DeLoreannel együtt élni.
Hírek, 2021. március. 31.
AS
Mindent lemértünk a Hyundai Tucson hibrid változatán. Kipróbáltuk az új Citroën C4-et és a Suzuki Swace-t, vezettük a BMW iX3-at és az Opel Mokka-e-t. Teszteltük az év autóját, a Toyota Yarist, továbbá a Dacia Sanderót és a Hyundai i20-at, az Audi A3-at és a BMW 430i Coupét, valamint a Honda e-t és a Land Rover Defendert. Összkerékhajtású youngtimereket és 15 éves Mercedes S 500-at is vezettünk.
Hírek, 2020. december. 31.
AS
Mindent lemértünk a Volkswagen ID.3-on, és kipróbáltuk az utolsó igazi V8-as Ferrarit, az F8 Tributót. Bemutatjuk az Opel Mokkát, vezettük a plug-in hibrid Ford Explorert és Renault Capturt, valamint a megújult Suzuki Swiftet. Teszteltük a Nissan Juke-ot és Seat Leont, a Honda Jazz Crosstart és a Mazda MX-30-at, és bemutatjuk a Citroën XM egy kivételes állapotú V6-os példányát.
Hírek, 2020. július. 30.
AS
Részletes teszten mutatjuk be a Kia Niro hibrid, plug-in hibrid és elektromos változatát, és nagy tesztünkben mindent lemértünk a BMW X7-en. Vezettük a hibrid Honda Jazzt, teszteltük a Renault Capturt és a Škoda Octaviát, a mild hibrid Suzuki Vitarát és S-Crosst, valamint az elektromos MINI Cooper SE-t és a Renault Zoét. Különleges képekkel és korabeli mérésekkel mutatjuk be a Ferrari Testarossát.
Hírek, 2020. június. 11.
AS
Idén a rendkívüli helyzet nemcsak az autóiparban, hanem a turizmusban is visszaesést hozott. A Toyota forgalmazója most abban segít, hogy minél könnyebb legyen még az idén új autóval belföldi nyaralásra menni.
Hírek, 2020. március. 3.
AS
Részletes teszten mutatjuk be az Év autója díj győztesét, a Peugeot 208-at. Az elsők közt próbáltuk ki az elektromos MINI-t, vezettük az új Volkswagen Golfot és megmutatjuk az új Ford Pumát. Teszteltük a Mazda CX-30-at és a Mercedes-Benz CLA-t, a hibrid Toyota Camry-t és a megújult Volkswagen Passatot, és a tesztpályán is vizsgázott az Aston Martin Vantage.
Hírek, 2019. október. 22.
AS
Részletes teszten mutatjuk be a Tesla kisebbik típusát, a Model 3-at, teszteltük még az Audi e-tront és a Kia e-Nirót, és kipróbáltuk a Toyota Mirait is. Vezettük az Audi Q3 Sportbacket, a Škoda Kamiqot és a megújult Opel Astrát, a DS 3 Crossbacket, a Renault Cliót és a Volvo S60-at, és összehasonlítottunk négy izgalmas kabriót.
Hírek, 2019. június. 14.
AS
Részletes teszten mutatjuk be az új 3-as sorozat mindjárt két példányát, vezettük az új Suzuki Jimnyt és a Mercedes-Benz CLA-t, teszten járt az Audi A1 és a DS 7 Crossback, az elektromos smart forfour és a háromhengeres Volvo XC40. Kipróbáltuk a Bentley Continental GT Convertible-t és a Rolls-Royce Phantomot, vezettük a BMW Z1-et is. Keresd a lapot az újságárusoknál!
Hírek, 2017. szeptember. 30.
AS
Nagy teszten vizsgázik a Renault Captur és a Jeep Compass, kipróbáltuk az Alfa Romeo Giulia Velocét és a Mercedes-Benz E 400 Coupét, a Lada 4x4 Urbant, a Range Rover Velart és a Mazda MX-5 RF-et. Időkapszulából került elő egy ezerötös Lada és egy Porsche 911, elmondjuk, milyen használtan az Opel Ampera, megtanultunk farolva parkolni, és nemcsak utaztunk, de aludtunk is a Mercedes-Benz lakóautóban.
A LEGÚJABB SZÁMUNK
Autó és Stílus
Keresd az újságárusoknál, töltsd le digitális formában vagy fizesd elő kedvezménnyel!
ELŐFIZETÉS
Autó és Stílus előfizetés
DIGITÁLIS MAGAZIN
Autó és Stílus digitális magazin

Autó és Stílus digitális magazin
Blog korábbi hírei
Bezár
Bezár
Bezár
Bezár
Bezár
Bezár