A szerk. ajánlja
Legfrissebb anyag: 2023. február. 14.
Hírek, 2023. február. 14.
AS
A téli időszakban nemcsak kívülről, hanem belülről is befagyhat a szélvédő. Az autóüvegezés szakértője, a Sekurit Service elmondja, mi az oka, és mit lehet vele tenni.
Hírek, 2022. február. 23.
AS
A Matild Palace ad otthont a Pappas Auto új bemutatótermének, amely a Mercedes és a Maybach luxusát mutatja meg.
Hírek, 2021. július. 9.
AS
A modern autókban a szélvédő cseréjénél már nem elegendő csak az üvegre figyelni: szakértő szervizre van szükség ahhoz, hogy a hozzá kapcsolódó biztonsági rendszerek is megfelelően működjenek – erre jelent garanciát a Sekurit Partner.
Hírek, 2019. június. 25.
AS
A német weboldalakon egyre többször tűnnek fel olyan tartalmak, amelyek tanácsokat adnak a helyi gépjármű-tulajdonosoknak arról, hogy miként értékesíthetik balesetes, vagy rossz műszaki állapotú járműveiket a közép- és kelet-európai országokban, többek között Magyarországon is.
Teszt, 2016. szeptember. 12.
AS
A korábbi tesztünkben a legolcsóbb autós kamerát tettük próbára, most pedig ismét kínai webáruházból választottunk fedélzeti kamerát, amely apró méretei miatt is érdekes lehet.
Hírek, 2015. december. 11.
AS
A hagyományoknak megfelelően a 2015-ös Formula–1-es szezon végén jelenik meg, és már megrendelhető a versenyidény eseményeit összefoglaló Száguldó cirkusz 2015-2016 évkönyv.
Teszt, 2015. augusztus. 28.
AS
Az útközben történt eseményeket automatikusan rögzítő, szélvédőre tapasztható fedélzeti kamera már ötezer forintból is beszerezhető. Kipróbáltuk az elérhető legolcsóbb példányt.
Hírek, 2015. július. 14.
AS
Egy évtizede készült az a tető nélküli Lamborghini tanulmányautó, amelynek egyetlen példányát idén jelentős összegért bocsátják eladásra.
Hírek, 2015. június. 23.
AS
Több kategóriában is győztest hirdetett az International Engine of the Year zsűrije, az abszolút első helyet a BMW i8 hibrid hajtáslánca szerezte meg.
Hírek, 2015. június. 15.
AS
A versenyzéshez való visszatérése után első alkalommal győzött magyar bajnoki futamon ifjabb Tóth János a Székesfehérvár-ralin.
Hírek, 2015. április. 20.
AS
Több mint háromszáz lóerős az a TTS Coupé járőrautó, amelyet a győri rendőrség közlekedésrendészeti osztálya kapott az Audi-gyártól.
Hírek, 2015. április. 15.
AS
Az iGO navigációs szoftver megjelenésének tizedik évfordulójára tíz napig ingyenesen letölthető okostelefonra a legfrissebb Magyarország-térképet tartalmazó program.
Hírek, 2022. április. 26.
AS
2021-ben ünnepelte fennállásának harmincadik évfordulóját a Saint-Gobain autóüvegek piacán tevékenykedő márkája, az Autover, amely mostantól Sekurit Service néven működik tovább.
Hírek, 2021. augusztus. 26.
AS
Két év szünet után ismét a benzingőzé lesz a főszerep a teljesen felújított Hungexpón, augusztus 27-29-én tizenötödik alkalommal kerül sor az Automobil és Tuning Showra.
Hírek, 2020. február. 26.
AS
Nemcsak az autóiparban hódít az elektromos hajtás, hanem a hajóknál is, és ezt támasztja alá egy hazai példa. A Wia e-hajókat készítő balatonfűzfői gyár a növekvő kereslethez igazította a kapacitását.
Hírek, 2017. március. 27.
AS
Fresh Corner Drive a neve annak az új szolgáltatásnak, amellyel a gyorséttermekhez hasonlóan az autóban ülve egy ablakon keresztül rendelhetünk frissítőt a benzinkúton. A Szentendrei úti MOL töltőállomáson adták át az elsőt.
Hírek, 2016. március. 1.
AS
Elkészült a Gymkhana nyolcadik része, a látványos autós manővereiről ismert Ken Block ezúttal Dubaiban vezet egy 650 lóerős Ford Fiestát.
Bemutató, 2015. október. 29.
AS
A legtöbben a motorkerékpárjairól ismerik a Yamahát, pedig több autótípus motorjához is közük volt, most pedig saját sportkocsit mutattak be.
Hírek, 2015. július. 21.
AS
Caroll Shelby legendás autója, a Cobra Daytona Coupé az egyik legizgalmasabb autóritkaságnak számít, és most 50 példányban ismét megvásárolható lesz.
Hírek, 2015. július. 1.
AS
Forrail néven izgalmas prototípust készített a Smart, a tömör acélkerekekkel szerelt Forfour ugyanis képes a vasúti pályán közlekedni.
Hírek, 2015. június. 23.
AS
Biztonsági okokból sebességkorlátozást vezettek be a Nürburgring Nordschleifén, így egyelőre nem születik több autós körrekord a legendás pályán.
Hírek, 2015. április. 28.
AS
A Pininfarina stúdió tervezte a kínai South East Motor legújabb modelljét, a DX7 névre keresztelt szabadidő-terepjárót, amely meglepően jól néz ki.
Hírek, 2015. április. 17.
AS
Toroidion néven mutatkozott be a teljes egészében finn fejlesztésű, elektromos hajtású sportkocsi, amely egy megawattos teljesítményre képes.
Hírek, 2015. április. 15.
AS
Minden autóban egyszerűen használható mobil wifi készüléket mutatott be a Huawei, amellyel szélessávú kapcsolaton keresztül internetezhetnek az utasok.
A LEGÚJABB SZÁMUNK
Autó és Stílus
Keresd az újságárusoknál, töltsd le digitális formában vagy fizesd elő kedvezménnyel!
ELŐFIZETÉS
Autó és Stílus előfizetés
DIGITÁLIS MAGAZIN
Autó és Stílus digitális magazin

Autó és Stílus digitális magazin
Blog korábbi hírei
Bezár
Bezár
Bezár
Bezár
Bezár
Bezár