A szerk. ajánlja
Legfrissebb anyag: 2023. február. 14.
Blog legújabb hírei
Hírek, 2015. április. 14.
AS
A világ leggyorsabb traktorjának rekordját döntötte meg a finn Valtra, a hathengeres gépet négyszeres rali-világbajnok vezette a havas pályán.
Bemutató, 2015. február. 17.
AS
Az előző generációs S-osztály alapjaira épül az a nyújtott tengelytávú, páncélozott limuzin, amely az orosz elnököt szállította budapesti látogatásán: bemutatjuk a Pullman modellt.
Hírek, 2014. december. 23.
AS
Új szolgálati autókat adtak át a rendőrségnek, a 385 darabból álló flottában magyarországi gyártású Audi A3 Limousine és Mercedes-Benz B-osztály is található.
Hírek, 2014. november. 24.
AS
Világrekordot állított fel a Lotus F1-es csapat egyik szponzora azzal, hogy egy Renault Magnummal ugrotta át a száguldó versenyautót.
Hírek, 2014. november. 14.
AS
Több száz nevező közül az Újratervezés című magyar alkotás nyerte meg azt a versenyt, amelyet autós témájú rövidfilmek számára hirdettek Berlinben.
Hírek, 2014. október. 22.
AS
Megosztotta velünk egyedi stílusú, ezüstmetál Trabantjának történetét egy olvasónk, aki a képek szerint nagy gondját viseli az alaposan átalakított autónak.
Hírek, 2014. október. 16.
AS
Az idei Volkswagen-találkozó tombolájának fődíja egy kivételes állapotú, szinte újszerű hármas Golf volt, amely egy lelkes márkarajongóhoz került. Elmeséljük az autó történetét.
Beszámoló, 2014. október. 2.
AS
Igazi különlegességgel bővítette kínálatát az Avis autókölcsönző: egy Alfa Romeo 4C-t állított szolgálatba. Kipróbáltuk a nagyobb és drágább sportkocsik menetteljesítményeire képes ritkaságot, amit mostantól szinte bárki bérbe vehet.
Videó, 2014. szeptember. 19.
AS
Újabb látványos videóval állt elő BJ Baldwin amerikai tereprali-versenyző, aki elképesztő rugózású 850 lóerős Chevrolet pick-upjával hihetetlen trükköket mutat be, miközben szó szerint átszeli a mexikói kisvárost.
Bemutató, 2014. szeptember. 1.
AS
Marco Polo néven jelent meg a Mercedes-Benz V-osztály alapjaira épített lakóbusz: belülről is megmutatjuk a négy keréken guruló luxuslakást.
Hírek, 2014. augusztus. 28.
AS
Szokatlan módon egy szétlőtt autóról is készített beállított stúdiófotót a BMW az X5 páncélozott változatának moszkvai bemutatójára.
Hírek, 2014. augusztus. 25.
AS
A kockaforma 200-as sorozat máig a legnagyobb példányszámban eladott Volvo-típus, az elsőt pontosan negyven évvel ezelőtt mutatták be.
Hírek, 2015. február. 27.
AS
Három év kihagyás után ismét indul az országos rali-bajnokságban a hétszeres bajnok ifjabb Tóth János, akit egy Peugeot 208 T16 R5 volánja mögött láthatnak rajongói.
Videó, 2015. február. 11.
AS
A dubai rendőrség szuper-sportautói már-már turistalátványosságnak számítanak, ezért most egy látványos éjszakai videót is készítettek a világon egyedülálló járőrautó-flottáról.
Hírek, 2014. december. 8.
AS
Az idei bolognai autószalon egyik sztárja az a sportkocsi-prototípus, amelyet két olasz karosszériaépítő műhely készített Porsche-technikával, a klasszikus Renault Alpine stílusában.
Hírek, 2014. november. 14.
AS
Egy ritka BAC Mono együléses sportkocsi tört össze a budavári Alagútban, a versenypályás használatra tervezett nyitott tetős autót egy kanadai fiatalember vezette.
Bemutató, 2014. november. 4.
AS
Közúti közlekedésre is alkalmas repülőgépet, azaz repülő autót fejleszt egy szlovák cég, az Aeromobil legújabb prototípusa pedig nem csak ígéretes, hanem működőképes is.
Hírek, 2014. október. 18.
AS
A G-osztály harmincötödik születésnapját különkiadással ünnepli a Mercedes-Benz, és ebből az alkalomból egy sokat látott régi példányt is kiállítanak a gyár múzeumában.
Hírek, 2014. október. 14.
AS
Az Oxxo Energy Truck Race Team pilótája, Kiss Norbert nyerte a kamion Európa-bajnokság idei szezonját, mivel két futamgyőzelmet aratott, egyszer pedig harmadik lett a franciaországi Le Mans-ban rendezett idényzáró hétvégén.
Videó, 2014. szeptember. 24.
AS
Gymkhana videóival vált népszerűvé Ken Block, látványos autós manővereit pedig most egy cseh autóversenyző, Petr Šimurda mutatja be egy farmotoros Škoda 130 LR volánjánál.
Hírek, 2014. szeptember. 2.
AS
Nem terveztek kabriót belőle, a nyitott tetős kivitel mára mégis elválaszthatatlan része a BMW M3 kínálatának. Az új M4 Cabrio érkezésével bemutatjuk a modell negyedszázados történetét.
Hírek, 2014. augusztus. 29.
AS
Ian Callum formatervező saját használatára modernizálta azt a klasszikus Jaguar Mark 2-est, amely másfél éves munkával készült el.
Hírek, 2014. augusztus. 26.
AS
A részletfotók után teljes egészében bemutatkozott a következő generációs Chevrolet Niva prototípusa, amelyet a jelek szerint a legnehezebb körülményekre is felkészítettek.
Hírek, 2014. augusztus. 25.
AS
Sinka Zsolt tizenhárom egymás után kötött Fordot húzott el, amit a Guinness-rekord felállításához többször is meg kellett ismételnie.
A LEGÚJABB SZÁMUNK
Autó és Stílus
Keresd az újságárusoknál, töltsd le digitális formában vagy fizesd elő kedvezménnyel!
ELŐFIZETÉS
Autó és Stílus előfizetés
DIGITÁLIS MAGAZIN
Autó és Stílus digitális magazin

Autó és Stílus digitális magazin
Blog korábbi hírei
Bezár
Bezár
Bezár
Bezár
Bezár
Bezár