Mercedes-Benz
Legfrissebb anyag: 2021. április. 19.
Mercedes-Benz fórum
Hírek, 2021. április. 18.
AS
A Mercedes bemutatta a következő elektromos autóját, a kompakt mérete ellenére hétülésesként is elérhető EQB-t, amely a márka kecskeméti üzemében készül majd.
Hírek, 2021. április. 7.
AS
A Mercedes megújította a négyajtós kupélimuzinját, és bár a CLS formája nem változott, a részleteken és a technikán is igazítottak.
Hírek, 2021. március. 28.
AS
A Mercedes-Benz megmutatta a hamarosan érkező, teljesen elektromos hajtású EQS belső terét. Az elektromos autók S-osztályának hívott újdonság a teljes műszerfalát elfoglaló óriási képernyővel is elérhető lesz.
Hírek, 2021. január. 20.
AS
A Mercedes-Benz bemutatta a kompakt méretű elektromos autóját, a GLA alapjára épülő, de attól nem csak a hajtásláncában különböző EQA-t.
Hírek, 2020. szeptember. 3.
AS
Az S-osztály új generációját letisztultabb külsővel, modernebb belsővel és bámulatos technikai újdonságokkal mutatta be a Mercedes-Benz.
Hírek, 2020. július. 12.
AS
Nemsokára érkezik az S-osztály új generációja, és a Mercedes-Benz megmutatta, milyen újdonságokkal találkozunk majd a csúcsmodell műszerfalán.
Hírek, 2020. június. 19.
AS
Az E-osztály ráncfelvarrásának folytatásaként a legerősebb E 63 AMG megújult kiadását is leleplezte a Mercedes.
Hírek, 2020. március. 30.
AS
Megújult a Mercedes nagyautója, aminek a jelenlegi generációját 2016-ban mutatták be, a modellfrissítés a karosszériát, a berendezést és a technikát is érintette.
Hírek, 2019. április. 16.
AS
Az újdonság ugyanarra az alapra épül, mint az A- és B-osztály, valamint a CLA, szögletes formáját a G-osztály inspirálta.
Hírek, 2017. február. 1.
AS
Vászontetős változatban is bemutatta AMG GT-t a Mercedes, és mind a két kivitelében erősebb a biturbó V8-as, hogy a roadster is legalább olyan gyors legyen, mint a kupé.
Bemutató, 2016. június. 25.
AS
A Mercedes-AMG sportkocsijának legújabb és egyben legerősebb, 585 lóerős biturbó V8-assal szerelt változata a szinte már versenyautós AMG GT R.
Hírek, 2016. március. 4.
AS
Most először mutatkozott be nyitott tetős C-osztály a Mercedes-Benznél, a középkategóriás modell a drágább kabriók szolgáltatásait nyújtja.
Hírek, 2021. április. 16.
AS
A Mercedes-Benz bemutatta az elektromos autók S-osztályát, és az új EQS egészen lenyűgöző megoldásokkal és meggyőző hatótávval érkezik.
Hírek, 2021. április. 6.
AS
A Mercedes a jövő heti bemutatója előtt már elárulta a főbb adatokat az elektromos autók S-osztályának tartott EQS-ről.
Hírek, 2021. február. 23.
AS
A Mercedes-Benz bemutatta a C-osztály ötödik generációját, ami már csak négyhengeres motorokkal készül, és egy ígéretes plug-in hibriddel érkezik.
Hírek, 2020. november. 19.
AS
Az S-osztály új generációjából is bemutatkozott a Maybach-változat, ami nemcsak hosszabb, de fényűzőbb is a Mercedesnél.
Hírek, 2020. július. 24.
AS
A Mercedes kompakt szabadidő-autója is megjelent az erősebb AMG változatban, a GLA 45 a világ legnagyobb teljesítményű sorozatgyártású négyhengeres motorjával érkezik.
Hírek, 2020. június. 22.
AS
A Mercedes-Benz legújabb kompakt modellje a terepjárós formájú GLB, ami a méretei ellenére hétüléses változatban is rendelhető.
Hírek, 2020. május. 28.
AS
A szedán és a kombi után a Mercedes-Benz bemutatta az E-osztály Coupé és Cabriolet megújult változatát.
Hírek, 2019. szeptember. 1.
AS
Megjelent a Mercedes-Benz GLE Coupé új generációja, ami már a nemrég bemutatott GLE alapjára épül.
Bemutató, 2017. május. 4.
AS
Bemutatta luxusautójának modellfrissített változatát a Mercedes-Benz, az S-osztály új motorjaival és továbbfejlesztett vezetéssegítő rendszereivel továbbra is a kategória élén marad.
Hírek, 2016. augusztus. 13.
AS
Több újdonságát is a Sziget fesztiválon mutatta be a Mercedes-Benz, de igazi Formula–1-es autóval és virtuális valósággal is várja a látogatókat a márka standja.
Bemutató, 2016. június. 9.
AS
Kombiként is megjelent a Mercedes-Benz E-osztály, amelynek raktere ugyan valamivel kisebb az elődénél, de még így is a legnagyobb a kategóriájában.
Hírek, 2016. február. 16.
AS
A Mercedes-Benz kecskeméti gyárában elkészült az ötszázezredik autó, egy fekete színű CLA.
A LEGÚJABB SZÁMUNK
Autó és Stílus
Keresd az újságárusoknál, töltsd le digitális formában vagy fizesd elő kedvezménnyel!
ELŐFIZETÉS
Autó és Stílus előfizetés
DIGITÁLIS MAGAZIN
Autó és Stílus digitális magazin

Autó és Stílus digitális magazin
Blog korábbi hírei
Bezár
Bezár
Bezár
Bezár
Bezár
Bezár