Mercedes-Benz
Legfrissebb anyag: 2020. június. 22.
Mercedes-Benz fórum
Hírek, 2020. június. 22.
AS
A Mercedes-Benz legújabb kompakt modellje a terepjárós formájú GLB, ami a méretei ellenére hétüléses változatban is rendelhető.
Hírek, 2020. május. 28.
AS
A szedán és a kombi után a Mercedes-Benz bemutatta az E-osztály Coupé és Cabriolet megújult változatát.
Hírek, 2019. szeptember. 1.
AS
Megjelent a Mercedes-Benz GLE Coupé új generációja, ami már a nemrég bemutatott GLE alapjára épül.
Bemutató, 2017. május. 4.
AS
Bemutatta luxusautójának modellfrissített változatát a Mercedes-Benz, az S-osztály új motorjaival és továbbfejlesztett vezetéssegítő rendszereivel továbbra is a kategória élén marad.
Hírek, 2016. augusztus. 13.
AS
Több újdonságát is a Sziget fesztiválon mutatta be a Mercedes-Benz, de igazi Formula–1-es autóval és virtuális valósággal is várja a látogatókat a márka standja.
Bemutató, 2016. június. 9.
AS
Kombiként is megjelent a Mercedes-Benz E-osztály, amelynek raktere ugyan valamivel kisebb az elődénél, de még így is a legnagyobb a kategóriájában.
Hírek, 2016. február. 16.
AS
A Mercedes-Benz kecskeméti gyárában elkészült az ötszázezredik autó, egy fekete színű CLA.
Hírek, 2015. december. 18.
AS
Hamarosan bemutatkozik a Mercedes-Benz E-osztály új generációja, az S-osztályt idéző utasterét pedig már meg is mutatta a gyártó.
Hírek, 2015. december. 15.
AS
Csúcsváltozatban is bemutatkozott a Mercedes-Benz S-osztály Cabriolet, az S 65 AMG kivitel tizenkét hengeres motorja 630 lóerős teljesítményre képes.
Hírek, 2015. november. 12.
AS
Hamarosan megújul a Mercedes-Benz hagyományos roadster modellje: az SL a márka aktuális stílusirányzatának megfelelő külsőt ölt.
Hírek, 2015. október. 6.
AS
Különleges tanulmányautót leplezett le Frankfurtban a Mercedes-Benz, az IAA Concept ugyanis menet közben képes áramvonalasabbá alakítani a karosszériáját.
Hírek, 2015. augusztus. 25.
AS
Szeptemberben leplezik le a Mercedes-Benz S-osztály nyitott tetős változatát, amelyről most újabb képet mutatott meg a gyártó.
Hírek, 2020. június. 19.
AS
Az E-osztály ráncfelvarrásának folytatásaként a legerősebb E 63 AMG megújult kiadását is leleplezte a Mercedes.
Hírek, 2020. március. 30.
AS
Megújult a Mercedes nagyautója, aminek a jelenlegi generációját 2016-ban mutatták be, a modellfrissítés a karosszériát, a berendezést és a technikát is érintette.
Hírek, 2019. április. 16.
AS
Az újdonság ugyanarra az alapra épül, mint az A- és B-osztály, valamint a CLA, szögletes formáját a G-osztály inspirálta.
Hírek, 2017. február. 1.
AS
Vászontetős változatban is bemutatta AMG GT-t a Mercedes, és mind a két kivitelében erősebb a biturbó V8-as, hogy a roadster is legalább olyan gyors legyen, mint a kupé.
Bemutató, 2016. június. 25.
AS
A Mercedes-AMG sportkocsijának legújabb és egyben legerősebb, 585 lóerős biturbó V8-assal szerelt változata a szinte már versenyautós AMG GT R.
Hírek, 2016. március. 4.
AS
Most először mutatkozott be nyitott tetős C-osztály a Mercedes-Benznél, a középkategóriás modell a drágább kabriók szolgáltatásait nyújtja.
Bemutató, 2016. január. 12.
AS
Bemutatta az E-osztály új generációját a Mercedes-Benz, az elődjénél tágasabb, kényelmesebb és takarékosabb modell minden eddiginél több vezetéstámogató funkciót kapott.
Bemutató, 2015. december. 18.
AS
Megújult a Mercedes-Benz kompakt méretű roadstere, az SLK pedig mostantól új motorokkal és immár SLC néven folytatja karrierjét.
Hírek, 2015. november. 30.
AS
Bemutatkozott a Mercedes-Benz nagyobbik roadster modelljének ráncfelvarrott változata, az SL sportosabb és kecsesebb lett a beavatkozással.
Bemutató, 2015. november. 5.
AS
GLS néven folytatja pályafutását a Mercedes-Benz legnagyobb terepjárója, amelyet megújulása után a kategória S-osztályának nevez a gyártó.
Bemutató, 2015. szeptember. 2.
AS
Teljesen felfedte magát a Mercedes-Benz S-osztály Cabriolet, az öt méter hosszú, csúcsfelszereltségű nyitott tetős autó páratlan utazásélményt ígér.
Hírek, 2015. augusztus. 19.
AS
Már csak néhány hetet kell várnunk a Mercedes-Benz legnagyobb nyitott tetős autójának premierjére, addig is megjelent az S-osztály Cabriolet első képe.
Legfrissebb fórumbejegyzések
Blog korábbi hírei
Bezár
Bezár
Bezár
Bezár
Bezár
Bezár