Mercedes-Benz
Legfrissebb anyag: 2020. szeptember. 3.
Mercedes-Benz fórum
Hírek, 2020. szeptember. 3.
AS
Az S-osztály új generációját letisztultabb külsővel, modernebb belsővel és bámulatos technikai újdonságokkal mutatta be a Mercedes-Benz.
Hírek, 2020. július. 12.
AS
Nemsokára érkezik az S-osztály új generációja, és a Mercedes-Benz megmutatta, milyen újdonságokkal találkozunk majd a csúcsmodell műszerfalán.
Hírek, 2020. június. 19.
AS
Az E-osztály ráncfelvarrásának folytatásaként a legerősebb E 63 AMG megújult kiadását is leleplezte a Mercedes.
Hírek, 2020. március. 30.
AS
Megújult a Mercedes nagyautója, aminek a jelenlegi generációját 2016-ban mutatták be, a modellfrissítés a karosszériát, a berendezést és a technikát is érintette.
Hírek, 2019. április. 16.
AS
Az újdonság ugyanarra az alapra épül, mint az A- és B-osztály, valamint a CLA, szögletes formáját a G-osztály inspirálta.
Hírek, 2017. február. 1.
AS
Vászontetős változatban is bemutatta AMG GT-t a Mercedes, és mind a két kivitelében erősebb a biturbó V8-as, hogy a roadster is legalább olyan gyors legyen, mint a kupé.
Bemutató, 2016. június. 25.
AS
A Mercedes-AMG sportkocsijának legújabb és egyben legerősebb, 585 lóerős biturbó V8-assal szerelt változata a szinte már versenyautós AMG GT R.
Hírek, 2016. március. 4.
AS
Most először mutatkozott be nyitott tetős C-osztály a Mercedes-Benznél, a középkategóriás modell a drágább kabriók szolgáltatásait nyújtja.
Bemutató, 2016. január. 12.
AS
Bemutatta az E-osztály új generációját a Mercedes-Benz, az elődjénél tágasabb, kényelmesebb és takarékosabb modell minden eddiginél több vezetéstámogató funkciót kapott.
Bemutató, 2015. december. 18.
AS
Megújult a Mercedes-Benz kompakt méretű roadstere, az SLK pedig mostantól új motorokkal és immár SLC néven folytatja karrierjét.
Hírek, 2015. november. 30.
AS
Bemutatkozott a Mercedes-Benz nagyobbik roadster modelljének ráncfelvarrott változata, az SL sportosabb és kecsesebb lett a beavatkozással.
Bemutató, 2015. november. 5.
AS
GLS néven folytatja pályafutását a Mercedes-Benz legnagyobb terepjárója, amelyet megújulása után a kategória S-osztályának nevez a gyártó.
Hírek, 2020. július. 24.
AS
A Mercedes kompakt szabadidő-autója is megjelent az erősebb AMG változatban, a GLA 45 a világ legnagyobb teljesítményű sorozatgyártású négyhengeres motorjával érkezik.
Hírek, 2020. június. 22.
AS
A Mercedes-Benz legújabb kompakt modellje a terepjárós formájú GLB, ami a méretei ellenére hétüléses változatban is rendelhető.
Hírek, 2020. május. 28.
AS
A szedán és a kombi után a Mercedes-Benz bemutatta az E-osztály Coupé és Cabriolet megújult változatát.
Hírek, 2019. szeptember. 1.
AS
Megjelent a Mercedes-Benz GLE Coupé új generációja, ami már a nemrég bemutatott GLE alapjára épül.
Bemutató, 2017. május. 4.
AS
Bemutatta luxusautójának modellfrissített változatát a Mercedes-Benz, az S-osztály új motorjaival és továbbfejlesztett vezetéssegítő rendszereivel továbbra is a kategória élén marad.
Hírek, 2016. augusztus. 13.
AS
Több újdonságát is a Sziget fesztiválon mutatta be a Mercedes-Benz, de igazi Formula–1-es autóval és virtuális valósággal is várja a látogatókat a márka standja.
Bemutató, 2016. június. 9.
AS
Kombiként is megjelent a Mercedes-Benz E-osztály, amelynek raktere ugyan valamivel kisebb az elődénél, de még így is a legnagyobb a kategóriájában.
Hírek, 2016. február. 16.
AS
A Mercedes-Benz kecskeméti gyárában elkészült az ötszázezredik autó, egy fekete színű CLA.
Hírek, 2015. december. 18.
AS
Hamarosan bemutatkozik a Mercedes-Benz E-osztály új generációja, az S-osztályt idéző utasterét pedig már meg is mutatta a gyártó.
Hírek, 2015. december. 15.
AS
Csúcsváltozatban is bemutatkozott a Mercedes-Benz S-osztály Cabriolet, az S 65 AMG kivitel tizenkét hengeres motorja 630 lóerős teljesítményre képes.
Hírek, 2015. november. 12.
AS
Hamarosan megújul a Mercedes-Benz hagyományos roadster modellje: az SL a márka aktuális stílusirányzatának megfelelő külsőt ölt.
Hírek, 2015. október. 6.
AS
Különleges tanulmányautót leplezett le Frankfurtban a Mercedes-Benz, az IAA Concept ugyanis menet közben képes áramvonalasabbá alakítani a karosszériáját.
A LEGÚJABB SZÁMUNK
Autó és Stílus
Keresd az újságárusoknál, töltsd le digitális formában vagy fizesd elő kedvezménnyel!
ELŐFIZETÉS
Autó és Stílus előfizetés
DIGITÁLIS MAGAZIN
Autó és Stílus digitális magazin
Legfrissebb fórumbejegyzések
Blog korábbi hírei
Bezár
Bezár
Bezár
Bezár
Bezár
Bezár