MINI
Legfrissebb anyag: 2023. december. 13.
MINI fórum
Hírek, 2023. december. 13.
AS
Magyarországon is bemutatkozott a MINI két új modellje. A háromajtós Cooper kétféle elektromos hajtással érkezik, míg a Countryman forgalmazása benzinmotorral indul.
Hírek, 2021. február. 1.
AS
A MINI újra felfrissítette a három- és ötajtós, valamint a kabrió modelljét, a ráncfelvarrással együtt a felszereltsége is gazdagabb lett.
Hírek, 2016. január. 28.
AS
Nagy sebességnél is borzolhatja a hajunkat a szél a MINI legújabb modelljében: John Cooper Works változatban is elkészült az új Cabrio.
Bemutató, 2015. június. 24.
AS
Nagyobbra nőtt és praktikusabb is lett a MINI Clubman új generációja, a fiatalos márka kombija így már a prémiumkompaktok között próbálhat szerencsét.
Bemutató, 2014. november. 26.
AS
Magyarországon is bemutatkozott a MINI legújabb, ötajtós kiadása. A hazai premiernek a főváros szívében található és a brit kisautó által inspirált bár, a MINI BAR BUDAPEST adott otthont.
Hírek, 2014. július. 24.
AS
A klasszikus Mini Cooper tökéletes másával bővíti a kínálatát a Lego, a játékautó nem csak az arányait őrizte meg, de a jellegzetes részletei is aprólékosan kidolgozottak.
Hírek, 2014. június. 10.
AS
Egy benzines alapmotorral és a márka történetének eddigi legerősebb dízelmotorjával bővült az új generációs MINI kínálata.
Hírek, 2014. június. 5.
AS
Ötajtós karosszériával is elkészült a MINI új, harmadik generációja: a háromajtósnál hosszabb modellváltozat tágasabb hátsó üléseket és nagyobb csomagtartót kínál.
Hírek, 2014. február. 27.
AS
A MINI kínálatának eddigi legnagyobb típusa lesz az új Clubman, a stílusos kombi hagyományos oldalajtókat és kétfelé nyíló csomagtér-ajtókat kap.
Hírek, 2013. december. 19.
AS
Koncepcióautóként mutatja be az újkori MINI harmadik generációjának sportváltozatát a gyártó, de a szériamodell is nagyon hasonló lesz.
Videó, 2013. november. 14.
AS
A hamarosan bemutatkozó harmadik generációs új MINI műszaki részleteiről már sokat elárult a gyártó, a formát pedig egy most közzétett videóban villantották fel.
Hírek, 2013. július. 26.
AS
Hamarosan bemutatkozik a MINI következő generációja, az újdonságot pedig egy formatanulmány képeivel vetíti előre a gyártó: ilyen lesz a divatos kisautó utódja.
Hírek, 2023. február. 15.
AS
A MINI többféle változatban is gyártja a kisautóját, de az elektromos hajtást most először párosította kabrió karosszériával.
Hírek, 2020. május. 30.
AS
A MINI legnagyobb modellje a szabadidős Countryman, most a kisebb típusok mintájára végeztek rajta ráncfelvarrást.
Bemutató, 2015. október. 26.
AS
A harmadik generációs újkori MINI is bemutatkozott nyitott tetős változatban, a Cabrio menet közben is mozgatható vászonteteje britzászló-mintás is lehet.
Hírek, 2014. december. 19.
AS
231 lóerős teljesítményével a valaha készült legerősebb MINI-nek számít a harmadik generációs típusból készített John Cooper Works kivitel.
Hírek, 2014. augusztus. 6.
AS
Gyarmati Panka snowboard világbajnok a következő téli olimpiáig egy különleges MINI Coopert használ: a kétüléses Clubvan a sporteszközök számára is elegendő helyet nyújt.
Hírek, 2014. július. 11.
AS
További kategóriák
Új formában folytatja pályafutását a MINI két szabadidő-autója, a háromajtós Paceman és az ötajtós Countryman.
Teszt, 2014. június. 5.
AS
A hetedik MINI egyben a második, amely négy méternél is nagyobbra nőtt. A Paceman ennek ellenére megtartotta az eredeti modell vagányságát, csaknem olyan sportos, de jobban használható nála.
Hírek, 2014. május. 26.
AS
Olasz karosszériaépítő műhely készítette el a MINI roadster változatát, a Superleggera Vision tanulmány műszaki részleteit azonban nem árulták el.
Hírek, 2014. január. 27.
AS
1964-ben szerezte meg első Monte-Carlo-rali győzelmét a Mini, amelyet később több másik diadal követett a háromszor-négyszer erősebb riválisok ellen.
Hírek, 2013. november. 18.
AS
Hivatalosan is bemutatkozott az újkori MINI harmadik generációja, amely érezhetően megnőtt elődjéhez képest, motorjai közt pedig háromhengerest és kétliterest egyaránt találunk.
Hírek, 2013. szeptember. 30.
AS
Elárult néhány részletet a hamarosan bemutatkozó harmadik generációs új MINI motorjairól a gyártó: háromhengeres és kétliteres is lesz közöttük.
Hírek, 2013. július. 22.
AS
Korábbi koncepcióját fejlesztette tovább a MINI: a retró stílusú Cowley lakókocsi és a tetőn kinyitható sátor mellé bemutatta a világ egyik legkisebb lakóautóját, egyelőre csak tanulmányként.
A LEGÚJABB SZÁMUNK
Autó és Stílus
Keresd az újságárusoknál, töltsd le digitális formában vagy fizesd elő kedvezménnyel!
ELŐFIZETÉS
Autó és Stílus előfizetés
DIGITÁLIS MAGAZIN
Autó és Stílus digitális magazin

Autó és Stílus digitális magazin
Blog korábbi hírei
Bezár
Bezár
Bezár
Bezár
Bezár
Bezár