Mitsubishi
Legfrissebb anyag: 2020. november. 23.
Mitsubishi fórum
Hírek, 2020. november. 23.
AS
Mielőtt kivonulna az európai piacról, a plug-in hibrid rendszerrel megújult Eclipse Cross adhat még egy esélyt a Mitsubishinek.
Hírek, 2015. október. 16.
AS
Szabadidő-terepjáró prototípusával jelentkezik a Mitsubishi a Tokiói Autószalonon, az elektromos hajtású összkerekes az ASX utódját vetítheti előre.
Hírek, 2015. május. 28.
AS
Egy tank benzinnel autózott Svájcból Budapestre a korábbi repülőgép-pilóta Felix Egolf, a rekordkíséret során használt Mitsubishi Attrage így kevesebb mint négy litert fogyasztott.
Hírek, 2015. március. 20.
AS
Miközben a Mitsubishi közzétette hivatalos előzetesét a modellről, Japánban máris tucatnyi vadonatúj ráncfelvarrott Mitsubishi Outlander vár behajózásra, így idő előtt lelepleződött az újdonság.
Hírek, 2014. szeptember. 23.
AS
Egyelőre tanulmányként állítja ki a Párizsi Autószalonon az Outlander PHEV módosított változatát a Mitsubishi, pedig akár szériagyártmány is lehet belőle.
Hírek, 2013. január. 11.
AS
Az utolsó pillanatban megváltoztatta új kisautója nevét a Mitsubishi: a Mirage az európai piacra a korábban is használt Space Star néven jut el.
Hírek, 2012. július. 12.
AS
Több mint tízezren úszták át idén a Balatont, a sportesemény lebonyolítását ezúttal is a Mitsubishi segítette.
Hírek, 2012. június. 21.
AS
Marosi Ádám öttusázó és a Mitsubishi magyarországi képviseletének együttműködése tovább folytatódik, a sportoló egy ASX volánja mögött készül a londoni olimpiára.
Hírek, 2012. február. 9.
AS
Megjelent az első kép a Mitsubishi Outlander harmadik generációjáról, amely sportosról egyszerű stílusra váltott, és bővül a biztonsági felszereltsége is.
Hírek, 2012. január. 20.
AS
Sportos helyett környezettudatos autóiról válna ismertté a Mitsubishi, a Genfben bemutatkozó típus már új arculattal készül.
Hírek, 2011. október. 3.
AS
Újabb japán műszaki alapokra épülő szabadidő-autóval bővül a Citroën és a Peugeot kínálata: a C4 Aircross és a 4008 a Mitsubishi ASX felhasználásával készült el.
Hírek, 2011. január. 19.
AS
Olcsó kisautó prototípusát mutatja be a genfi autószalonon a Mitsubishi, az újdonságot a világ minden táján kapni lehet majd.
Hírek, 2015. december. 18.
AS
További kategóriák
Két újdonsággal állt elő a Mitsubishi a Los Angeles-i Autószalonon, a Space Star és az ASX modellfrissített kiadása később az európai piacon is megjelenhet.
Hírek, 2015. augusztus. 3.
AS
Meglehetősen látványos formájú terepjáróval állt elő a Mitsubishi, a Pajero Sport legújabb generációja azonban várhatóan nem lesz elérhető az európai piacon.
Hírek, 2015. április. 7.
AS
Megújult a Mitsubishi szabadidő-terepjárója, az Outlander megkapta a gyártó tanulmányautóin feltűnt új stílusú frontrészt.
Hírek, 2015. január. 28.
AS
Ázsiában már bemutatkozott a Mitsubishi platós terepjárójának új generációja, a nálunk L200 néven forgalmazott Triton.
Hírek, 2013. május. 25.
AS
A két japán autógyártó két éve alapított közös vállalatot kisautók gyártására, amelynek első fejlesztése most került piacra.
Hírek, 2012. augusztus. 10.
AS
Újabb balatoni vitorlásversenyen vett részt a Mitsubishi hazai képviselete: az EGIS Kupán nyolc hajóosztály képviselői startoltak a csopaki kikötőből.
Hírek, 2012. június. 26.
AS
A Mitsubishi támogatásával rendezték meg a Fehér Szalag vitorlásversenyt a Balatonon, a futam érdekessége az 1945 előtti hajók számára kiírt Classic Round volt.
Hírek, 2012. április. 6.
AS
Csak apróbb részleteiben újult meg a Mitsubishi kompakt szabadidő-terepjárója, az ASX modellfrissített változatát New Yorkban ismerhettük meg.
Hírek, 2012. február. 6.
AS
Jövőre befejezi típusainak európai gyártását a Mitsubishi abban a hollandiai üzemben, ahol korábban Volvók és Smartok is készültek.
Teszt, 2011. október. 6.
AS
Kompakt szabadidő-autóból egyre több van, a Mitsubishi újdonsága mégis figyelemreméltó: képességei és új motorja a kategória legjobbjává tehetik.
Hírek, 2011. március. 21.
AS
Lesz Evo XI, ez már biztos, mivel igény van rá, és a márka egyik legsikeresebb modelljéről van szó.
A LEGÚJABB SZÁMUNK
Autó és Stílus
Keresd az újságárusoknál, töltsd le digitális formában vagy fizesd elő kedvezménnyel!
ELŐFIZETÉS
Autó és Stílus előfizetés
DIGITÁLIS MAGAZIN
Autó és Stílus digitális magazin

Autó és Stílus digitális magazin
Bezár
Bezár
Bezár
Bezár
Bezár
Bezár