Mitsubishi
Legfrissebb anyag: 2020. április. 20.
Mitsubishi fórum
Hírek, 2015. december. 18.
AS
További kategóriák
Két újdonsággal állt elő a Mitsubishi a Los Angeles-i Autószalonon, a Space Star és az ASX modellfrissített kiadása később az európai piacon is megjelenhet.
Hírek, 2015. augusztus. 3.
AS
Meglehetősen látványos formájú terepjáróval állt elő a Mitsubishi, a Pajero Sport legújabb generációja azonban várhatóan nem lesz elérhető az európai piacon.
Hírek, 2015. április. 7.
AS
Megújult a Mitsubishi szabadidő-terepjárója, az Outlander megkapta a gyártó tanulmányautóin feltűnt új stílusú frontrészt.
Hírek, 2015. január. 28.
AS
Ázsiában már bemutatkozott a Mitsubishi platós terepjárójának új generációja, a nálunk L200 néven forgalmazott Triton.
Hírek, 2013. május. 25.
AS
A két japán autógyártó két éve alapított közös vállalatot kisautók gyártására, amelynek első fejlesztése most került piacra.
Hírek, 2012. augusztus. 10.
AS
Újabb balatoni vitorlásversenyen vett részt a Mitsubishi hazai képviselete: az EGIS Kupán nyolc hajóosztály képviselői startoltak a csopaki kikötőből.
Hírek, 2012. június. 26.
AS
A Mitsubishi támogatásával rendezték meg a Fehér Szalag vitorlásversenyt a Balatonon, a futam érdekessége az 1945 előtti hajók számára kiírt Classic Round volt.
Hírek, 2012. április. 6.
AS
Csak apróbb részleteiben újult meg a Mitsubishi kompakt szabadidő-terepjárója, az ASX modellfrissített változatát New Yorkban ismerhettük meg.
Hírek, 2012. február. 6.
AS
Jövőre befejezi típusainak európai gyártását a Mitsubishi abban a hollandiai üzemben, ahol korábban Volvók és Smartok is készültek.
Teszt, 2011. október. 6.
AS
Kompakt szabadidő-autóból egyre több van, a Mitsubishi újdonsága mégis figyelemreméltó: képességei és új motorja a kategória legjobbjává tehetik.
Hírek, 2011. március. 21.
AS
Lesz Evo XI, ez már biztos, mivel igény van rá, és a márka egyik legsikeresebb modelljéről van szó.
Hírek, 2015. október. 16.
AS
Szabadidő-terepjáró prototípusával jelentkezik a Mitsubishi a Tokiói Autószalonon, az elektromos hajtású összkerekes az ASX utódját vetítheti előre.
Hírek, 2015. május. 28.
AS
Egy tank benzinnel autózott Svájcból Budapestre a korábbi repülőgép-pilóta Felix Egolf, a rekordkíséret során használt Mitsubishi Attrage így kevesebb mint négy litert fogyasztott.
Hírek, 2015. március. 20.
AS
Miközben a Mitsubishi közzétette hivatalos előzetesét a modellről, Japánban máris tucatnyi vadonatúj ráncfelvarrott Mitsubishi Outlander vár behajózásra, így idő előtt lelepleződött az újdonság.
Hírek, 2014. szeptember. 23.
AS
Egyelőre tanulmányként állítja ki a Párizsi Autószalonon az Outlander PHEV módosított változatát a Mitsubishi, pedig akár szériagyártmány is lehet belőle.
Hírek, 2013. január. 11.
AS
Az utolsó pillanatban megváltoztatta új kisautója nevét a Mitsubishi: a Mirage az európai piacra a korábban is használt Space Star néven jut el.
Hírek, 2012. július. 12.
AS
Több mint tízezren úszták át idén a Balatont, a sportesemény lebonyolítását ezúttal is a Mitsubishi segítette.
Hírek, 2012. június. 21.
AS
Marosi Ádám öttusázó és a Mitsubishi magyarországi képviseletének együttműködése tovább folytatódik, a sportoló egy ASX volánja mögött készül a londoni olimpiára.
Hírek, 2012. február. 9.
AS
Megjelent az első kép a Mitsubishi Outlander harmadik generációjáról, amely sportosról egyszerű stílusra váltott, és bővül a biztonsági felszereltsége is.
Hírek, 2012. január. 20.
AS
Sportos helyett környezettudatos autóiról válna ismertté a Mitsubishi, a Genfben bemutatkozó típus már új arculattal készül.
Hírek, 2011. október. 3.
AS
Újabb japán műszaki alapokra épülő szabadidő-autóval bővül a Citroën és a Peugeot kínálata: a C4 Aircross és a 4008 a Mitsubishi ASX felhasználásával készült el.
Hírek, 2011. január. 19.
AS
Olcsó kisautó prototípusát mutatja be a genfi autószalonon a Mitsubishi, az újdonságot a világ minden táján kapni lehet majd.
Legfrissebb fórumbejegyzések
Bezár
Bezár
Bezár
Bezár
Bezár
Bezár