Műszaki vizsga
Legfrissebb anyag: 2012. június. 22.
Hírek, 2012. június. 22.
AS
A kilométeradatok nyilvántartását előíró szabályozás nem szorította vissza számottevően a kilométerórák visszatekerésének gyakorlatát a személyautók közt, derül ki a hasznaltauto.hu elemzéséből.
Hírek, 2011. július. 9.
AS
Pénteken országszerte leállt a műszaki vizsgáztatás. Ugyanakkor „a Magyar Nemzet és a Hír Tv szerint az államellenes bűncselekmények miatt folytatott nyomozás negyedik gyanúsítottja vélhetőleg egy biztonsági cég társtulajdonosa. A férfi – a cégnyilvántartás adatai alapján – az a P. László lehet, aki az Eclipse-botrányba belekeveredett egyik cég, a Zömök Kft. fő tulajdonosa” – írja a hvg.hu.
Hírek, 2012. április. 19.
AS
A személygépkocsi forgalomba helyezési és időszakos műszaki vizsgáztatás díja 16 290 forintról 22 000 forintra emelkedik, és többszörösére drágul a pályaalkalmassági vizsgálat is a nemzeti fejlesztési miniszter rendelettervezete szerint.
Hírek, 2011. július. 8.
AS
2011. július 8-án pénteken délelőtt 10 órától több órán keresztül állt szoftverhiba miatt a műszaki vizsgáztatás. A hírek szerint a gond az egész országot érintette. Arról, hogy ki és hogyan téríti meg a vizsgaállomások és vizsgára várók kiesett munkaidejét, nem nyilatkoztak az illetékesek.
Legfrissebb fórumbejegyzések
Bezár
Bezár
Bezár
Bezár
Bezár
Bezár