Műszaki vizsga
Legfrissebb anyag: 2012. június. 22.
Hírek, 2012. június. 22.
AS
A kilométeradatok nyilvántartását előíró szabályozás nem szorította vissza számottevően a kilométerórák visszatekerésének gyakorlatát a személyautók közt, derül ki a hasznaltauto.hu elemzéséből.
Hírek, 2011. július. 9.
AS
Pénteken országszerte leállt a műszaki vizsgáztatás. Ugyanakkor „a Magyar Nemzet és a Hír Tv szerint az államellenes bűncselekmények miatt folytatott nyomozás negyedik gyanúsítottja vélhetőleg egy biztonsági cég társtulajdonosa. A férfi – a cégnyilvántartás adatai alapján – az a P. László lehet, aki az Eclipse-botrányba belekeveredett egyik cég, a Zömök Kft. fő tulajdonosa” – írja a hvg.hu.
Hírek, 2012. április. 19.
AS
A személygépkocsi forgalomba helyezési és időszakos műszaki vizsgáztatás díja 16 290 forintról 22 000 forintra emelkedik, és többszörösére drágul a pályaalkalmassági vizsgálat is a nemzeti fejlesztési miniszter rendelettervezete szerint.
Hírek, 2011. július. 8.
AS
2011. július 8-án pénteken délelőtt 10 órától több órán keresztül állt szoftverhiba miatt a műszaki vizsgáztatás. A hírek szerint a gond az egész országot érintette. Arról, hogy ki és hogyan téríti meg a vizsgaállomások és vizsgára várók kiesett munkaidejét, nem nyilatkoztak az illetékesek.
A LEGÚJABB SZÁMUNK
Autó és Stílus
Keresd az újságárusoknál, töltsd le digitális formában vagy fizesd elő kedvezménnyel!
ELŐFIZETÉS
Autó és Stílus előfizetés
DIGITÁLIS MAGAZIN
Autó és Stílus digitális magazin

Autó és Stílus digitális magazin
Bezár
Bezár
Bezár
Bezár
Bezár
Bezár