Biztonság
Legfrissebb anyag: 2017. május. 4.
Hírek, 2017. május. 4.
AS
Számos problémát tárt fel az a Mercedes-Benz megbízásából készített felmérés, amely a magyar fiatalok közlekedési szokásait vizsgálta. Fontos az oktatás, de még fontosabb, hogy mi magunk is jó példát mutassunk gyermekeink számára.
Egyéb, 2016. május. 9.
AS
Új nagyteljesítményű abroncsokat mutatott be a Goodyear és a Dunlop: az Eagle F1 Asymmetric 3 és a Sport Maxx RT2 is jól szerepelt a vezethetőséget vizsgáló teszteken.
Hírek, 2015. november. 4.
AS
Budapesten nyílt meg az Apollo Vredestein egyik első új típusú európai márkakereskedése, amely modernebb környezetben kínálja a gumigyártó termékeit.
Hírek, 2015. október. 26.
AS
A nagy teljesítményű autókra való téli gumiabroncsokat mutatott be a Goodyear és a Dunlop: az UltraGrip 9 Performance és a Winter Sport 5 jól szerepeltek a teszteken.
Hírek, 2015. július. 23.
AS
Érdekes tesztet végzett a Continental, egy 15 évvel ezelőtti technikájú abronccsal szerelt új autóhoz képest ötödével rövidebb távon állt meg egy új gumikon gördülő régi autó.
Hírek, 2015. június. 26.
AS
Három különböző kategóriájú autó, a Fiat Panda Cross, a Hyundai i20 és a Škoda Superb töréstesztjének meglehetősen eltérő eredményét hozta nyilvánosságra az Euro NCAP.
Hírek, 2015. április. 9.
AS
Idén is meghirdette családi közlekedésbiztonsági vetélkedőjét a rendőrség balesetmegelőzési bizottsága, a verseny fődíja egy új Škoda Fabia Combi.
Hírek, 2014. december. 3.
AS
Tizenkét újabb típus töréstesztjének eredményét hozta nyilvánosságra az Euro NCAP, amelyből az is kiderül, mennyire biztonságos a Dacia Logan kombi vagy a Porsche Macan.
Hírek, 2014. november. 11.
AS
A haszonjárművekhez fejlesztette ki azt a technológiát a Goodyear, amely folyamatosan az előírt szinten tartja a jármű gumiabroncsainak nyomását, így elkerülhető a többlet-üzemanyagfogyasztás.
Hírek, 2014. október. 22.
AS
Évek óta a gyerekek egyik kedvenc helye a budapesti Városligetben a KRESZ-park, amelyet most a Škoda hazai forgalmazójának támogatásával újítottak fel.
Hírek, 2014. szeptember. 3.
AS
Egyetlen autó, a Mercedes-Benz GLA szerzett ötcsillagos értékelést az Euro NCAP legutóbbi töréstesztjén, a többi típusnak meg kellett elégednie mindössze négy vagy három csillaggal.
Hírek, 2014. június. 5.
AS
A legutóbbi tesztjein négy mopedautó biztonságát vizsgálta az Euro NCAP: a töréstesztek alapján a kiskocsik városi tempónál is életveszélyesek lehetnek.
Hírek, 2016. október. 17.
AS
A #rocktheroad promóciójához forgatott kisfilmet a Vredestein, a számítógépes játékok stílusában készült videoklip cannes-i díjat is nyert.
Hírek, 2016. március. 9.
AS
Az idei évben is egy Škoda a fődíja a rendőrség által szervezett országos közlekedésbiztonsági vetélkedőnek, a legügyesebb család egy Rapid Spaceback tulajdonosa lehet.
Hírek, 2015. október. 28.
AS
A jövőben Pirelli abroncsokkal szerelt gépjárműveken látják el napi feladataikat az Országos Mentőszolgálat munkatársai.
Hírek, 2015. október. 8.
AS
Három újdonság töréstesztjének eredményét hozta nyilvánosságra az Euro NCAP, a városi mini, a roadster és a szabadidő-terepjáró közül csak az egyik kapott öt csillagot.
Hírek, 2015. július. 14.
AS
Luxusautókba való gyermekülés-koncepciót mutatott be a Volvo, a bébi a jobb első ülés helyére rögzített ülésben utazhat teljes biztonságban.
Hírek, 2015. június. 15.
AS
Bemutatta legújabb fejlesztését, a rezgő visszajelzést adó érintőképernyőt a Continental, amellyel biztonságosabban használhatók majd az egyre terjedő autós kijelzők.
Hírek, 2014. december. 11.
AS
Az Északi-sarkkörtől északra nyitott téli gumiabroncsokat tesztelő létesítményt a Goodyear Dunlop, a pályán havas és jeges körülmények között próbálhatják az abroncsokat.
Hírek, 2014. november. 13.
AS
Újabb autók törésteszt-eredményeit hozta nyilvánosságra az Euro NCAP. Öt csillagot érdemelt ki a Tesla Model S és a Škoda Fabia, de most vizsgázott a BMW 2-es Active Tourer és a Nissan Pulsar is. A legújabb Suzuki nem remekelt, a Megane viszont javított korábbi eredményén.
Hírek, 2014. november. 7.
AS
Idén is megtartja őszi közlekedésbiztonsági kampányát az Országos Rendőr-főkapitányság: a Látni és látszani akció keretében az autósok ingyenesen vizsgáltathatják meg autójuk világítóberendezéseit és saját látásukat is, a rendőrség pedig fokozott közúti ellenőrzést tart.
Hírek, 2014. október. 21.
AS
A gyári alkatrésszel megegyező minőségű Champion pollenszűrőit mostantól megújult csomagolásban kínálja a Federal-Mogul, a rajta található kóddal szerelést segítő útmutatót és videót lehet letölteni.
Hírek, 2014. augusztus. 14.
AS
A növekvő autósforgalom hatására kezdtek foglalkozni a fényvisszavető közlekedési táblák fejlesztésével, amelyből 75 éve mutatták be az elsőt.
Hírek, 2014. május. 30.
AS
Kormánykerék és pedálok nélküli autó prototípusát mutatta meg a Google: az önálló vezetésre képes egyedi járművet a következő években tesztelik majd.
A LEGÚJABB SZÁMUNK
Autó és Stílus
Keresd az újságárusoknál, töltsd le digitális formában vagy fizesd elő kedvezménnyel!
ELŐFIZETÉS
Autó és Stílus előfizetés
DIGITÁLIS MAGAZIN
Autó és Stílus digitális magazin

Autó és Stílus digitális magazin
Blog korábbi hírei
Bezár
Bezár
Bezár
Bezár
Bezár
Bezár