Biztonság
Legfrissebb anyag: 2017. május. 4.
Hírek, 2017. május. 4.
AS
Számos problémát tárt fel az a Mercedes-Benz megbízásából készített felmérés, amely a magyar fiatalok közlekedési szokásait vizsgálta. Fontos az oktatás, de még fontosabb, hogy mi magunk is jó példát mutassunk gyermekeink számára.
Egyéb, 2016. május. 9.
AS
Új nagyteljesítményű abroncsokat mutatott be a Goodyear és a Dunlop: az Eagle F1 Asymmetric 3 és a Sport Maxx RT2 is jól szerepelt a vezethetőséget vizsgáló teszteken.
Hírek, 2015. november. 4.
AS
Budapesten nyílt meg az Apollo Vredestein egyik első új típusú európai márkakereskedése, amely modernebb környezetben kínálja a gumigyártó termékeit.
Hírek, 2015. október. 26.
AS
A nagy teljesítményű autókra való téli gumiabroncsokat mutatott be a Goodyear és a Dunlop: az UltraGrip 9 Performance és a Winter Sport 5 jól szerepeltek a teszteken.
Hírek, 2015. július. 23.
AS
Érdekes tesztet végzett a Continental, egy 15 évvel ezelőtti technikájú abronccsal szerelt új autóhoz képest ötödével rövidebb távon állt meg egy új gumikon gördülő régi autó.
Hírek, 2015. június. 26.
AS
Három különböző kategóriájú autó, a Fiat Panda Cross, a Hyundai i20 és a Škoda Superb töréstesztjének meglehetősen eltérő eredményét hozta nyilvánosságra az Euro NCAP.
Hírek, 2015. április. 9.
AS
Idén is meghirdette családi közlekedésbiztonsági vetélkedőjét a rendőrség balesetmegelőzési bizottsága, a verseny fődíja egy új Škoda Fabia Combi.
Hírek, 2014. december. 3.
AS
Tizenkét újabb típus töréstesztjének eredményét hozta nyilvánosságra az Euro NCAP, amelyből az is kiderül, mennyire biztonságos a Dacia Logan kombi vagy a Porsche Macan.
Hírek, 2014. november. 11.
AS
A haszonjárművekhez fejlesztette ki azt a technológiát a Goodyear, amely folyamatosan az előírt szinten tartja a jármű gumiabroncsainak nyomását, így elkerülhető a többlet-üzemanyagfogyasztás.
Hírek, 2014. október. 22.
AS
Évek óta a gyerekek egyik kedvenc helye a budapesti Városligetben a KRESZ-park, amelyet most a Škoda hazai forgalmazójának támogatásával újítottak fel.
Hírek, 2014. szeptember. 3.
AS
Egyetlen autó, a Mercedes-Benz GLA szerzett ötcsillagos értékelést az Euro NCAP legutóbbi töréstesztjén, a többi típusnak meg kellett elégednie mindössze négy vagy három csillaggal.
Hírek, 2014. június. 5.
AS
A legutóbbi tesztjein négy mopedautó biztonságát vizsgálta az Euro NCAP: a töréstesztek alapján a kiskocsik városi tempónál is életveszélyesek lehetnek.
Hírek, 2016. október. 17.
AS
A #rocktheroad promóciójához forgatott kisfilmet a Vredestein, a számítógépes játékok stílusában készült videoklip cannes-i díjat is nyert.
Hírek, 2016. március. 9.
AS
Az idei évben is egy Škoda a fődíja a rendőrség által szervezett országos közlekedésbiztonsági vetélkedőnek, a legügyesebb család egy Rapid Spaceback tulajdonosa lehet.
Hírek, 2015. október. 28.
AS
A jövőben Pirelli abroncsokkal szerelt gépjárműveken látják el napi feladataikat az Országos Mentőszolgálat munkatársai.
Hírek, 2015. október. 8.
AS
Három újdonság töréstesztjének eredményét hozta nyilvánosságra az Euro NCAP, a városi mini, a roadster és a szabadidő-terepjáró közül csak az egyik kapott öt csillagot.
Hírek, 2015. július. 14.
AS
Luxusautókba való gyermekülés-koncepciót mutatott be a Volvo, a bébi a jobb első ülés helyére rögzített ülésben utazhat teljes biztonságban.
Hírek, 2015. június. 15.
AS
Bemutatta legújabb fejlesztését, a rezgő visszajelzést adó érintőképernyőt a Continental, amellyel biztonságosabban használhatók majd az egyre terjedő autós kijelzők.
Hírek, 2014. december. 11.
AS
Az Északi-sarkkörtől északra nyitott téli gumiabroncsokat tesztelő létesítményt a Goodyear Dunlop, a pályán havas és jeges körülmények között próbálhatják az abroncsokat.
Hírek, 2014. november. 13.
AS
Újabb autók törésteszt-eredményeit hozta nyilvánosságra az Euro NCAP. Öt csillagot érdemelt ki a Tesla Model S és a Škoda Fabia, de most vizsgázott a BMW 2-es Active Tourer és a Nissan Pulsar is. A legújabb Suzuki nem remekelt, a Megane viszont javított korábbi eredményén.
Hírek, 2014. november. 7.
AS
Idén is megtartja őszi közlekedésbiztonsági kampányát az Országos Rendőr-főkapitányság: a Látni és látszani akció keretében az autósok ingyenesen vizsgáltathatják meg autójuk világítóberendezéseit és saját látásukat is, a rendőrség pedig fokozott közúti ellenőrzést tart.
Hírek, 2014. október. 21.
AS
A gyári alkatrésszel megegyező minőségű Champion pollenszűrőit mostantól megújult csomagolásban kínálja a Federal-Mogul, a rajta található kóddal szerelést segítő útmutatót és videót lehet letölteni.
Hírek, 2014. augusztus. 14.
AS
A növekvő autósforgalom hatására kezdtek foglalkozni a fényvisszavető közlekedési táblák fejlesztésével, amelyből 75 éve mutatták be az elsőt.
Hírek, 2014. május. 30.
AS
Kormánykerék és pedálok nélküli autó prototípusát mutatta meg a Google: az önálló vezetésre képes egyedi járművet a következő években tesztelik majd.
Legfrissebb fórumbejegyzések
Biztonság
2019. április. 16.
A kulcsnélküli rendszerrel működő autókat valóban könnyebb ellopni az említett jeltovábbítóval. A felsorolt megoldások jó ötletnek tűnnek, illetve érdemes a házban az autótól...
Biztonság
2019. április. 2.
Olvastam, hogy a kulcs nélküli autót milyen könnyű ellopni néhány másodperc alatt. Egy jellopó készülékkel elfogják és lemásolják az autó távirányítójának a kódját és...
Biztonság
2013. december. 7.
30ezer km-es, 11 hónapos Mazda6-osomat szinte csak az M6-oson használom, ám néhány hete egy felelőtlenül előző, elém hajtó kamion miatt 130-ról való hirtelen lefékezés után rázni...
Blog korábbi hírei
Bezár
Bezár
Bezár
Bezár
Bezár
Bezár