Autópiac
Legfrissebb anyag: 2016. január. 5.
Hírek, 2016. január. 5.
AS
A korábbi esztendőhöz képest kisebb mértékben, de tovább növekedtek a magyarországi újautó-eladások, a listákat továbbra is a Ford, az Opel, a Škoda és a Suzuki vezeti.
Hírek, 2015. május. 6.
AS
Jól kezdett a hazai piacon a Suzuki szabadidőautó-újdonsága, a Vitara ugyanis áprilisban a negyedik legnépszerűbb típussá lépett elő a piacon.
Hírek, 2014. január. 2.
AS
2013-ban néhány százalékkal növekedtek a magyarországi újautó-eladások a korábbi esztendőhöz képest. Továbbra is a Ford, az Opel és a Škoda a legnépszerűbb márkák.
Hírek, 2011. július. 11.
AS
Módosította 2011. évi új gépjármű forgalomba helyezési előrejelzését a Magyar Gépjárműimportőrök Egyesülete. Eszerint kevesebb személyautót és rendszámos motorkerékpárt, viszont több nagy teherautót adnak el 2011-ben, mint korábban gondolták.
Hírek, 2015. október. 8.
AS
Születésnapját ünnepli a Pappas Auto Magyarország, a cég az elmúlt évtizedben a magyar autópiac meghatározó szereplőjévé vált, jogelődjét pedig éppen negyedszázada alapították.
Hírek, 2015. április. 16.
AS
A külföldről behozott használtautókkal kapcsolatos veszélyekre hívja fel a figyelmet a Das WeltAuto tavaszi akciója, amely ingyenes állapotfelmérést kínál a márkaszervizekben.
Hírek, 2011. október. 11.
AS
A jövő év második felére megszülethet a használt autók kártörténetét és a javítás helyét tartalmazó központi adatbázis, amelybe a biztosítók és a javítók töltenék fel az információkat – írja a Napi Gazdaság.
A LEGÚJABB SZÁMUNK
Autó és Stílus
Keresd az újságárusoknál, töltsd le digitális formában vagy fizesd elő kedvezménnyel!
ELŐFIZETÉS
Autó és Stílus előfizetés
DIGITÁLIS MAGAZIN
Autó és Stílus digitális magazin

Autó és Stílus digitális magazin
Bezár
Bezár
Bezár
Bezár
Bezár
Bezár