Autópiac
Legfrissebb anyag: 2016. január. 5.
Hírek, 2016. január. 5.
AS
A korábbi esztendőhöz képest kisebb mértékben, de tovább növekedtek a magyarországi újautó-eladások, a listákat továbbra is a Ford, az Opel, a Škoda és a Suzuki vezeti.
Hírek, 2015. május. 6.
AS
Jól kezdett a hazai piacon a Suzuki szabadidőautó-újdonsága, a Vitara ugyanis áprilisban a negyedik legnépszerűbb típussá lépett elő a piacon.
Hírek, 2014. január. 2.
AS
2013-ban néhány százalékkal növekedtek a magyarországi újautó-eladások a korábbi esztendőhöz képest. Továbbra is a Ford, az Opel és a Škoda a legnépszerűbb márkák.
Hírek, 2011. július. 11.
AS
Módosította 2011. évi új gépjármű forgalomba helyezési előrejelzését a Magyar Gépjárműimportőrök Egyesülete. Eszerint kevesebb személyautót és rendszámos motorkerékpárt, viszont több nagy teherautót adnak el 2011-ben, mint korábban gondolták.
Hírek, 2015. október. 8.
AS
Születésnapját ünnepli a Pappas Auto Magyarország, a cég az elmúlt évtizedben a magyar autópiac meghatározó szereplőjévé vált, jogelődjét pedig éppen negyedszázada alapították.
Hírek, 2015. április. 16.
AS
A külföldről behozott használtautókkal kapcsolatos veszélyekre hívja fel a figyelmet a Das WeltAuto tavaszi akciója, amely ingyenes állapotfelmérést kínál a márkaszervizekben.
Hírek, 2011. október. 11.
AS
A jövő év második felére megszülethet a használt autók kártörténetét és a javítás helyét tartalmazó központi adatbázis, amelybe a biztosítók és a javítók töltenék fel az információkat – írja a Napi Gazdaság.
Legfrissebb fórumbejegyzések
Bezár
Bezár
Bezár
Bezár
Bezár
Bezár