Nissan fórum
Bemutató, 2016. szeptember. 29.
AS
Bemutatkozott a Micra ötödik generációja, ami az elődök gömbölyű formavilágával szakítva sportos, lendületes stílusú kisautó lett, nagyobb utastérrel és sok új extrával.
Bemutató, 2016. április. 29.
AS
Még nagyobb vezetési élményt ígér a jelentősen átdolgozott Nissan GT-R, amely ugyanakkor kényelmesebbé és igényesebbé is vált. Az első példány premier előtt két napig a budaörsi Nissan-kereskedésben tekinthető meg.
Hírek, 2015. december. 11.
AS
Újabb látványos kihívást talált ki a Nissan, amelyben magyar freestyle futballisták két új Navara platójáról passzolgattak egymásnak menet közben.
Hírek, 2015. október. 9.
AS
A Cube formavilágát viszi tovább a Nissan új tanulmányautója, amelyhez színes képernyőkkel érdekessé tett utasteret képzeltek el a tervezők.
Hírek, 2015. szeptember. 10.
AS
Új crossover modell prototípusát állítja ki a Nissan az idei Frankfurti Autószalonon, az előzetes alapján a tanulmányautó akár a következő Juke előzetese is lehet.
Hírek, 2015. június. 27.
AS
A Nissan egy különleges Leaf modellt mutatott be, amelynek továbbfejlesztett meghajtási rendszere már az elektromos autók következő nemzedékét vetíti előre.
Hírek, 2015. június. 23.
AS
A bevezetésekor csak egyféle dízelmotorral lehetett kapni, most azonban turbós benzinmotorral is megjelent az új Nissan X-Trail.
Hírek, 2015. április. 30.
AS
További kategóriák
Új típusú márkakereskedésének berendezését a modern kor elvárásaihoz igazította a Nissan, a most nyílt pécsi szalonban pedig két új sportos modellt is bemutattak.
Hírek, 2015. április. 8.
AS
Hibrid hajtással is bemutatta szabadidő-terepjáróját a Nissan, a benzines-elektromos X-Trail Hybrid egyelőre csak Japánban kerül piacra.
Hírek, 2015. március. 4.
AS
Sway néven tárta a közönség elé legújabb koncepcióját a Nissan, a modern formájú és rendkívül tágas kiskocsiból akár a Micra utódja is válhat.
Hírek, 2015. február. 13.
AS
Nyitott tetős változatban is bemutatta sportkocsijának még izmosabb kivitelét a Nissan, a 370Z Nismo Roadster azonban egyelőre csak egyetlen példányban készült el.
Hírek, 2015. február. 10.
AS
Szokatlan formájú és technikájú versenyautóval állt elő a Nissan: az orrmotoros és elsőkerék-hajtású GT-R a Le Mans-i hosszú távú versenysorozat csúcskategóriájában indul.
Hírek, 2016. július. 29.
AS
Két újabb villámtöltőt adott át kereskedéseinél a Nissan Gablini, ezzel Budapesten már három telephelyükön lehetséges a Leaf feltöltése fél óra alatt.
Hírek, 2016. április. 29.
AS
Megdöntötte a driftelés Guinness-rekordját a Nissan, miután egy speciálisan felkészített GT-R Nismo több mint 300 km/órával autózott keresztben.
Bemutató, 2015. november. 2.
AS
Önálló vezetésre képes autó prototípusát mutatta meg a Nissan a tokiói autószalonon, az IDS Concept formája pedig a Leaf utódjának megjelenését vetítheti előre.
Hírek, 2015. szeptember. 18.
AS
Az előzetes után végül leleplezte legújabb tanulmányautóját a Nissan, a Gripz Concept néven bemutatott modell a crossoverek és a sportkocsik tulajdonságait egyesíti.
Bemutató, 2015. augusztus. 25.
AS
Az európai piacra szánt változatban is bemutatkozott a Nissan platós terepjáró haszonjárművének legújabb generációja, az új NP300 Navara.
Hírek, 2015. június. 26.
AS
Még nagyobb teljesítményre képes a Nissan egyik legőrültebb alkotása, a Nismo GT-R motorjával és hajtásával felszerelt, alaposan kiszélesített Juke R.
Hírek, 2015. június. 23.
AS
Bejelentette a Nissan, hogy újra elkészíti a Juke legelképesztőbb kivitelét, amelynek alaposan kiszélesített karosszériája alá a GT-R hajtáslánca kerül.
Hírek, 2015. április. 27.
AS
Lannia néven mutatta be legújabb modelljét a Nissan, a fiataloknak szánt, modern formájú kompakt lépcsőshátú autó azonban nálunk nem lesz elérhető.
Hírek, 2015. március. 19.
AS
Az országban a negyedik olyan gyorstöltőt adták át a Hungaroringen, amely az elektromos autók akkumulátorát fél óra alatt képes feltölteni.
Hírek, 2015. február. 24.
AS
Kisautó tanulmányával jelentkezik az idei genfi autószalonon a Nissan: a Sway Concept megmutatja, milyen lehetne a Micra utódja a Qashqai stílusában.
Hírek, 2015. február. 12.
AS
Nálunk nem kapni, de a tengerentúlon még forgalmazzák a Nissan nagyautóját, a Maxima hamarosan érkező új generációja pedig jóval sportosabb lesz elődeinél.
Hírek, 2015. február. 2.
AS
3,38 liter/100 km-es fogyasztással a Nissan Note megdöntötte az abszolút üzemanyag-fogyasztás magyarországi rekordját a kisautók kategóriájában.
A NISSAN ÚJ REKLÁMKAMPÁNNYAL ERŐSÍTI A QASHQAI VEZETŐ POZÍCIÓJÁT
A Nissan Europe a mai napon mutatta be vezető modellje, a Qashqai crossover legújabb, nagyszabású reklámkampányát, melynek fő üzenete, hogy a Nissan elsőségét hangsúlyozza ebben a szegmensben. Annak hangsúlyozásával, hogy a Qashqai „az eredeti városi crossover”, a kampány arra emlékezteti nézőit, hogy a Qashqai az első, és mai napig a legjobb a hasonló crossover modellek között, aminek a második helyezés soha nem lenne elég jó.
The Nissan Vision range: cars equipped for modern life
Driving today can be challenging. The roads are busy, squeezing through gaps takes pinpoint judgement and car parking spaces can be tricky to get in and out of. That’s why Nissan has launched the Nissan Vision range – four special editions with advanced technology designed to cope with modern motoring.
Legfrissebb fórumbejegyzések
Blog korábbi hírei
Bezár
Bezár
Bezár
Bezár
Bezár
Bezár