Nissan
Legfrissebb anyag: 2021. február. 18.
Nissan fórum
Hírek, 2021. február. 18.
AS
A Nissan bemutatta a Qashqai harmadik generációját, ami megtartotta az elődje stílusát, de technikájával és felszereltségével is nagyot lép előre.
Hírek, 2020. szeptember. 16.
AS
Sportautót mutatott be a Nissan, és a 370Z utódjának szánt hathengeres Z Proto a klasszikus recept szerint készült.
Hírek, 2020. július. 13.
AS
Az amerikai piacon Rogue néven kapható a Nissan szabadidő-terepjárója, aminek a most bemutatott új generációja az X-Trail utódját vetíti előre.
Hírek, 2016. július. 29.
AS
Két újabb villámtöltőt adott át kereskedéseinél a Nissan Gablini, ezzel Budapesten már három telephelyükön lehetséges a Leaf feltöltése fél óra alatt.
Hírek, 2016. április. 29.
AS
Megdöntötte a driftelés Guinness-rekordját a Nissan, miután egy speciálisan felkészített GT-R Nismo több mint 300 km/órával autózott keresztben.
Bemutató, 2015. november. 2.
AS
Önálló vezetésre képes autó prototípusát mutatta meg a Nissan a tokiói autószalonon, az IDS Concept formája pedig a Leaf utódjának megjelenését vetítheti előre.
Hírek, 2015. szeptember. 18.
AS
Az előzetes után végül leleplezte legújabb tanulmányautóját a Nissan, a Gripz Concept néven bemutatott modell a crossoverek és a sportkocsik tulajdonságait egyesíti.
Bemutató, 2015. augusztus. 25.
AS
Az európai piacra szánt változatban is bemutatkozott a Nissan platós terepjáró haszonjárművének legújabb generációja, az új NP300 Navara.
Hírek, 2015. június. 26.
AS
Még nagyobb teljesítményre képes a Nissan egyik legőrültebb alkotása, a Nismo GT-R motorjával és hajtásával felszerelt, alaposan kiszélesített Juke R.
Hírek, 2015. június. 23.
AS
Bejelentette a Nissan, hogy újra elkészíti a Juke legelképesztőbb kivitelét, amelynek alaposan kiszélesített karosszériája alá a GT-R hajtáslánca kerül.
Hírek, 2015. április. 27.
AS
Lannia néven mutatta be legújabb modelljét a Nissan, a fiataloknak szánt, modern formájú kompakt lépcsőshátú autó azonban nálunk nem lesz elérhető.
Hírek, 2015. március. 19.
AS
Az országban a negyedik olyan gyorstöltőt adták át a Hungaroringen, amely az elektromos autók akkumulátorát fél óra alatt képes feltölteni.
Hírek, 2020. november. 26.
AS
A harmadik generációjára is egyterű maradt a Nissan Note, ami kellemes dizájnt és egészen érdekes hibrid hajtást kapott, de nálunk nem lesz kapható.
Hírek, 2020. július. 15.
AS
A Qashqai és a Leaf legjobb tulajdonságait egyesíti magában a Nissan elektromos crossovere, az Ariya, aminek a sorozatgyártású változata ígéretes paraméterekkel érkezik.
Bemutató, 2016. szeptember. 29.
AS
Bemutatkozott a Micra ötödik generációja, ami az elődök gömbölyű formavilágával szakítva sportos, lendületes stílusú kisautó lett, nagyobb utastérrel és sok új extrával.
Bemutató, 2016. április. 29.
AS
Még nagyobb vezetési élményt ígér a jelentősen átdolgozott Nissan GT-R, amely ugyanakkor kényelmesebbé és igényesebbé is vált. Az első példány premier előtt két napig a budaörsi Nissan-kereskedésben tekinthető meg.
Hírek, 2015. december. 11.
AS
Újabb látványos kihívást talált ki a Nissan, amelyben magyar freestyle futballisták két új Navara platójáról passzolgattak egymásnak menet közben.
Hírek, 2015. október. 9.
AS
A Cube formavilágát viszi tovább a Nissan új tanulmányautója, amelyhez színes képernyőkkel érdekessé tett utasteret képzeltek el a tervezők.
Hírek, 2015. szeptember. 10.
AS
Új crossover modell prototípusát állítja ki a Nissan az idei Frankfurti Autószalonon, az előzetes alapján a tanulmányautó akár a következő Juke előzetese is lehet.
Hírek, 2015. június. 27.
AS
A Nissan egy különleges Leaf modellt mutatott be, amelynek továbbfejlesztett meghajtási rendszere már az elektromos autók következő nemzedékét vetíti előre.
Hírek, 2015. június. 23.
AS
A bevezetésekor csak egyféle dízelmotorral lehetett kapni, most azonban turbós benzinmotorral is megjelent az új Nissan X-Trail.
Hírek, 2015. április. 30.
AS
További kategóriák
Új típusú márkakereskedésének berendezését a modern kor elvárásaihoz igazította a Nissan, a most nyílt pécsi szalonban pedig két új sportos modellt is bemutattak.
Hírek, 2015. április. 8.
AS
Hibrid hajtással is bemutatta szabadidő-terepjáróját a Nissan, a benzines-elektromos X-Trail Hybrid egyelőre csak Japánban kerül piacra.
Hírek, 2015. március. 4.
AS
Sway néven tárta a közönség elé legújabb koncepcióját a Nissan, a modern formájú és rendkívül tágas kiskocsiból akár a Micra utódja is válhat.
A LEGÚJABB SZÁMUNK
Autó és Stílus
Keresd az újságárusoknál, töltsd le digitális formában vagy fizesd elő kedvezménnyel!
ELŐFIZETÉS
Autó és Stílus előfizetés
DIGITÁLIS MAGAZIN
Autó és Stílus digitális magazin

Autó és Stílus digitális magazin
Blog korábbi hírei
Bezár
Bezár
Bezár
Bezár
Bezár
Bezár