Nissan
Legfrissebb anyag: 2021. február. 18.
Nissan fórum
Blog legújabb hírei
Hírek, 2014. január. 27.
AS
A nálunk már nem kapható Maxima utódját vetíti előre az a sportlimuzin, amelyet a detroiti autószalonon mutatott be a Nissan.
Hírek, 2013. november. 11.
AS
A legsikeresebb autóját váltja új generációval a Nissan: a vadonatúj Qashqai nem csak divatosabb formájával, hanem modern turbómotorjaival és gazdag felszereltségével is hódíthat.
Hírek, 2013. október. 31.
AS
Néhány nappal az után, hogy egy letakart autó képével vezette fel az új Qashqai premierjét a Nissan, most a fejlesztés során végzett tartóssági tesztjein láthatjuk az álcázott autót.
Hírek, 2013. szeptember. 11.
AS
Divatos szabadidő-autóként született újjá a Nissan X-Trail: a modell harmadik generációja a Qashqai hétszemélyes változatát váltja majd a kínálatban.
Hírek, 2013. július. 19.
AS
Egyedi kabriót készített műhelyében Giovanni Vernagallo: a Nissan Evalia adta a hétszemélyes, nyitott tetős turistabusz alapjait.
Hírek, 2013. július. 11.
AS
Idén először Magyarországról is lehet indulni a Sony és a Nissan által szervezett GT Academy szimulátor-versenyre, ahol a leggyorsabb virtuális pilóták valódi versenyautó volánja mögött is megmérettethetik magukat: a korábbi győztesek idén már Le Mans-ban rajtoltak.
Hírek, 2013. június. 17.
AS
Motorsport-tapasztalatának eredményeit mostantól vásárlóinak is elérhetővé teszi a Nissan: nálunk is bevezették a legerősebb típusváltozatokat jelölő Nismo márkát.
Hírek, 2013. június. 3.
AS
Két évvel az európai piaci bevezetést követően az elmúlt héten Franciaországban átadták a tízezredik Nissan Leafet.
Hírek, 2013. május. 25.
AS
A két japán autógyártó két éve alapított közös vállalatot kisautók gyártására, amelynek első fejlesztése most került piacra.
Hírek, 2013. április. 17.
AS
Az agyagmodellek a mai napig fontos elemei egy-egy új autótípus formatervezésének. A Nissan videója az új Note kapcsán bemutatja a folyamat lényegét.
Videó, 2013. április. 2.
AS
Mintha Ken Block a sivatagba tévedt volna: BJ Baldwin amerikai autóversenyző 800 lóerős pick-upjával átrepül egy Nissan GT-R és sofőrje fölött, és egy modellfotózáson is kellemetlen perceket szerez.
Hírek, 2013. január. 22.
AS
Sportváltozatot készített különc crossover modelljéből a Nissan: a Juke Nismo nem csak látványosabb, de gyorsabb is lett a többinél.
Hírek, 2013. november. 21.
AS
Nismo kivitelben is elkészítette szuper-sportkocsiját a Nissan: ez a GT-R már hatszáz lóerős teljesítményre képes.
Hírek, 2013. november. 5.
AS
Folyamatosan teszi közzé az újabb információkat a Qashqai következő generációjáról a Nissan: a leleplezés előtt néhány nappal már megmutatták az új X-Trail mintájára készült frontrészt.
Hírek, 2013. október. 28.
AS
Már a jövő héten megismerhetjük a Nissan Qashqai második generációját: a bemutatót egy lepellel letakart autó képével vezeti fel a japán gyártó.
Hírek, 2013. augusztus. 21.
AS
Indiában gyártják és az ottani piacra szánják a Nissan Terrano új generációját, amelynek alapja a nálunk is népszerű Dacia Duster.
Hírek, 2013. július. 18.
AS
Siófok belvárosában adott át elektromos autók számára használható gyorstöltőt a Nissan és a város önkormányzata. A töltő, amelyből hamarosan több tucat lehet országszerte, fél óra alatt százötven kilométerrel növelheti a hatótávolságot.
Hírek, 2013. június. 25.
AS
A Juke és a 370Z után újabb sportosított Nissan-típusokkal bővülhet a Nismo kínálata: megjelentek az első képek a Micra erősebb változatáról.
Hírek, 2013. június. 4.
AS
Modellfrissítésen esett át a Nissan kiskocsija, a Micra átalakításánál pedig nem elégedtek meg csak az új színekkel és kárpitokkal: teljesen új frontrészt kapott az autó.
Hírek, 2013. május. 28.
AS
A hétvégi csokoládéfesztivál különlegessége volt az a rekorder méretű grillázstorta, amely egy életnagyságú Nissan Leafet mintázott.
Hírek, 2013. április. 25.
AS
Elárulta a Nissan magyarországi importőre, hogy mennyibe kerül majd a teljesen elektromos hajtású Leaf idén bevezetésre kerülő megújult változata: az ígéreteknek megfelelően kilencmillió forint alatt marad.
Hírek, 2013. április. 16.
AS
A Nissan egyik legsikeresebb modellje, a Qashqai következő generációja megújult külsővel és tartalommal már idén novemberben bemutatkozhat.
Hírek, 2013. február. 18.
AS
Új kiskategóriás egyterűjét a genfi autószalonon mutatja be a Nissan: a Note második generációja modernebb technikával és gazdagabb felszereltséggel jön.
Hírek, 2012. november. 21.
AS
Japánban már bemutatta a Nissan a Leaf továbbfejlesztett változatát: a forma nem változott, de a műszaki tartalom minden részletén csiszoltak egy kicsit.
A LEGÚJABB SZÁMUNK
Autó és Stílus
Keresd az újságárusoknál, töltsd le digitális formában vagy fizesd elő kedvezménnyel!
ELŐFIZETÉS
Autó és Stílus előfizetés
DIGITÁLIS MAGAZIN
Autó és Stílus digitális magazin

Autó és Stílus digitális magazin
Blog korábbi hírei
Bezár
Bezár
Bezár
Bezár
Bezár
Bezár