Opel
Legfrissebb anyag: 2022. december. 14.
Opel fórum
Hírek, 2022. december. 14.
AS
A plug-in hibrid után az Opel bemutatta az új Astra tisztán elektromos hajtású változatát, ami kombiként is kapható lesz.
Hírek, 2021. július. 13.
AS
Az Opel bemutatta az Astra új generációját, amit már a márka legfrissebb stílusa szerint terveztek meg, és a technikája is új, még plug-in hibrid változat is lesz belőle.
Hírek, 2020. október. 8.
AS
A Mokka után az Opel másik szabadidő-autója, a praktikus és tágas Crossland is megkapta a márka új arculatát.
Hírek, 2020. május. 14.
AS
Az Opel hamarosan bemutatja a Mokka új generációját, de előtte álcázva villantja fel az újdonságot, amiből tisztán elektromos hajtású is lesz.
Hírek, 2020. január. 10.
AS
Megújult az Opel Insignia második generációja, aminek nemcsak a formáján igazítottak, de teljesen kicserélték a motorkínálatát.
Hírek, 2017. május. 26.
AS
A Crossland X után itt a Grandland X, ami ugyanarra az alapra épül, mint a Peugeot 3008, de ezen kívül mindenben különbözik tőle.
Bemutató, 2017. január. 18.
AS
Bemutatta új crossover modelljét az Opel, a Crossland X névre keresztelt kiskategóriás újdonság a hátrafelé nyíló hátsó ajtós Meriva helyére érkezik a kínálatban.
Hírek, 2016. november. 8.
AS
Megjelentek az első álcázott képek az Insignia új generációjáról. A képeket nem kémfotósok készítették, hanem az Opel adta ki, és néhány információt is elárult az autóról.
Hírek, 2016. március. 3.
AS
Az új Opel Astra nyerte el az európai Év autója díját 2016-ban a Volvo XC90 és a Mazda MX-5 előtt, ezzel a német márka ötödször szerezte meg a rangos elismerést.
Bemutató, 2016. február. 5.
AS
Alapos megújulásnak vetette alá kisebbik szabadidő-terepjáróját az Opel, a mostantól Mokka X néven kapható modell kívül-belül átalakult.
Beszámoló, 2016. január. 12.
AS
25 éves születésnapját ünnepli az Opel Magyarország, a gyárat és a kereskedelmi vállalatot 1991 januárjában jegyezték be hivatalosan, és akkor írta alá az Opel a márkakereskedői szerződést első tíz partnerével.
Hírek, 2015. július. 1.
AS
Megkapta az Opel új 1,6 literes dízelmotorját az Insignia, a kétféle teljesítménnyel kapható erőforrással rendkívül takarékosnak ígérkezik a középkategóriás modell.
Hírek, 2021. december. 11.
AS
Az Opel bemutatta az új Astra kombiváltozatát: az elődjénél tágasabb Sports Tourer plug-in hibrid hajtással is rendelhető lesz.
Hírek, 2021. május. 25.
AS
A klasszikus Manta ihlette az Opel új arculatát, és a német márka most ismét elővette a legendás sportkupét, hogy modern technikával dobja fel.
Hírek, 2020. június. 24.
AS
Az Opel bemutatta a Mokka új generációját, aminek csak a neve egyezik meg az elődjével, de már teljesen új alapokra épül, ezért tisztán elektromos hajtású változata is lesz.
Hírek, 2020. április. 22.
AS
Az Opel megmutatta az első képet a Mokka új generációjáról, ami még az idén bemutatkozik, és tisztán elektromos hajtású változat is lesz belőle.
Hírek, 2019. szeptember. 1.
AS
Megjelent az Opel Astra megújult változata. A külseje nem sokat változott, csak a hűtőmaszkot és a lökhárítót rajzolták át, de annál inkább új a technikája.
Bemutató, 2017. február. 7.
AS
Az ötajtóshoz hasonlóan a most bemutatott új Insignia Sports Tourer is jóval könnyebb lett az elődjénél, miközben a helykínálata nagyobb lett, és az extrák sora is tovább bővült.
Bemutató, 2016. december. 15.
AS
Bemutatkozott az Insignia új generációja. A középkategóriás Opel ugyanolyan lenyűgöző, mint elődje volt, de annál nemcsak nagyobb, hanem áramvonalasabb és könnyebb is lett.
Hírek, 2016. november. 8.
AS
Újabb típussal bővül az Opel kínálata, a Meriva helyére, a Mokka X mellé érkező újdonság is crossover lesz, ennek megfelelően Crossland X lesz a neve.
Hírek, 2016. február. 23.
AS
A jövő sportkocsiját képzelte el az Opel a GT Concept segítségével, most pedig a könnyűépítésű tanulmányautó belső terének megoldásairól is fellebbentette a fátylat.
Bemutató, 2016. február. 3.
AS
Kompakt méretű sportkocsi tanulmányával állt elő az Opel, a hátsókerék-hajtású GT Concept könnyű, így az ezer köbcentis benzinmotorral is kellően fürge.
Hírek, 2015. október. 9.
AS
Az ország legnagyobb Opel márkakereskedése és szervize nyílt meg Budaörsön, az Opel Fábián 740 négyzetméteres bemutatóteremmel és 35 állásos szervizzel várja az ügyfeleket.
Bemutató, 2015. június. 3.
AS
Az elődjénél kicsivel kisebb és sokkal könnyebb az Opel Astra új generációja, amely fürge és takarékos motorokkal, valamint gazdagabb felszereltséggel érkezik.
A LEGÚJABB SZÁMUNK
Autó és Stílus
Keresd az újságárusoknál, töltsd le digitális formában vagy fizesd elő kedvezménnyel!
ELŐFIZETÉS
Autó és Stílus előfizetés
DIGITÁLIS MAGAZIN
Autó és Stílus digitális magazin

Autó és Stílus digitális magazin
Blog korábbi hírei
Bezár
Bezár
Bezár
Bezár
Bezár
Bezár