Opel
Legfrissebb anyag: 2020. január. 10.
Opel fórum
Hír, 2020. január. 10.
Auto2
Megújult az Opel Insignia második generációja, aminek nemcsak a formáján igazítottak, de teljesen kicserélték a motorkínálatát.
Hír, 2017. május. 26.
Auto2
A Crossland X után itt a Grandland X, ami ugyanarra az alapra épül, mint a Peugeot 3008, de ezen kívül mindenben különbözik tőle.
Bemutató, 2017. január. 18.
Auto2
Bemutatta új crossover modelljét az Opel, a Crossland X névre keresztelt kiskategóriás újdonság a hátrafelé nyíló hátsó ajtós Meriva helyére érkezik a kínálatban.
Hír, 2016. november. 8.
Auto2
Megjelentek az első álcázott képek az Insignia új generációjáról. A képeket nem kémfotósok készítették, hanem az Opel adta ki, és néhány információt is elárult az autóról.
Hír, 2016. február. 23.
Auto2
A jövő sportkocsiját képzelte el az Opel a GT Concept segítségével, most pedig a könnyűépítésű tanulmányautó belső terének megoldásairól is fellebbentette a fátylat.
Bemutató, 2016. február. 3.
Auto2
Kompakt méretű sportkocsi tanulmányával állt elő az Opel, a hátsókerék-hajtású GT Concept könnyű, így az ezer köbcentis benzinmotorral is kellően fürge.
Hír, 2015. július. 1.
Auto2
Megkapta az Opel új 1,6 literes dízelmotorját az Insignia, a kétféle teljesítménnyel kapható erőforrással rendkívül takarékosnak ígérkezik a középkategóriás modell.
Hír, 2015. május. 13.
Auto2
A kategóriában elsőként az idén ősszel bemutatkozó új Opel Astra kap olyan LED-es mátrixfényszórót, amely alkalmazkodik a körülményekhez és a forgalomhoz.
Hír, 2015. április. 9.
Auto2
Tovább bővíti az Adam kínálatát az Opel, a stílusos városi mini legújabb változata terepjárós karosszériával és sportos turbómotorral érkezik.
Hír, 2015. február. 4.
Auto2
Az alapmodellek után sportváltozatban is megjelent az új Opel Corsa, az OPC kivitel látványosabb, erősebb és élvezetesebben vezethető kisautó lett.
Hír, 2015. január. 30.
Auto2
A küszöbön áll az új Corsa sportváltozatának premierje, az Opel várhatóan a genfi autószalonon leplezi le az OPC-t, amelyet alig álcázva már bemutattak egy gyári videón.
Hír, 2015. január. 16.
Auto2
A legújabb Corsa alapjaira is elkészült a haszonjármű-változat, a Corsavan teherbírása nagyobb, fogyasztása pedig kisebb lett, és új vezetéssegítő rendszerek is elérhetők hozzá.
Hír, 2019. szeptember. 1.
Auto2
Megjelent az Opel Astra megújult változata. A külseje nem sokat változott, csak a hűtőmaszkot és a lökhárítót rajzolták át, de annál inkább új a technikája.
Bemutató, 2017. február. 7.
Auto2
Az ötajtóshoz hasonlóan a most bemutatott új Insignia Sports Tourer is jóval könnyebb lett az elődjénél, miközben a helykínálata nagyobb lett, és az extrák sora is tovább bővült.
Bemutató, 2016. december. 15.
Auto2
Bemutatkozott az Insignia új generációja. A középkategóriás Opel ugyanolyan lenyűgöző, mint elődje volt, de annál nemcsak nagyobb, hanem áramvonalasabb és könnyebb is lett.
Hír, 2016. november. 8.
Auto2
Újabb típussal bővül az Opel kínálata, a Meriva helyére, a Mokka X mellé érkező újdonság is crossover lesz, ennek megfelelően Crossland X lesz a neve.
Bemutató, 2016. február. 5.
Auto2
Alapos megújulásnak vetette alá kisebbik szabadidő-terepjáróját az Opel, a mostantól Mokka X néven kapható modell kívül-belül átalakult.
Hír, 2015. október. 9.
Auto2
Az ország legnagyobb Opel márkakereskedése és szervize nyílt meg Budaörsön, az Opel Fábián 740 négyzetméteres bemutatóteremmel és 35 állásos szervizzel várja az ügyfeleket.
Bemutató, 2015. június. 3.
Auto2
Az elődjénél kicsivel kisebb és sokkal könnyebb az Opel Astra új generációja, amely fürge és takarékos motorokkal, valamint gazdagabb felszereltséggel érkezik.
Hír, 2015. május. 6.
Auto2
Az Astra legújabb generációját a szeptemberi frankfurti autószalonon mutatja be az Opel, de már most elárulta, hogy kisebb és könnyebb lesz az újdonság.
Hír, 2015. március. 23.
Auto2
Új motorral tölti be a Corsa kínálatában található űrt az Opel, az 1,4 literes, turbós benzinmotornak elkészült a 150 lóerős változata.
Hír, 2015. február. 3.
Auto2
Európa számára is érdekes típust mutatott be Kínában a Buick, az Excelle következő generációja ugyanis az idén megjelenő új Opel Astra testvérmodelljének számít.
Hír, 2015. január. 26.
Auto2
További kategóriák
Új dízelmotorokat mutatott be az Opel az Insignia és a Mokka kínálatában, az erőforrások nagyobb teljesítményűek, csendesebbek és tisztább üzeműek a korábbiaknál.
Bemutató, 2014. december. 3.
Auto2
Bemutatkozott az Opel kínálatának legkisebb és legolcsóbb típusa: az ezer köbcentis motorral hajtott és gazdagon felszerelhető Karl.
Legfrissebb fórumbejegyzések
Opel / Ampera
2012. május. 22.
Ha a szervizben csak találgatással próbálják kideríteni a hiba okát, érdemes olyan motordiagnosztikai szakemberhez fordulni, aki előbb utánajár a hiba okának, mielőtt bármit is...
Opel / Ampera
2012. május. 9.
Hello nem tudom valaki tudna e segiteni. Opel signum 2.2 direct em van. par napja minden elozmeny nelkul, inditast kovetoen alapjaraton remegni kezdett a motor olyannyira hogy a kasznit is...
Opel / Ampera
2012. május. 9.
Opel Signum
Blog korábbi hírei
Bezár
Bezár
Bezár
Bezár
Bezár
Bezár