Porsche
Legfrissebb anyag: 2021. március. 5.
Porsche fórum
Hírek, 2021. március. 5.
AS
A Porsche szabadidős stílusú kombiváltozatban is bemutatta az elektromos autóját, ez lett a Taycan Cross Turismo.
Hírek, 2020. május. 19.
AS
A Porsche a kupé és a kabrió után a 911 új generációjából is bemutatta a Targa változatot, ami kétféle teljesítménnyel választható.
Hírek, 2020. március. 19.
AS
A Porsche megmutatta az új generációs 911 csúcsmodelljét, a Turbo rögtön a még erősebb S változatban érkezik.
Hírek, 2016. október. 15.
AS
Már második alkalommal lép színre klasszikus értékeket modern környezetben bemutató kampányával a Porsche Centrum Budapest: a tavalyi képzőművészeti pályázat után idén a zenében tesznek le valami egészen újat az asztalra.
Hírek, 2016. május. 2.
AS
Pályára tervezett, de közúton is használható sportautót mutatott be a Porsche, az új 911 R pedig még közvetlenebb élményt nyújt, mint az alapjait adó GT3 RS.
Hírek, 2015. december. 18.
AS
Újabb változatban jelent meg a Porsche kisebbik szabadidő-autója: a Macan GTS az eddigi két benzinmotoros modell közé érkezik.
Hírek, 2015. október. 6.
AS
Kétségkívül a Frankfurti Autószalon legizgalmasabb tanulmányautóját mutatta be a Porsche, a teljesen elektromos hajtású, négyajtós Mission E-t.
Hírek, 2015. április. 1.
AS
A régi idők sportautóit idézi a Porsche Boxster legújabb változata, a jellegzetes áramvonalidomokkal és klasszikus vászontetővel szerelt Spyder.
Hírek, 2015. február. 6.
AS
Cayman GT4 néven mutatta be kisebb kupéjának közúti versenyváltozatát a Porsche, az újdonság a 911-esből származó hathengeres motort kapott.
Hírek, 2014. október. 8.
AS
GTS kivitelben is elkészült a Porsche 911 legújabb generációja, a hátsó- vagy összkerékhajtással is rendelhető sportmodell nagyobb teljesítménnyel és szélesített külsővel érkezik.
Hírek, 2014. április. 28.
AS
A Golf GTI-ből ismerős négyhengeres turbómotorral is kapható lesz a Porsche kisebb méretű szabadidő-autója.
Hírek, 2014. március. 21.
AS
További kategóriák
Még sportosabb változatban mutatta be legkisebb sportautóit a Porsche: a Boxster és Cayman GTS kivitele nagyobb teljesítményű motort kapott.
Hírek, 2020. szeptember. 1.
AS
A Porsche felfrissítette a Panamera második generációját, aminek a formája alig változott, de a kínálatába erősebb modellek érkeztek.
Hírek, 2020. április. 24.
AS
A Porsche eddig is kínált a régi modellekbe szerelhető, modern technikájú fejegységeket, amivel navigálni és telefonálni is lehet, most pedig bemutatták a legújabbakat.
Hírek, 2019. április. 16.
AS
Az ívelt vonalú tető két centivel lejjebb húzódik, a sárvédőket két centivel kiszélesítették, a #Panamera stílusában készült hátsó rész kiemelkedő szárnyat is kapott.
Bemutató, 2016. július. 6.
AS
Bemutatta a Porsche a Panamera második generációját, amely az előző széria stílusát viszi tovább új motorokkal és még több modern extrafelszereléssel.
Hírek, 2016. február. 3.
AS
A Porsche belépőmodellje régi-új néven mutatkozott be, a vadonatúj négyhengeres motorokkal érkező 718 Boxster pedig erősebb és takarékosabb az elődjénél.
Hírek, 2015. december. 1.
AS
A 911 Carrera után a 911 Turbo is átesett az esedékes modellfrissítésen, ennek során pedig megújult külsőt és még nagyobb teljesítményű motort kapott.
Bemutató, 2015. szeptember. 7.
AS
Mostantól a Porsche 911 Carrera alapmodellje is turbós motorokkal készül, de a modellfrissítés a sportkocsi minden más részletén is hozott újdonságot.
Hírek, 2015. március. 6.
AS
A lehető legközelebb áll a versenyautókhoz a Porsche 911 legújabb változata, a GT3 RS, amelyet ötszáz lóerős szívómotorral szereltek fel.
Hírek, 2014. november. 6.
AS
Két új változatban mutatkozott be a modellfrissített Porsche Cayenne: itt a sportosra hangolt GTS, és egy új alapkivitel is megjelent.
Hírek, 2014. július. 25.
AS
Megújult a Porsche nagyobbik szabadidő-terepjárója: a modellfrissített Cayenne újdonsága a konnektorról is tölthető benzines-elektromos hibrid változat.
Hírek, 2014. március. 26.
AS
Moncenisio néven készítette el saját változatát a 325 lóerős Porsche Cayman S alapjaira az olasz karosszériaépítő Studitorino.
Hírek, 2014. január. 14.
AS
Ismét a klasszikus bukókerettel készül a Porsche 911 új generációjának Targa kivitele, a retró külső azonban modern technikát rejt.
A LEGÚJABB SZÁMUNK
Autó és Stílus
Keresd az újságárusoknál, töltsd le digitális formában vagy fizesd elő kedvezménnyel!
ELŐFIZETÉS
Autó és Stílus előfizetés
DIGITÁLIS MAGAZIN
Autó és Stílus digitális magazin

Autó és Stílus digitális magazin
Blog korábbi hírei
Bezár
Bezár
Bezár
Bezár
Bezár
Bezár