Renault
Legfrissebb anyag: 2024. március. 1.
Renault fórum
Hírek, 2024. március. 1.
AS
A Renault bemutatta a retró stílusú elektromos kisautója, az új Renault 5 E-Tech Electric sorozatgyártásba kerülő változatát.
Hírek, 2023. március. 28.
AS
A Renault bemutatta az Espace hatodik generációját, ami az elődjei hagyományaival szakítva egyterűből szabadidő-autó, az Austral hétüléses testvére lett.
Hírek, 2020. október. 16.
AS
Megane néven mutatta be legújabb tanulmányautóját a Renault, és az elektromos hajtású kompakt crossover jövőre gyártásba is kerül.
Hírek, 2016. október. 5.
AS
Egyszerűen lenyűgöző a Renault legújabb sportkocsi-tanulmánya, ami nemcsak különleges ajtómegoldása miatt érdekes, hanem a Formula E-ből származó technikája miatt is.
Hírek, 2016. július. 17.
AS
Szériagyártásra kész változatban is bemutatta platós terepjáróját a Renault: az Alaskan tulajdonképpen nem más, mint a Nissan Navara átnevezett változata.
Hírek, 2016. június. 17.
AS
Megújult a Renault egyik legsikeresebb modellje, a Clio negyedik generációja, amely LED-es fényszórókat, új színeket és néhány újabb motorváltozatot kapott.
Hírek, 2016. április. 26.
AS
Kaptur néven mutatta be legújabb crossoverét az orosz piacra a Renault, a hasonlóság pedig nem véletlen, a Captur továbbfejlesztett változatáról van szó.
Bemutató, 2016. február. 17.
AS
Az önálló márkaként visszatérő Alpine bemutatta első új sportkocsijának prototípusát, amely egy éven belül gyártásba kerülhet.
Bemutató, 2015. október. 29.
AS
A negyedik generációs Megane formáját már ismerjük, de a műszaki adatokat csak most árulta el a Renault: a kompakt újdonság turbós motorokat kap.
Bemutató, 2015. augusztus. 26.
AS
Megjelentek az első képek és információk a Renault középkategóriás kombijáról: a Talisman Grandtour feltűnőbb, tágasabb és fényűzőbb lesz az elődjénél.
Hírek, 2015. június. 23.
AS
A sportkupéival hírnevet szerzett francia Alpine önálló márkaként tér vissza, ennek előzeteseként pedig be is mutatta első új modelljének prototípusát.
Videó, 2015. február. 9.
AS
Ha hátul a motor, akkor mit találunk az új Twingo orrában, hogyan lehet feltölteni az ablakmosó-tartályt, és hogyan férünk hozzá a motorhoz, hogy megnézzük az olajszintet? A Renault videója mindent megmutat.
Hírek, 2023. november. 16.
AS
A Renault 5 után újabb ikonikus modelljét támasztja fel a francia márka.
Hírek, 2021. január. 22.
AS
A Renault elektromos autóként mutatta be az R5 modern változatát, ami néhány éven belül gyártásba is kerülhet.
Hírek, 2020. március. 7.
AS
A formáját csak finoman változtatták meg, a francia márka középkategóriás autójának újdonsága a Capturban bemutatott konnektorról tölthető hibrid hajtás.
Hírek, 2016. július. 29.
AS
Bemutatta a Renault az új generációs Megane következő karosszériaváltozatát: az ötajtós ferdehátú és a kombi után itt a lépcsőshátú, amely a Fluence helyét veszi át.
Hírek, 2016. július. 17.
AS
A Clio után a Renault Sport változat is modellfrissítésen esett át, az akár 220 lóerős motorral is rendelhető kiskocsi érdekessége a kockászászlót mintázó ködfényszóró.
Hírek, 2016. június. 9.
AS
Bemutatta az új Twingo sportosabb változatát a Renault. A GT kivitel hátuljába a kilencszáz köbcentis, háromhengeres motor nagyobb teljesítményű változata került.
Hírek, 2016. február. 25.
AS
További kategóriák
Megmutatta az első képeket két új családi autójáról a Renault: a Megane Grandtour és a Scenic új generációja a genfi autószalonon mutatkozik be.
Hírek, 2016. február. 5.
AS
Két új változatban mutatta be legkisebb crossover modelljét a Renault: az indiai piacon megjelent Kwid most versenypályára és terepre szánt kivitelben készült el.
Hírek, 2015. szeptember. 10.
AS
Megjelentek az első képek a Renault Megane új generációjáról, és bár műszaki adatok még nem állnak rendelkezésre, már ennyiből is látszik, hogy sportosabb stílusra vált az autó.
Bemutató, 2015. július. 7.
AS
Bemutatkozott a Renault új középkategóriás modellje, a Laguna és a Latitude közös utódjaként érkező Talisman, amely térkínálatával, kényelmével és vezethetőségével kíván hódítani.
Hírek, 2015. március. 10.
AS
A kétszáz lóerős Clio RS még nagyobb teljesítményűvé vált, a limitált Trophy kivitelen pedig számos további módosítást is végzett a Renault.
Bemutató, 2015. február. 3.
AS
Bemutatta középkategóriás szabadidő-autóját a Renault, a Kadjar a Captur sikerét kívánja megismételni az egyik legkeresettebb európai szegmensben.
A LEGÚJABB SZÁMUNK
Autó és Stílus
Keresd az újságárusoknál, töltsd le digitális formában vagy fizesd elő kedvezménnyel!
ELŐFIZETÉS
Autó és Stílus előfizetés
DIGITÁLIS MAGAZIN
Autó és Stílus digitális magazin

Autó és Stílus digitális magazin
Blog korábbi hírei
Bezár
Bezár
Bezár
Bezár
Bezár
Bezár