Renault
Legfrissebb anyag: 2024. április. 5.
Renault fórum
Blog legújabb hírei
Bemutató, 2015. február. 3.
AS
Bemutatta középkategóriás szabadidő-autóját a Renault, a Kadjar a Captur sikerét kívánja megismételni az egyik legkeresettebb európai szegmensben.
Bemutató, 2014. október. 16.
AS
Egyterű helyett crossover stílusú lett a Renault Espace új generációja, amely továbbra is tágas és kényelmes utazóautó maradt, gazdag felszereltséggel és négyhengeres, de erős motorokkal.
Hírek, 2014. szeptember. 17.
AS
Eolab néven mutatja be takarékos prototípusát a Renault a Párizsi Autószalonon, az áramvonalas és könnyű, hibrid hajtású autó alig fogyaszt üzemanyagot.
Hírek, 2014. augusztus. 28.
AS
A Hungaroringre is ellátogat majd a Renault új középmotoros sportkocsija, az RS 01, amelyet kimondottan pályaversenyzésre fejlesztett ki a francia márka sportosztálya.
Hírek, 2014. június. 16.
AS
Limitált szériás sportváltozattal döntött körrekordot a Renault a Nürburgring Nordschleifén: a 275 lóerős Megane RS a leggyorsabb fronthajtású autó a pályán.
Hírek, 2014. március. 19.
AS
Ismét közösen készítette el áruszállítóját az Opel és a Renault: a Vivaro és a Trafic új generációja nagyobb karosszériát és kisebb dízelmotort kap.
Hírek, 2014. február. 17.
AS
Radikális váltásra szánta el magát a Renault: farmotoros lett a Twingo harmadik generációja, amely a Smart következő nemzedékével osztozik közös alapokon.
Hírek, 2013. december. 17.
AS
Nem felejtette el a modellfrissítéskor a Megane kupé-kabrió kivitelét a Renault, a többi karosszériaváltozat után a szellős modell is megkapja a francia márka új arculatát.
Hírek, 2013. szeptember. 9.
AS
Másfél évvel a legutóbbi modellfrissítése után ismét megújul a Renault Megane: a francia kompakt a márka aktuális arculatát veszi fel.
Hírek, 2013. május. 24.
AS
Már a második tanulmányautóval vezeti fel új városi minijét a Renault: az elektromos hajtású Twin’Z után itt a másik véglet, a 3,5 literes V6-ossal szerelt, hátsókerék-hajtású Twin’Run.
Hírek, 2013. március. 28.
AS
Mindenféle álca nélkül fotózták le a gyári képanyag készítése közben a Renault egy új tanulmányautóját, amely a Twingo utódját vetítheti előre.
Hírek, 2013. február. 4.
AS
Felvette a Renault új arcát a francia márka kompakt áruszállítója, a Kangoo minősége és felszereltsége is javult.
Hírek, 2015. január. 26.
AS
Elárulta új crossover modelljének nevét a Renault: a Captur stílusában készülő kompaktkategóriás szabadidő-autó Kadjar néven mutatkozik be.
Hírek, 2014. szeptember. 29.
AS
Megjelentek az első képek az Espace ötödik generációjáról. A Renault családi utazóautójának legújabb változata egyterű helyett crossover lesz.
Teszt, 2014. szeptember. 4.
AS
Kisautó-összehasonlító tesztünk győztese már a háromhengeres, turbós benzinmotorral is meggyőző volt, és sejtettük, hogy a továbbfejlesztett 1,5 literes dízellel sem okoz csalódást a Clio.
Hírek, 2014. július. 31.
AS
Megmutatta az első sejtelmes képet a Renault arról a versenyautóról, amelyet saját világszériája számára fejleszt.
Hírek, 2014. május. 14.
AS
Még erősebb változatban is bemutatja a Megane RS-t a Renault, a 275 lóerős sportkompakttal a körrekord visszahódítása a cél a Nürburgring Nordschleifén.
Hírek, 2014. március. 7.
AS
A genfi autószalonon kívül-belül megmutatta új városi kisautóját a Renault: a farmotoros Twingo rövidebb, de tágasabb, mint elődje volt.
Hírek, 2014. február. 5.
AS
Teljesen új modellel váltja le közös kisbuszát és furgonját az Opel és a Renault: a Vivaro és a Trafic utódai még az idén bemutatkoznak.
Hírek, 2013. szeptember. 11.
AS
Initiale Paris néven állított ki tanulmányautót Frankfurtban a Renault, az újdonság pedig nem csak egy prémiummárka bevezetését, de az Espace utódját is előrevetíti.
Hírek, 2013. június. 25.
AS
Két év után ismét megújult a Renault nagyobbik szabadidő-autója, hogy illeszkedjen a francia márka arculatához.
Hírek, 2013. április. 9.
AS
Ötletes tanulmányautóval állt elő a Renault, a Twin’Z sorozatgyártásba kerülő változatával a francia márka célja, hogy a Twingo utódja legalább olyan divatos és sokoldalú legyen, mint az első generáció volt.
Hírek, 2013. február. 4.
AS
Scenic Xmod néven mutatta be kompakt egyterű modelljének szabadidő-autós külsővel ellátott változatát a Renault.
Hírek, 2013. január. 21.
AS
Az idei évtől egységesen öt év garanciát vállal minden autójára a Renault, a kilométer-korlát személyautóknál százezer, haszonjárműveknél kétszázezer kilométer.
A LEGÚJABB SZÁMUNK
Autó és Stílus
Keresd az újságárusoknál, töltsd le digitális formában vagy fizesd elő kedvezménnyel!
ELŐFIZETÉS
Autó és Stílus előfizetés
DIGITÁLIS MAGAZIN
Autó és Stílus digitális magazin

Autó és Stílus digitális magazin
Blog korábbi hírei
Bezár
Bezár
Bezár
Bezár
Bezár
Bezár